Acil durduk yere polise gidip inst hesabımda geçmişte kimlerle konuşmuşum bir şey kanıtlamak istiyorum derse pols bunu yapar mi?

Arkadaşlar bir tane kız kendini bir namus meselesi yüzünden aklamak için bana iftira attı. Yanı benim üstümden kendini akladı. Ve ben de yediği her halti ortaya çıkardim kanıtlarla.

Şimdi kız millet içine çıkıp ben polise gidiyorum. Hesabımı inceleyeceğim diyor ve böyle bir şey yapmadiigimi kanıtlayacağım dedi. Polis bunu yapar mı ki? Yanı konu şu kiz nişanlısını çölde ve ormanda biriyle aldattı. Sonda ortaya çıkınca bana iftira atarak kendini akladı. Ben de orada burada ormanda çölde biriyle yattığını kanıtladım. Kız da diyor ki bu kız bana iftira attı ben instagram hesabımı inceletecegim polise. Polis yasal bir gerekçe olmadan bunu yapar mı? Yanı kız polise gidip beni nisanlimi aldatmakla suçluyorlar bunu kanıtlamam lazım bu yüzden hesabımı inceleyin derse polis kabul eder mi? Böyle bir şey mümkün mu

Benim tek korktuğum bu olayın büyümesi ve ailemin kulağına gitmesi. Ailem iyi insanlar onların bana olan güveni sarsılsın istemem ya.

Acil durduk yere polise gidip inst hesabımda geçmişte kimlerle konuşmuşum bir şey kanıtlamak istiyorum derse pols bunu yapar mi?