Güncellemeler
+1 yıl
Ailem arkadasim yuzunden reddetti. 3 aylik hamileyim 2 ay sonra evlencektik ben bebek erken dogdu dicektim. Karin hemen cikmiyo zaten. Arkadasim bebegin 4 aylik dogduguna inanmazlar. hem kuvezde kalir 4 aylik bebek seninki kalmayacak ortaya cikarsa daha cok kizarlar diye beni soylemeye ikna etti yine de kustu ailem simdi de konus barismaya calis diyor. Tum sorun arkadasimda gibi geliyor bana
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Naneleri yerken bize mi sordun cidden akılsızlık sizin yaptığınız
Akilsizlik bende degil ki arkadasimda her sey onun yuzunden oldu. 3 aylifim. 2 ay sonra evlencektik bebek 4 aylik dogdu dicektim aileme, ailem de kusmeyecekti. Arkadasim dedi ki 9 aylik bebegi 4 diye yutturamazsin hem kuvezde kalmasi gerek 4 ayligin, seninki kalmayacak anlarlar yalan soyledigini daha cok kizarlar dedi. Ben de soyledim ve kustiler. Halbuki doktora da yalan soylettirecektim inandirirdim belkk
Arastirdim 300 lira veriyomis bi de 1500 lira veriyormus her ay ayrica. Elbiseyi 1 kere alirsin birkac parca. Buyuk alirsin zaten sonra da giyer. Sutu ben vericem beze harcarim parayi. Besigi de evde yaparim bitti gitti ki
Devlet böyle gayrimenkul çocuk yapanlara ödül veriyor canım
Ama evlenicez. Zaten arladasim aklima girmeseydi ailemiz kusmezdi ve dogunca bebege bakarlardi sorun kalmazdi. 3 ayligim. 2 ay sonra evlencektik. 4 aylik dogdu erken oldu diyecektim konu kapanacakti. Inanmazlar daha cok kizarlar, kuvezde kalir 4 aylik bebek seninki kalmayacak 4 aylik bebek cok kucuk olur 9 ayligi nasil yutturacan anlarlar dedi bana. Ben de soyledim o yuzden kustuler. Simdi de baris acitasyon yapip diyor ama en basindan 4 aylik deseydim hic kusmezlerdi belki
Yiyeceğini yemişsin zaten üstüne bir de dondurma ye 😊
Hem ona gayrimenkul denmez kii sen bilgisizsin bana sallama devlet 300 lora veriyormis bir de 1500 lora kres parasi veriyormus az para mi zaten bezle elbise alsan yeter sutu benden aliyor geriye bir sey kalmiuor ki ne masrafi var? Besigi evde yaparim ben ona. Elbiseyi de buyuk alirim uzinca sure giyer bitti gitti ki
Sosyal hizmetlere başvurabilirsiniz… yardımcı olabilirim
Evli değil misiniz
Hayir 2 ay sonra evlenicez. Ailem arkadasim yuzunden reddetti. 3 aylik hamileyim 2 ay sonra evlencektik ben bebek erken dogdu dicektim. Karin hemen cikmiyo zaten. Arkadasim bebegin 4 aylik dogduguna inanmazlar. hem kuvezde kalir 4 aylik bebek seninki kalmayacak ortaya cikarsa daha cok kizarlar diye beni soylemeye ikna etti yine de kustu ailem simdi de konus barismaya calis diyor. Tum sorun arkadasimda gibi geliyor bana. Bana kusmezlerdi 4 aylik deseydim inanirlardi
Devlet yardım mı eder? :D
Ailem arkadasim yuzunden reddetti. 3 aylik hamileyim 2 ay sonra evlencektik ben bebek erken dogdu dicektim. Karin hemen cikmiyo zaten. Arkadasim bebegin 4 aylik dogduguna inanmazlar, hem kuvezde kalir 4 aylik bebek seninki kalmayacak ortaya cikarsa daha cok kizarlar diye beni soylemeye ikna etti yine de kustu ailem. simdi de konus barismaya calis diyor. Tum sorun arkadasimda gibi geliyor bana
300 bi yapiyomis bi de 24 ay boyunda ayda 1500 yapiyomus. zaten bez alsan bikac parca da elbise alsan yeter elbiseyi buyuk alirsin zaten benim sutumle beslenecek baska ne masrafi var ki evde ben besik yaparim ona
Verir
Sanmam
Ailem arkadasim yuzunden reddetti. 3 aylik hamileyim 2 ay sonra evlencektik ben bebek erken dogdu dicektim. Karin hemen cikmiyo zaten. Arkadasim bebegin 4 aylik dogduguna inanmazlar. hem kuvezde kalir 4 aylik bebek seninki kalmayacak ortaya cikarsa daha cok kizarlar diye beni soylemeye ikna etti yine de kustu ailem simdi de konus barismaya calis diyor. Tum sorun arkadasimda gibi geliyor bana bence onun yuzunden boyle oldu. Saklasaydim yalan atardim 4 aylik dogdu derdim nerden bilecekler ki kusmezlerdi o zaman
Işin zor kolay gelsin ama devlet maddi yardım yaprmı ve nekadar yapar araştırmak gerek
300 bi yapiyomis bi de 24 ay boyunda ayda 1500 yapiuomjs zaten bez alsan bikac parca da elbise alsan yeter elbiseyi buyuk alirsin zaten benim sutumle beslenecek baska ne masrafi var ki evde ben besik yaparim ona