Arkadaşlar bir tane kız kendini bir namus meselesi yüzünden aklamak için bana iftira attı. Yanı benim üstümden kendini akladı. Ve ben de yediği her halti ortaya çıkardim kanıtlarla.
Şimdi kız millet içine çıkıp ben polise gidiyorum. Hesabımı inceleyeceğim diyor ve böyle bir şey yapmadiigimi kanıtlayacağım dedi. Polis bunu yapar mı ki? Yanı konu şu kiz nişanlısını çölde ve ormanda biriyle aldattı. Sonda ortaya çıkınca bana iftira atarak kendini akladı. Ben de orada burada ormanda çölde biriyle yattığını kanıtladım. Kız da diyor ki bu kız bana iftira attı ben instagram hesabımı inceletecegim polise. Polis yasal bir gerekçe olmadan bunu yapar mı? Yanı kız polise gidip beni nisanlimi aldatmakla suçluyorlar bunu kanıtlamam lazım bu yüzden hesabımı inceleyin derse polis kabul eder mi? Böyle bir şey mümkün mu
Benim tek korktuğum bu olayın büyümesi ve ailemin kulağına gitmesi. Ailem iyi insanlar onların bana olan güveni sarsılsın istemem ya.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanıtları başkalarına gösterdiysen suçlu sayılırsın
evet iftiradan dava açar
Ben internette iftira davasının ne demek olduğunu öğrendim. Bu iftira davası bildiğimiz birinin yapmadığı bir şeye yaptı demek değil. Hukuka göre iftira davası bir insanı yapmadığı bir yasa dışı şeyi yaptı diye iftira atmak. Hukuka göre iftira budur. Yoksa birine nişanlısından ayrimak için iftira attıysan bunda gidip şikayetçi olamaz. Polisin işi gücü yok bunla mi uğraşacak? Ayrıca ben iftira atmadım. Böyle bir dava açılırsa gidip ifade vermek bile benim için büyük sıkıntı aileme yazık yani
onu bilmiyordum bir ara adliyede kapıda dava listesinde iftira yazdığını görmüştüm ben de şaşırmıştım ama sana şeyden de dava açabilir mi acaba özel hayatı ifsalamak kişisel hayata saldırı vs umarım basın ağrımaz bence kızla uzlaşmaya git
Ama benim elimde ona karşı koz var. O bana hakaret etmişti hepsinin ekran görüntüsü var. Bana dava acarsa ben de ona hakaretten dava acarim
karşılık verirsin evet hakim değerlendirir artık
Ya mesele ne biliyor musun? Bu kız sevgilisini aldatıyor. Ona namuslu rolü yapıyor onunla evlenmek için. Ama gidiyor çölde ve ormanda nişanlı birinin altina yatıyor tamam mi? Sonra yakalandı. Ve benim üstüme attı bir şekilde. Benim tek yaptığım şey ne biliyor musun? O ormanda beraber olduğu çocuğun nişanlısına anlattım . Kız da bana şifresini verdi. Ben çocuğun nişanlısının hesabından ona bir daha nişanlıma yazma musallat olma dedim ve baya kucumsedim. Bunu yaparken ki hedefim neydi biliyor musun? Bu kız namuslu rolü yaptığı kişiye şifresini vermiş . Ben de altına yattığı erkeğin nişanlısının hesabından bu mesajı atınca. Kizin namuslu rolü yaptığı sevgilisi gördü. Ve çocuk kız demiş ki senin yalan söylediğin belli oldu. Hadi beni arayıp sana iftira atıyorlar. Ama kim niye instagramdan nişanlıma yazma diye mesaj atsın kim nerden bolsun birbirimize şifrelerimizi verdigimizi dedi. Ve ben aklanmış oldum. Mesele budur. Bir şey yapmadim yani. Sadece mesaj attım. Hakaret de yok içinde
Sen bu kadini nereden tanıyorsun bide senin üstüne nasıl attı olayi sen ne alaka
Ya onun namuslu rolü yaptığı kişi benim eski sevgilim. Işte biz onunla daha önceden farklı bir konuda kavga ettik. Sonra bu olay olunca beni çekemiyor eski sevgilisine dönmek için böyle bir şey yaptı tarzı şeyler söyledi ve uydurdu da uydurdu.
