Gerçek bir arkadaşın işareti nedir? Sizin düşündüğünüz şeyler nelerdir?

Gerçek bir arkadaşın işareti nedir? Sizin düşündüğünüz şeyler nelerdir?

Gerçek arkadaş her zaman yanında olur iyi ve kötü günde özellikle de kötü günlerde.. sizi destekler savunur ve korur her zaman.. bunları yapmıyor seyirci kalıyorsa ben ona arkadaş demem..
Kin tutmaz, haset etmez, başarıma içtenlikle mutlu olur ve üzüntüme içtenlikle üzülüp çözüm arar, sırrımı tutar, dedikodumu yapmaz, alınganlık yapmaz, trip ve kapris yapmaz, samimi arkadaş olmak için çabalar.
Fesatlık ve menfaat olmadan her koşulda yanında olan, bi halt yediğinde yargılamadan iyi 💩yedin diyen 😂
Bak bu çok doğru.. 😅 Her ne olursa olsun yanlış anlamayan bir de..
😅
Rica ettim.. 🥰
Kıskanmaması, kendi çıkarı ve menfaati için yakınlık kurmaması...
Teşekkür ederim. 😌🌺
Rica ederim..
Cevap
8Cevap
Kolejden unive kadar bir arkadasim var yabanci. Ne zaman bir yere gitsem kendiliginden gelir islerim'i takip eder. Bende onun islerini.. Gecenlerde bir bebegi oldu. O gun aksami gidip ilk cocugunu alip evimde baktim 3 gun kendi cocuklarim ile birlikte.
Sıkıntıya düştüğünde maddi manevi yanında olan kişidir
Yargilayici değil anlayış sahibidir ve destekcindir her anlamda. Mutlulugunla mutlu olur üzüntünle üzülür.
Gerçek arkadar hatalarını duyunca iyi halt etmişsin der 😄
Olumluktan bile pozitif bir düşünce çıkarıp yanında olması
Olumsuzluktan diye yazamamışım bile :D
Yalan konuşmayan, hırsızlık yapmayan, dürüst olan güvenilir bir arkadaş, ortak partner olur...
Belirli bir işaret yok ama zaten herkes kendini belli eder
iyi gününde kıskanmadan mutlu olup kötü gününde de karşılık beklemeden yanında olan
Başarılarını kıskanmayan hep iyiliğini isteyen kişi
Mesajlarına ve aramalarına hemen dünüyorsa, senle her yere gelebiliyorsa gerçek bi arkadaştır.
Zor gününde yanında olandır
Haksızken bile senin yanında olması
Hep yanınızda olur
Kıskanmayan yalan konuşmayan
Güven sevgi düşünce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?