Dini yaşamak istemiyorum, ve lütfen bu soruyu ne anlatmak istediğimi anlamayanlar cevaplamasın. Teşekkürler?

Başörtüyü zorla takıyorum, oruç tutmuyorum, namaz kılmıyorum. Ben tarzımı seçemedim ve beni bu kadar ezdikten ve düşüncelerimi bu kadar önemsiz gördükten sonra sen neden özgüvensiz davranıyorsun diyorlar bana. Namaz kılmak istemediğimi söylediğim halde bana başına başörtü takıyorsan namaz kılıcan diyor. Sonrada başörtüyü kendi isteğinle takmıyorsun zaten biliyom diyo. Ve babam benim evimdeysen namaz kılmak zorundasın diyor bana. Başörtüyü zorla taktığımı biliyor ama sanki isteyerek takıyor muşum gibi başörtüsü takıyorsan namaz kılmak zorundasın diyor. Tam arap töresi kafası, dinlediği hoca bile namaz kılmayan evladınızı evden atamazsınız derken bu kendi dediğini uyguluyor. Ne yani? Ben şimdi karnımı doyurmak ve ısınmak için müslüman olmak zorunda mıyım? Ailem aile değil, hapishane ve bende işlemediğim bir günahtan dolayı bu hapishanedeyim. Suçum müslüman ailede doğmak ve müslüman ailede doğduğum için müslüman olmak istemememi görmüyorlar ve önemsemiyorlar. Yardım
Dini yaşamak istemiyorum, ve lütfen bu soruyu ne anlatmak istediğimi anlamayanlar cevaplamasın. Teşekkürler?