20 milyon Afgan Suriyeli ırak Pakistan Afrikali vs var bunları 6 çocuk ile çarpınca 120 milyonu bulur 2030 kadar Türkiye iyice araplasti
Bu Araplar Avrupa'yida ele gecirirmi sizce?
20 milyon Afgan Suriyeli ırak Pakistan Afrikali vs var bunları 6 çocuk ile çarpınca 120 milyonu bulur 2030 kadar Türkiye iyice araplasti
Bu Araplar Avrupa'yida ele gecirirmi sizce?
İyide Afgan ve Pakistan birde Bazı Afrikalılar Arap değil ki. Neye göre araplaştı diyorsun. Göçmenistanlaştı demelisin resmen Amerika'nın 50 eyaleti gibi farklı farklı ülkelerden başka diller konuşan topluluklar geldi ülkemize. İstanbul'un en kalabalık ilçeleri Esenyurt durumu gibi en az kaçta kaçı yabancı uyruklu.
Cevap
5Cevap
Avrupa'da yok mu sanıyorsunuz? Burada doğma büyümesi (yerlisi) bile çok var. Ve sadece araplar değil bayağı karışık.
Türkiye kadar olamaz
Türkiye'de olduğu kadar orada yoktur.
Emin ol en az orası kadar.
Yahu siz gurbetcilerde bizi kandırmaya çalışıyorsunuz he bacım aynen. Öyleyse orada durma cennet vatanına dön!
Ne gurbetçisi? :djşğsjhase Ben zaten Belçikalıyım babadan, annem Türk benim ne konuşuyorsun sen çok bilmiş bilmiş? şjhasğşjha komik oluyorsunuz, ben şikâyet etmedim sizin gibi, siz yok sanıyorsunuz ben de var olduğunu belirttim, sana niye battı?
Tamam.
Ele geçirecekler tabi 15-20 seneye. Çok fazla çocuk yapıyorlar
arapar o potansiyele sahip değiller adamlar mücadele etmeyi sevmiyorum
Ülkemizden defolup gitsinler de gerisini bilmiyorum...
Ele geçirdiler ülkeyi anca bizi yollarlar
Erdoğan' ve bumillet sayesinde yeni Türkiye
Olmaz
Neden
Bir suriyeli bulamadım ki hamile bırakayım
Keske ama nerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?