Güncellemeler
+1 yıl
Sonra kendime bakiyorum utaniyorum kendimden ozguvenim kiriliyor. Halbuki insanlar cok guzel oldugumu soylerler ama neden baska kizlari begeniyorlar ((
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de bir çocukla tanıştım o kadar efendi ki namaz bile kılıyo sonra takip ettiklerine baktım resmen eskortları takip ediyor, beğeniyor aşırı sogudum
Off ayni ayni neden boyle bu erkekler bence erkeklerin hepsi boyle yaa cunku bir suru erkek cikti simdiye kadar karsima hepsi de ayni abi hep eskortlari begeniyorlar. Daha sonra kendime bakiyorum utaniyorum kendimden ozguvenim kiriliyor ben cirkin miyim diyorum
Hepsi abaza ya nerde açık giyinen var ona düşüyorlar askom napıcaz nasıl düzgün birini bulacağız bilmiyorum 25 yaşıma giricem yakında 🥺adam gibi adam bulamadım
Erkekler ciddide dusunse sevsede fizige ilk bakar bu net daha sonra baska seylere bakar
Aynen hepsi abaza. Bu defa oldu diyorum tamam diyorum cok iyi biri diyorum. Hatta suratina bakinca o kadar cok saf masum gozukuyorlar ki ama begendigi seyleri gorunce soguyorum hepsinden vallaha da biktim artik. Ben de 24 yasindayim me zaman bulucaz dogru duzgun baskasina bakmayani😥
@Alican4834 Erkekler ciddi dusunuyorsa neden baska kizlarin fizigini begeniyor. Baska kizlari begenince kendi sevdigini unutuyor mu?
Bulsan sana saracak
Ozguvenim kirilmis resmen. Begendigi kizlarin fizigi cok guzel. Ben de kendi fizigime bakiyorum diyorum artik beni begenmez🤧
Bisey diyemem fizigini gormedigim icin birde baktiklarini
Ondan olmaz kendinde sorun arama
Begendigi kizlarin fizigi cok guzel bi de kendi fizigime bakiyorum artik beni begenmez diyorum🥲
Seni beğenmez diye bir şey yok kendine olan güvenini kaybetmee güzelsin güzelim bi çok güzeliz boş ver uzulmene degmezz emin olabilirsinn
Off cidden kotu hissediyorum neden baska kizlara bakmayan erkek karsima cikmiyor. Belki de erkeklerin hepsi boyledir hepsi bakiyordur///
Evettt😂😂
Yapacak bisey yok bulana kadar devam
Valla yoruldum biktim artik olmuyo iste karsima bir suru erkek cikiyor hepsi de ayni seyi yapiyo neden yaa