Komşu katili olmamak icin ne yapmalıyım?

Yan komşumuzu annem çok uzuuuuun suredir bizi Bakkal, Market yerine kullanmaya alistirmis. Kadın gün içinde sürekli gelip bir şeyler istiyor, kapıya tiklamayi alışkanlık haline getirmiş.

Bu bazen ketçap ve nar ekşisi gibi gereksiz şeyler olabilirken , bazen 5 lt lik bir sise bazen patates , sogan , kabartma tozu vs şeyler olabiliyor. Bir kere hatta kardeşim kapıyı açıp nerde olduğunu bilmiyorum diyince şak diye içeri girip "dur ben biliyorum" deyip alıp çıkmış. Böyle yüzsüz bir kadın. Anlasın artık gelmesin diye en son içme suyu doldurun diye verdiği şişeye çeşme suyu doldurup verdim inanır mısınız yine gelmeye devam etti. Bilinçli mi yapıyor , karakteri mi böyle bilmiyorum ama bir altinda eltisi oturuyor ondan hayatta bir şey isteYEmiyor. Bizim ma l yerine koyuyor, babamda kocasıyla çok iyi anlaşıyor bağırsam etsem yine bende olacak suç. Kapıyı açmadığım bir gün gelip hesap sordu bir de öğlen kapınızı tıkladım niye açmadın dedi. Bende duşta olabilirim o saatte dedim, himmm sayactan baktım duşta degildin dedi.

Napsam bilmiyorum? Kadın elimde kalacak bir gün.

Güncellemeler
+1 yıl
Sizin güldüğünüz hadiselerin ne yazık ki her gün gerçeğini yaşıyorum 😬😬😬
Allah bu kadını ıslah eylesin
Komşu katili olmamak icin ne yapmalıyım?