5 katli bir binadan kafa üstü yere düşersek acısız ve kesin ölüm olur mu
lütfen konuyu dine baglamayin ve karismayin sadece cevap almak istiyorum yarin gece kendimi atacagim
5 katli bir binadan kafa üstü yere düşersek acısız ve kesin ölüm olur mu
lütfen konuyu dine baglamayin ve karismayin sadece cevap almak istiyorum yarin gece kendimi atacagim
Acısız olacağını kimse söyleyemez ama öyle olmadığına emin olabilirsin. Geri dönüşü olmayacak bir şey yapmadan önce tekrar düşün. Her neyse bunu yapmak istemenin sebebi, mutlaka bir çözüm yolu vardır sen bu ihtimali görmezden geliyorsun.
Cevap
3Cevap
Büyük ihtimalle kemiklerin parçalanirken bilincin açık olur sok etkisiyle bayılmazsan tabi açik olması durumunda kanın vücudundan boşalmasıni hissedersin aci içinde 5dk öncesine dönmek için dua edersin
kafa üstü düşersem ani ölüm olmaz mi
Hayır hem sana diğerleri gibi öfkeyle gelmiyeceğim onlar dini yanliş anlayan insanlar sen ölmek istemiyorsun sadece kötü bir ruh hali içerisinde kendini belki değersiz ya da yetersiz hissediyorsun hayat anlamsız fikri seni sarmiş durumda bu aslında güzel birsey her türlü siprütüel fikre açiksın benim ruhum daralıyordu tanrım bana bir yol ver bu dogru değil der dururdum taki tanri abim aracıliği ile bana bir yol sunana dek anlamak uzun bir yolculuk eğer ilgini çekecekse ve okuyacaksan sana bir kaç kitap ve yazar önermek istiyorum
Ya kızım 4 4ptlmisin git baska birini bul svgili ol aşksa konu erkekmi yok ya git bulursun
Gecmis olsun ne oldu anlatirsan dinlerim
Ölmek yerine felç kalıp yatalak da yaşayabilirsin.
Nedennnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?