Muslumanmisin degil misin bilmiyorum ama bir inancli biri olarak yaziyorum, ne zaman kendimi kotu hiss etsem Allahin varligi beni sevdigini bilmek beni asiri derecede rahatlatiyor. Ibadet etmek gercekten cok iyi yani gununu degerlendire biliyorsun ve bir de bunu dusun: Eger sen ibadet ediyorsan demek ki Allah seni huzuruna kabul etmis (Her insan ibadet etmedigi icin her insana nasip olmuyor) Huzuruna gelen insani Allah eli bos gondermez. Guzel kardesim sen de dusun ve kimsen gercekten yoksa Allaha sigin Allah her kesten ve he seyden daha yakindir insana (Sah damariniz kadar yakinim diyor size ) kendine iyi bak <3
Biz bu dünyaya Allah’a ibadet etmek için gelmişiz. Çok kolay bi yaşantımız olsaydı ve hep çok mutlu olsaydık cenneti nasıl hak edebilirdik ki o zaman cennet ve cehennem neden var? ve Allah bizi neden imtihan ediyor? Zaten üç günlük dünya yarının ne olacağı belli olmayan bir dünyada yaşıyoruz.. bence namaz’a başlarsan daha farklı hissedersin, farklı bakarsın bazı şeyleri ve kendini daha iyi ve güçlü hissedersin. Kimsemiz olmasın Rabbimiz olsun bu en büyük zenginlik zaten öyle değil mi. Hepimiz isteriz yanımızda biri olsun oda inşallah bir gün olur. Allah’tan hep iste, hep dua et asla vazgeçme Allah’tan ümit kesilmez 💫🤍