Yalnızlık neydi ki? Nasıl anlatılırdı ve nasıl yaşanırdı? Emek ve yalnızlık ilişkisi var mıydı? Çıkamayan bir ben miydim ki?

Hep merak ettim. Hep Elizabeth ile yaşadım. Kadın bir nesne mıydı? 15 yaşında ilk kadına ilgim başladı. Nigde OHD de okudum. Babam yaşlıydı. Sonra baktım 10 tane üniversite bitmiş. 2004, 2006, 2008,2009...2023 kadar Kpss, DGS, ALES, YDS... girmişim. Ne günlerim geçti. Anneme gün yaşatacaktim. Öldü gitti. Babam zaten yaşlı idi. Yaş olmuş 35.

Bazen kadını görünce aklıma bir işim olsa da atarsam ve hayata başlasam derdim. Bazen öyle ister öyle arzu duyardım ki... Allah'm ne günlerdi. Cepte bir kuruş yok. Hep başım eğik gezdim. Herkes kız arkadaşı olurdu benim diploma ve sorumluluğum. Bazen öyle hissederdim ki...

Bazı erkekler kızı beline sarılmış gezerken ben hep hayal ederdim. Bazen sabaha kadar hayallerle yaşardım. Kendimden geçecek kadar aşka gelir, yatakta arzular istek duyar bastırmaya çalışırdım.

İnsan o kadar üniversite okur da bir kıza sarilmaz mı ki? İmkan mı vardı ki? Bazen sessiz sessiz ağlar içime atardım. Kadındı sonuçta bilmezdi ki duyguları...

Ne vardı iki bacak arasında ki? Dışkı, kan ve üre çıkıyordu. Ama erkek olarak oraya odaklanmış yaşıyorduk. Öpüşen gördüm mü, benimde olacak mı der geçerdim.

Bazı kızlar görüyorum gerdan açıyor ve geziyor. Allah'a karşı Ya Rabbi özlediğim kadar bu kadın da özleyecek mi diyorum. Yaşanmayacak mı o ki? Bir gün o kızların da oğlu aynısını yaşayacak mı?

Bazen içim ağladığında beddualar göz yaşları bir birini izliyor. Sessizce gitmek gerekiyordu yolda. Ama tek dileğim var, Allah'm bu ülkeye öyle dertler, cezalar, belalar ver ki Suriyeden, Ukrayna gibi savaşlardan daha kötüsünü yaşasın istiyorum. Biliyorum ki benim gibilerin acıları yıkacak, bitirecek bu ülkeyi ve bu devleti. Bir gün bunları görecek miyim ki? O canımı yakanların cani yanacak mı ki? Kpss defalarca girip emeklerimizin mahvedenler bir gün evlatları yaşayacak mı ki?

Güncellemeler
+1 yıl
Şişme kadın sizce uygun müdür?
Yalnızlık neydi ki? Nasıl anlatılırdı ve nasıl yaşanırdı? Emek ve yalnızlık ilişkisi var mıydı? Çıkamayan bir ben miydim ki?