haa öyle söyle bence sen uzak dur bu ikiliden 😀
Ailesinin yanında korktu herhalde bu yüzde böyle şeyler anlattı. Ve bu arada bu kız nasıl yakalanmış zerre bilgim yok. Jiri onu görseydi mesela kız üstüme atarak kendini aklaması imkansız ne derse desin sonuçta biri onu görmüş yani. Ama büyük ihtimalle sevgilisi şüphelenmiyor. Ya da bir fake hespatan biri onlara haber vermiştir. O yüzden kız bana iftira attı. Bu yaptı dedi
Konu kapandı yani. Ama sadece kız tehdit savuruyor. Acaba yapabilir mi böyle bir şey dedim. Ama bence zor. Ne diyecek polise. Bana iftira attı mi diyecek Beni nisanlimdan ayrı mi diyecek. Polisin işi gücü yok böyle mahalle karılarının konularıyla mi ilgilenecek
Ben en ufak şeyde polise giderim instada Bi mesajda falan çok şikayet etmisligim var karakol hemen yanımda benim
gibi erinmezse eder mi eder bilmiyom
Savcilik
Ne demek by
Senden şikayetçi olursa evet bakabilir
Ama ne diye şikayetçi olacak. Beni nisanlimdan ayırdı. Aldattı diye iftira attı mi diyecek 😅
Namus meselesi ve iftira olduğu için
Bana yorum yazan bir tane kız var ona yazdığım cevaba bakar mısın aynı senin söyledi kısa bir şey yazdım. Kız bana iftira davası acar demişti hemen bak
Yahu polisin işi gücü yok bu kızı kim nisanlsiindan ayırdı diye araştırma mi yapacak ya allah askina kulağa sacma geliyor
İftira olmadığını anladık heralde hani ailen duyulmamasini istiyodun ya duyulabilir yani
Biliyor7m da bence dava etmeye hakkı yok polise gidip ne diyecek. Kız bana dediki hesabımı inceletecegim ve geçmiş mesajlarımı geri getireceğim polis yaparmış boule bir şeyi.
Çok da cesaretli değilse biraz korkutma amaçlı yapmış sanki
Ya diğer yorum atan kıza olayı anlattım kısaca hemen okur musun lütfen ya biraz gerginim bana fikir verecek birine ihtiyacım var lütfen. Oku ve sence bu olayda bana karşı kullanabileceği koz var ya
Baktım da bu kız neyin oluyo senin
Kimsem olmuyor. Yorumlarsa kıza anlattım. Kız biriyle sevgili o kişi benim eski sevgilim. Eski sevgilime namuslu rolü yapıp başka birinin altina yatıyor. Eski sevgilimle evlenmek istiyor. Sonra bu kız bu beraber yattığı çocukla yakalanmış mi ne kendini aklamak için bana iftira attı. Işte bu kız eski sevgilisine dönmek istiyor beni çekemiyor tarzı şeyler söyledi akladı kendini tabi daha büyük şeyler de söyledi. Neyse işte ben de gittim beraber yattığı çocuğun nişanlısıyla anlaştım. Ve çocuğun nişanlısının hesabından o kıza yazdım. Işte nişanlıma musallat olma tarzı şeyler yazıp kucumsedim. Zaten o kız da namuslu rolü yaptığı sevgilisine şifresini vermişti. Böylelikle sevgilisi de okudu mesajları. Hatta sanırım sevgilisi inandı çünkü demiş ki kim nerden bilsin şifrelerimizi birbirimize verdiğimizi bu iftira olamaz dmeis
Sen geri dönmek istiyon heralde exine bu kdar uğrastigina gore
Hayır ben kendimi aklamak istiyorum.
O kardeşim hayatta dönmem
Sahra çölünde mi
Neeee