Erkek Kız Miras ayrımcılığı?

Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var sizinle paylaşmak istedim şimdi 4 tane abim ve annem var ben kendi başıma çalışıyorum üç çocuğum var kendim para kazanıyorum babam rahmetli oldu miras kaldı onlar babamın parasıyla bütün her şeyini çevirdiler ve 50 ye yakın miras ve bir tane büyük şehirde arsa kaldı bir arsaya 6 hisse yani şimdi abim mutahitlik yaparak arsamiza bina dikti ve bir baktım bana diyorlarki sana hiç bir hak vermiyoruz erkeklere veriyorlar yani gidip gizli mal paylaşımı devlete bildirmeden ve gizliden kiraya veriyorlar Binada bütün hisselerim çıkıyor e devlette bana diyorki senin arsan vardı arsanı al diyor şaka gibi Şimdi ne yapmalıyım Sağa sola verdik diyorlar ama bana gelince hayır diyorlar Mahkemeye vermek istiyorum elim gitmiyor ne yapmalıyım lütfen bir yol gösterin mahkemeden başka çare yokmu erkek kız ayrımcılığı var bana sürün diyorlar annem bile bana vermek istemiyor mal devlet vermiş ama hepsi eşit şekilde paylaşılmış e devlette baktığımda daireler dükkanlar üzerime çıkıyor ve daha öncede diğer mallarına kiraya vermişler hiçde kira almadım birde bina yapılırken benden diğer başka yerdeki dairelerimiz vardı borcum var diyordu inşaat için girmişti borca bende imza veriyordum satsın diye şimdi arsan var diyor şaka gibi arsanın üzerinde bina var ve bütün dükkanlarda dairelerde hissem var bütün mallarda onlar vermek istemiyor ama ben almak istiyorum nasıl bir yol çizmeliyim tek çare davamı artık acımak istemiyorum

Erkek Kız Miras ayrımcılığı?