Tavsiye istemiyorum yardım istiyorum?

Ben hayatım boyunca hep yalnız kaldım bu sadece ilişki olarak değil arkadaş aile çevre yani aklınıza gelebilecek her tür konuda her zaman yalnız kaldım yani tek başıma annem de hep anlatırdı kardeşlerim yok şu şöyle bir yaramazlık etmiş bu böyle yapmış ben ne yaptım derdim sen hiç ağlamazdın hiçbir yaramazlık yapmazdın hatta sen ağlamıyordun diye seni doktora bile getirmiştim dedi düşünün doğduğundandır o kadar sessiz sakin ve yalnız bir insanım konuya gelecek olursak elimde değil yetiştirilme tarzımdan mıdır yoksa kendimi ördüm bir duvar mı bilmiyorum bilsem zaten size sormam ama kimseyle sohbet kuramıyorum evden çıkma isteğim yok bazen haftalarca evde kaldım oluyor markete bile gitmiyorum balkona bile çıkmıyorum tanıdıklar dışarıya çağırıyor buluşmaya çağırıyor gidemiyorum gitmek istemiyorum sonra pişman oluyorum keşke keşke böyle bu huyumdan vazgeçip de çevremde birileri olacak bir şey olsa diye yani durumumu bile anlatamıyorum kısaca ben ben değilim artık ne oluyor bilmiyorum bana ben gezmeyi tozmayi seven biriyim tabi çok çıkmadım ama bu sefer artık herkes bu kız neden evden çıkmıyor deyip duruyorlar çok sıkılıyorum içimde bitip tükenmeyen bir yalnızlık var arayam yok yazan yok dışarı çağıran desen o da aylardır yok çağırsalar da eve alıştığım için dışarıya çıkamıyorum gerçekten insan oğlu çok nankörmüş hemen bir huyunu unutup diyerine alışabiliyir muş. Ya durumumu bile anlatamıyorum o kadar saçma bir durumdayım kimseyle muhabet kuramıyorum elimde değil insanlar doğal olarak bir müddet sonra sıkılıyorlar benden ve ben buna çok üzülüyorum mesela kardeşlerimle birlikte gittiğimiz bir yere birkaç gün sonra sadece kardeşlerim davet ediliyor yani bu gerçekten ağrıma gidiyor her insan gibi. Sadece ailede olmuyor bu olay arkadaş okul her çevrede aynı ne yapacam bilmiyorum yaşadıklarımdan kaynaklı diye düşünen olursa pek parlak bir hayatım olmadı çokça şey gördüm yaşadım ama böyle kapanacağımı düşünmüyordum şimdi ne yapacam ben

Tavsiye istemiyorum yardım istiyorum?