Diğer Uyku vaktiniz gelmedi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Neden Uyku vaktiniz gelmedi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. 3 saat sonra uyuyacağım. Sabah erken kalkmam lazım. 0 0 Yorumla
esrarlıgozlerimm Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl sabahlara aliskinim sabahlarda bana ben gecenin dorduyum besiyim 2 2 Yorumla ıamanindividual 1 yıl Aynı ben frhdsjds Yorumla ıamanindividual 1 yıl Biraz konuşalım mı Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ninni söyleyenimiz yokçss 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bulursan beni de cagir Yorumla
Kashtira Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 347 cevap paylaştı. gelmiyor güzelim gelmiyor bi türlü 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 1 yıl Diğer konusunda 7,2b cevap paylaştı. Video gönderiyorum. Biraz işlerim var 0 0 Yorumla
ankaranın_rengi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 731 cevap paylaştı. Günün en güzel saatleri bunlar... 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 375 cevap paylaştı. Uykum yok çok istekliyim 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok daha gelmedi uykum 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 651 cevap paylaştı. Geldi yatıcam şu ojeler bi kurusun 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 9b cevap paylaştı. Dün gece dizi seyrettim. 0 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Gelmedi 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Geldi geçiyor 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Henüz değil. 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl gelmiyor 0 1 Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl sıcak birde erken uyudum ondandir Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gelmedi 0 0 Yorumla
MrJimi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 47% 1 yıl Diğer konusunda 589 cevap paylaştı. yok daha erken 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Tüm gün uyudum zaten 0 0 Yorumla
_SertAdam_ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 1 yıl Hayır 0 4 Yorumla _SertAdam_ 1 yıl Bi itirafta bulunabilirniyim acaba 😊 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla _SertAdam_ 1 yıl Burdan söyleyemem ama mesajda söyleyebilirim istersen 😊 Yorumla _SertAdam_ 1 yıl Mesaj atabilir misin bana rica etsem 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
3 saat sonra uyuyacağım. Sabah erken kalkmam lazım.
sabahlara aliskinim sabahlarda bana ben gecenin dorduyum besiyim
Aynı ben frhdsjds
Biraz konuşalım mı
Ninni söyleyenimiz yokçss
Bulursan beni de cagir
Geldi de uyku tutmuyor offf
Geldi de geçti
Gelmedi bu gece uyku yok
3 saat oldu kalkalı
Soruyu sorarken horluyordum
gelmiyor güzelim gelmiyor bi türlü
Birazdan uyuyacam