Aile & Toplum Kapında yatanın var mı😜? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 96 Yapay Zekaya Sor Kapının önüne serilenin ya da ne bileyim bastığın toprak olmak isteyenin var mı? 😜😂 Biri şunu alsın burdan ahsh 😅😍 Keyifli günler.. ✨️🤘🏻https://m.youtube.com/watch?v=nJupKOy_7po"Nefesin olup içine dolayım.." 🚬😏#smell Kapında yatanın var mı😜? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sabah kapının önünde bekliyor çakal , onu açıyorum balkon kapısına gidiyor bunu da aç diyor. Açık bırakıyorum arka balkonda 5 dk kalıp çıkıyor ve sivisiyor. Bir daha yakalayana aşk olsun. 6 yıldır bu senaryo her gün tekrar ediyor 😂 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Yiiiaaa simell bunu bana ver 😂😍😍 çok tatlı yaa maşallah.. kapımda yatan yok. Ki zaten kediden başka kimsenin yatmasına izin vermem hshdhs 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkür ederiz teyzoşu 🤣 veremem o benim bebekimm ahsh Yorumla
kurbaasever Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 76% +1 yıl Ders çalışmama engel olan var.. hem de iki adet 1 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bunu yerimmm :D benim sadece kedim var sjds başka da kapıma gelen orada yatan yuvarlanan falan olmadı kjfhdns kedim en azından huzur veriyor :D 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bahçe kapısının önünde beni bekleyen kapıdan çıktığım an beni kendince koruyan ve belli bir yere kadar eşlik eden sokak köpeği süslü var 1 0 Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Daha bu sabah benimkiler de kapımda yatıyorlardı fotoğrafları da var ama seviyem yetmiyormuş koymaya :D :D 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aman yok istemez 😄 takıntıya girer okadarı O nasıl tatlı yatış öyle 😍 2 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Evcil hayvanım bekler kapinin onunde cik artık yemek ver diye bagirir 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sokak kedilerim var 😀 bir tanesine isim bile koydum khalesi 😂 1 0 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kapıda yatan tek şey içi dolu çöp poşeti var iş görür mü 😄 1 0 Yorumla
cyclaxs7 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öyle ergen muhabbetleri eziklik psikolojisini geçeli çok oldu 1 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Var :D vede siyah ve gece ev karanlık bir gün üstüne basacam diye korkuyom 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Çok tatlı maşallah 🤩, ah olmaz mı? hepsini yan eve aldım orada yaşıyorlar 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kapımda miyavlayan kedicikler var. 2 0 Yorumla
Turan968 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ben de kapiya yatanin size asik biri oldugunuz zann etdim kedileri cok severim onlar hayatimizi daha renkli yapiyor anlam katiyor 1 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 586 cevap paylaştı. Ahahah yok da bu yatsın isterdim :D 2 4 Yorumla HeartofFire +1 yıl Aşırı ısırıyor bak ona göre 😂 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Hiç de öyle bir tipi yok :D Şapşik şapşik bakıyor Yorumla HeartofFire +1 yıl 😂 görünüşüne bakma yavru 😅 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl :D :D Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Varsa haberim yok gizli yapıyor bu işi hic denk gelemediğimize göre 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
İrsisback Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Keşke bir poodlem olsaydı da kapımda yatsaydı 🥺 gerçi ben kıyamazdım ona 0 0 Yorumla
kotugundostu1 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Çok var ama hicbiri ilgimi çekmiyor. Aşık olmadan olucem galiba 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Olmaz mı ama kedi ve köpekler 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 952 cevap paylaştı. Hayır yok olmasını isterdim 1 0 Yorumla
Kaderinetutsak Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 97% +1 yıl He he ooo ne mühendisler ne doktorlar 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kapı yakın olsaydı yatacak olan vardı😅 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kedim sayılırsa hayatımın erkeği… 🫶 1 0 Yorumla
Labombastik Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Senin var herhalde knk, benim yok :D 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Varmış haberim yokmuş jsjjs 1 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Evet var serilenim var oda ayakkabi paspasi😄😄 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kapımda yatan yok cidden. 1 0 Yorumla
BaharAmaYagmursuz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bizimki tepemizde yatıyor djcdfnc 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. hiç kımseyı kapımda yatıracak kadar etkıleyemedım 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. var😄 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yokk 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayir yok 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Yok maalesef 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla