Çalışmaz aklın orada olacak değil ki aile normaldir aklına bile gelmez Ne yani kız şort giydi diye uzun uzun bakıp aklına bişeyler mi getireceksin kalkması için bakmazsın bile normaldir evde aile bireylerinin zaman zaman davranışları giyim filan denk gelinir
Cinsel diyorsun bak ne cinseli yahu iyi o zaman herkes ablasına kardeşine baksın o gözle Aklından zorun var galiba çekici olarak göremezsin sürekli yaşadığın birisi olunca vücut kimyası normal görür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aynı benim annem ya ben de sporcu sütyenle duruyorum geberiyoruz adana’da sıcakta ayıp diyor hiç umrumda değil
Neresi adananın🤣
Bende adanalıyım
Özal😂😂 sen
sorun olacağını düşünmüyorum, kardeşin biraz ergen galiba
Ergen
kardeşin çevreye göre ya da başkalarına göre hareket ediyor, yanlış bir şey yok, adana zaten baya sıcak, senin yanlış yaptığın bir şey yok.
Etkilenirmiş benden ne alaka kardeşim sonuçta dimi
evet çok alakasız
Kardeşin bence problem yok
Yani bencede olmamalı
E yani o yüzden istedigini giy
Öylr yapcam zateb
Yukarda biri kalkar demiş ne tuhaf insanlar varya
Ne olacak ya kardeşin o senin sarılıp uyumuyorsunuz ki sıcaktan evde azcık rahat olmak hakkın
Yani bencede
O kalkar diyen çok enses hikaye okumuş anlaşılan kardeşler arası bağlar güçlüdür hikaye filmlere bakıp şöyşe olacak diye yargı yapmaları anlamsız
Bencede sende gördünmü o yorumu
Gördüm ve kaldırayım da dur ahlaksız kaba yorum çünkü modum yetkim var
Dalga geçmiyor dediğim gibi böyle hikayeler okuyup etkilenen bir tip kardeşi olsa kalkarmış canımsın işte sapık dürtülü
Ne kaba yorumu be
Ensetlik beni tahrik edem bi fsntezi turu degil baskasinda tahrik olacagim bisi gorursem kalkacak rabii ayni evde yasiyoz diye calismicak mi 😀
Toplumsal degerlere ters duserim diye konusamiyonuz bile
İyide ablaya anneye kalkmaz yani
Çalışmaz aklın orada olacak değil ki aile normaldir aklına bile gelmez
Ne yani kız şort giydi diye uzun uzun bakıp aklına bişeyler mi getireceksin kalkması için bakmazsın bile normaldir evde aile bireylerinin zaman zaman davranışları giyim filan denk gelinir
Anneyi zaten cogu kisinin cinsel olarak cekici bulacağını sanmam
Ya adanada pişiyoruz Gayet normal
Cinsel diyorsun bak ne cinseli yahu iyi o zaman herkes ablasına kardeşine baksın o gözle
Aklından zorun var galiba çekici olarak göremezsin sürekli yaşadığın birisi olunca vücut kimyası normal görür
Ben sortu kastedmiyorum aslinda baskasinin sortunu gorunce de uzun uzun dusunup kaldirmiyom 😂
O zaman ne bu çelişki başkası neden öz kardeşine uzun uzun baksın ki
Senin dedigin mantikla karina da kalkmamasi gerekiyor
Kardeş başka eş başka şey eşe bakmadan da heyacan duyarsın
Baskasinda tahik olacan seylerde kardesinde de olabilirsin diyorum mesela guzelse ve ciplak gorsen
Öyle bir şey olmaz başkası adı üstünde başkasıdır kan bağın yoktur.
Çıplak görme yok bu soruda şortla evde sıcaktan duruyor kız
Orasını burasını mı açıyor
ne alaka ya boş zihniyet
Hyır, hiç sorun yok
😒şort bu ne var
Bacaklarım gözüküyomuş
Yani popon gözükmüyor demi
Nasıl
Anlamadıö
Annen abartmış
Normal şort işte
Kızlar dışarda bile giyiyo ben yok