Aile & Toplum Şehirlerdeki dev heykeller tek bana mı garip geliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor böyle şeyler bir tek bana mı garip geliyor. şehrin yapısını bozuyor hagshahsh, kabak ne alaka? Şehirlerdeki dev heykeller tek bana mı garip geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl TR sanatı devlet büyüğümüz sayın Cumhurbaşkanı RTE bize halkımız yeter diye sözlerini icraate dökmek için yaptığı bal yaprak sanati 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Türkler sanat anlamıyorum o kadar Avrupa ülkesine baktım hiç göze batmıyordu bizimkiler beceremiyo. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bu sanat değil ya, öylesine bir şey Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı. Kabak falan saçma ama kahramanların heykeli her yere dikilmeli, bilgi de verilmeli. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bence de daha iyi olur Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Bunda çok eksiğimiz var tarihimizi bilmiyoruz ben de dahil. Yorumla Soran +1 yıl bütçe ayırsalar keşke Yorumla Gizemlii_Adam +1 yıl Her şeyin heykeli var bir tek milli kahramanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın heykeli yok.. bu tam bir trajedi.. umarım her şehrin meydanına birer adet dikilir Yorumla
HırçınMivyalı Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Türkiye ve şehirlerde olan yöresel heykeller 🤣🤣🤣 tam bir görsel katliam ya 0 6 Yorumla Soran +1 yıl kocaman çay bardağı falan var Yorumla HırçınMivyalı +1 yıl Karpuzu, simiti, kayısısı, kebabı, elması, pidesi 🤣 Yorumla HırçınMivyalı +1 yıl Çatalda zeytinide unutmayalım Yorumla Soran +1 yıl felaket felakett Yorumla HırçınMivyalı +1 yıl Daha kötü ne olabilir derken hep daha kötüsünü yapıyorlar Yorumla Soran +1 yıl şaşırtmıyorlar maalesef Yorumla
beachgirl07 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bencede gereksiz tarihi olsa neyse 0 8 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla beachgirl07 +1 yıl Onuda çalarlar ama Yorumla Soran +1 yıl içi dükkan Yorumla beachgirl07 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl kabak ürünleri satıyorlar 😁😁😁😁😁😁 Yorumla beachgirl07 +1 yıl Satsınlar umarım kazanıyorlardır😂 Yorumla Soran +1 yıl yanına bile yaklaşmam ben, kapatsınlar hahshahsh Yorumla beachgirl07 +1 yıl Hahahahaa Yorumla
paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl oturmak için. oturmak isteyen çoktur sjksf 0 1 Yorumla crazy0f10 +1 yıl Kimse oturmaz o koca şeye ltkfkf Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Harika mimari bence hdjd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl garipsiyor insan kocaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte sözüm ona şehrin kültürünü o şekilde yansıtmaya çalışıyorlar Yorumla Soran +1 yıl buraya koymasalardı keşke Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
TR sanatı devlet büyüğümüz sayın Cumhurbaşkanı RTE bize halkımız yeter diye sözlerini icraate dökmek için yaptığı bal yaprak sanati
Türkler sanat anlamıyorum o kadar Avrupa ülkesine baktım hiç göze batmıyordu bizimkiler beceremiyo.
bu sanat değil ya, öylesine bir şey
Kabak falan saçma ama kahramanların heykeli her yere dikilmeli, bilgi de verilmeli.
bence de daha iyi olur
Bunda çok eksiğimiz var tarihimizi bilmiyoruz ben de dahil.
bütçe ayırsalar keşke
Her şeyin heykeli var bir tek milli kahramanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın heykeli yok.. bu tam bir trajedi.. umarım her şehrin meydanına birer adet dikilir
Türkiye ve şehirlerde olan yöresel heykeller 🤣🤣🤣 tam bir görsel katliam ya
kocaman çay bardağı falan var
Karpuzu, simiti, kayısısı, kebabı, elması, pidesi 🤣
Çatalda zeytinide unutmayalım
felaket felakett
Daha kötü ne olabilir derken hep daha kötüsünü yapıyorlar
şaşırtmıyorlar maalesef
Bencede gereksiz tarihi olsa neyse
evet
Onuda çalarlar ama
içi dükkan
🤣🤣🤣