Haberlerde duyuyoruz Ermeni lobisi yahudi lobisi gibi şeyleri neden Türkiye de lobicilik yapmıyor yurt dışında özellikle Almanya'daki 5 milyon Türk'ün varlığı başlı başına bir koz gibi geliyor bana.

Haberlerde duyuyoruz Ermeni lobisi yahudi lobisi gibi şeyleri neden Türkiye de lobicilik yapmıyor yurt dışında özellikle Almanya'daki 5 milyon Türk'ün varlığı başlı başına bir koz gibi geliyor bana.
Aslında teşkilatlanma hatalarımızdan kalan özelliklerden bizim bu konuda daha iyi olmamız gerekir. Gözlemlediğim kadarıyla asimile olmak başlıca sebep. Olmayanlar vardır onlar yapabilirler cesaret lazım.
*Atalarımızdan
Bizimkiler organize olmayı bilmiyor sadece saldırma falan linç etme konuları olursa birlik olabilirler. Almanya’daki Türkler medyatik olarak düzenli çalışabilecek kapasiteye ya da disipline sahip değiller zaten birbirini ezme ve hiyerarşik düzen gırla olduğu için kahvehane muhabbetinden öteye gitmez
Cevap
4Cevap
Yapmaları lazım ben de
çünkü örgütlenmeyi bilmiyoruz. örgütlenmek için sermaye gerekiyor ve o sermaye toplanmıyor. örgütlenmek için think-tank kuruluşları ve üst akıl gerekiyor ama biz 65 yaşındaki emekli orgeneralden, emekli yargıtay başkanından, emekli büyükelçiden verim alamıyoruz. örgütlenmek için ortak hedef gerekiyor, ama toplumumuz siyah ve beyaz şeklinde ortadan ikiye bölünmüş durumda.
Haklısın şu reklam pazarlama olayını ve dünyayı manipüle etmeyi ülkece yeni yeni öğreniyoruz. Adam haklı efendiler nett😎.
Herkes birbirini satar... çıkarcılık var bizde🤷♀️😅
Birlik olamıyoruz herkes kendi kafasına göre takılıyor
Sadece türkler yaşamiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?