Elinde kuran miting alanin da bizim de Allahimiz var vs sallayıp duruyorlar , ona inanırsak dindar inanmazsak kâfir oluyoruz öyle mi?
Oğlum siz peygamber mi seçiyorsunuz sizi yönetecek ekonomiyi düzeltecek birini mi ariyorsunuz?
Erdoğan'ın dili acayip cirkinlesiyor git gide , bu arada ben genelde parti tutmam fanatik değilim , ama şunu net söyleye bilirim akp bir parti değil net yani ulkeye kimse bu kadar Arap sokmaz vatandaslik vermez babasının çiftliği gibi bu bir işgal abi kim ne derse desin adamlar net proje , CHP de beni ilgilendirmiyor iyi parti de HDP de hepsi aynı bok mesele şu ki , Akp bambaşka bir kuruluş yani parti martı değil oğlum bu resmen işgale goz yumuluyor diyerleri de izliyor , parkta oynayan türk çocuğu yok lan vala vala sesler geliyor mk
Oğlum siz peygamber mi seçiyorsunuz sizi yönetecek ekonomiyi düzeltecek birini mi ariyorsunuz?
Erdoğan'ın dili acayip cirkinlesiyor git gide , bu arada ben genelde parti tutmam fanatik değilim , ama şunu net söyleye bilirim akp bir parti değil net yani ulkeye kimse bu kadar Arap sokmaz vatandaslik vermez babasının çiftliği gibi bu bir işgal abi kim ne derse desin adamlar net proje , CHP de beni ilgilendirmiyor iyi parti de HDP de hepsi aynı bok mesele şu ki , Akp bambaşka bir kuruluş yani parti martı değil oğlum bu resmen işgale goz yumuluyor diyerleri de izliyor , parkta oynayan türk çocuğu yok lan vala vala sesler geliyor mk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnsanların zayıf noktasını biliyorlar. Alllaha inancı olan kişileri başka nasıl etkileyecek? Etkileyemez
Tamam işte bunun adı dini istismar
Ama herkese bunu anlatamazsın.
Bu topraklar islamla kazanıldı ancak islamla yönetilirse bu topraklar hakkı ödenir
İslam'la yönetilmek ülkeye ne kadar Arap var sokmak demek mi? Hermes marka çanta takmak mi İslam? Yuzukle gelen adam nasıl bu kadar zengin oldu İslamla mi? Oğlum sizin kafanız basmıyor mu? Tamam İslam'la yonetilelim de lan hani İslam? Kim İslam'ın buyruğuna tam uyuyor? Adamın torunları amerikada eğitim görüyor bu herif İslam'la yönetilir diyor hasbinallah
Herkes dönüp bakmalı kendi kalpine herkes kendini sorgulamalı millete bakarak yaşama herkes tek girecek mezara
Ama millete bakarak yaşamak istiyorum dedin şimdi İslam'la yönetilmek istiyorum demedin mi seni yönetmek isteyen de millet degil mi :)
Milletin dinini sorgulama demek istiyorum herkes kendinden mesul
Islamla şeriatla yönetilmek tabi isterim
Şeriatla yönetilen ulkelerde geçen Amerikan askerinin uçaklarına asılı gitmislerdi Afganistan , İran var mesela , yani din kişisel şahsi bir şeydir isteyen inanır isteyen inanmaz , ben bunu bilirim bir Hz Ömer gelecek mi hayır o yüzden boş bunlar.
Allah bize yeter
Çünkü sadece bu şekilde sömürülebilir bir ülke olduğumuz için
Onlara sor