Bir erkekle tanisiyorum hersey cok iyi diyorum ve daha sonra sosyal medyada baska kizlarin fotograflarini begendigini goruyorum. Kizlar da masallah acik giyiniyor. Hangi erkekle tanisdiysam hep boyle oldu. Sadece gonul eglendirmek isteyen erkekler boyle yapar dedim o yuzden oylelerinden uzak durdum. Ciddi dusunenlerle takilmaya basladim. Onlar da yine ayni seyi yaptilar. Olmuyo abi olmuyo hangi erkekle ciksam hepsi ama hepsi baska kizlari begeniyor. Ne yapicam ben artik erkeklerle ciddi dusunemez hale geldim. Normal kizlari begensin mesela arkadasi filan olabilir. tabi bir sey demem. Ama normal kizlari begenmiyorlar iste.(((
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra kendime bakiyorum utaniyorum kendimden ozguvenim kiriliyor. Halbuki insanlar cok guzel oldugumu soylerler ama neden baska kizlari begeniyorlar ((
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben de bir çocukla tanıştım o kadar efendi ki namaz bile kılıyo sonra takip ettiklerine baktım resmen eskortları takip ediyor, beğeniyor aşırı sogudum
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Off ayni ayni neden boyle bu erkekler bence erkeklerin hepsi boyle yaa cunku bir suru erkek cikti simdiye kadar karsima hepsi de ayni abi hep eskortlari begeniyorlar. Daha sonra kendime bakiyorum utaniyorum kendimden ozguvenim kiriliyor ben cirkin miyim diyorum
Hepsi abaza ya nerde açık giyinen var ona düşüyorlar askom napıcaz nasıl düzgün birini bulacağız bilmiyorum 25 yaşıma giricem yakında 🥺adam gibi adam bulamadım
Aynen hepsi abaza. Bu defa oldu diyorum tamam diyorum cok iyi biri diyorum. Hatta suratina bakinca o kadar cok saf masum gozukuyorlar ki ama begendigi seyleri gorunce soguyorum hepsinden vallaha da biktim artik. Ben de 24 yasindayim me zaman bulucaz dogru duzgun baskasina bakmayani😥
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de bir çocukla tanıştım o kadar efendi ki namaz bile kılıyo sonra takip ettiklerine baktım resmen eskortları takip ediyor, beğeniyor aşırı sogudum
Off ayni ayni neden boyle bu erkekler bence erkeklerin hepsi boyle yaa cunku bir suru erkek cikti simdiye kadar karsima hepsi de ayni abi hep eskortlari begeniyorlar. Daha sonra kendime bakiyorum utaniyorum kendimden ozguvenim kiriliyor ben cirkin miyim diyorum
Hepsi abaza ya nerde açık giyinen var ona düşüyorlar askom napıcaz nasıl düzgün birini bulacağız bilmiyorum 25 yaşıma giricem yakında 🥺adam gibi adam bulamadım
Erkekler ciddide dusunse sevsede fizige ilk bakar bu net daha sonra baska seylere bakar
Aynen hepsi abaza. Bu defa oldu diyorum tamam diyorum cok iyi biri diyorum. Hatta suratina bakinca o kadar cok saf masum gozukuyorlar ki ama begendigi seyleri gorunce soguyorum hepsinden vallaha da biktim artik. Ben de 24 yasindayim me zaman bulucaz dogru duzgun baskasina bakmayani😥
@Alican4834 Erkekler ciddi dusunuyorsa neden baska kizlarin fizigini begeniyor. Baska kizlari begenince kendi sevdigini unutuyor mu?
Bulsan sana saracak
Ozguvenim kirilmis resmen. Begendigi kizlarin fizigi cok guzel. Ben de kendi fizigime bakiyorum diyorum artik beni begenmez🤧
Bisey diyemem fizigini gormedigim icin birde baktiklarini
Ondan olmaz kendinde sorun arama
Begendigi kizlarin fizigi cok guzel bi de kendi fizigime bakiyorum artik beni begenmez diyorum🥲
Seni beğenmez diye bir şey yok kendine olan güvenini kaybetmee güzelsin güzelim bi çok güzeliz boş ver uzulmene degmezz emin olabilirsinn
Off cidden kotu hissediyorum neden baska kizlara bakmayan erkek karsima cikmiyor. Belki de erkeklerin hepsi boyledir hepsi bakiyordur///
Evettt😂😂
Yapacak bisey yok bulana kadar devam
Valla yoruldum biktim artik olmuyo iste karsima bir suru erkek cikiyor hepsi de ayni seyi yapiyo neden yaa