Maddi olarak durumu süper olan biri değilim. Nişanda bir bilezik taksam, nasıl karşılanır?

Arkadaşlar nişanda takıda ne takılması gerekir? Şimdi şöyle bir durum var ben nişan yüzüğü olarak gayet iyi bir yüzük aldm bana 5-6 bin liralk yüzükleride gösterdi kuyumcu benim aldıgım yüzük 11 bin tl en iyisini almak istedim nişanlıma buna layık gördüm lakin şimdi maddi durumum süper olan biri değilim nişanda bir bilezik taksam nasıl karşılanır? Takı setlerine bakıyorum 14-15 bin tl ben tektaş kolye aldım bugün 3500 tl idi nişanlım çok ince düşünmüşsün ama bu tam nişan takısı gibi degil dedi hani daha gözle görülür olsa daha iyi dedi bilezik veya arpa kolyelert var dedi. Şimdi ben bunu değiştirip yerine bir bilezik alsam nasl karşılanır bu

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada şöyle bir durumda var yatak odası takımını bana yüklediler beyaz esyada da bulaşık makinesini alacaklar. babası Allah var düğün Takısında rakam vermedi ne yapabiliyorsan, şanına yakışaanı yap dedi ama burada yatak odasını gelin tarafo yapması gerekirken o da bana kaldı bende bu durumda Takı konusunda sadece elimden geleni yapabilirim.
Maddi olarak durumu süper olan biri değilim. Nişanda bir bilezik taksam, nasıl karşılanır?