Bu derece güvendiğiniz biri var mı? Böylesi bir tanışıklık..

Bu derece güvendiğiniz biri var mı? Böylesi bir tanışıklık..
Biliyor sanıyordum... bilmiyormuş.. hangisine üzüleyim beni tanıyor olduğunu düşünecek kadar safliğima mı... tanımıyor oluşuna daha fazla nasıl kırılınır buna mı... beni anlayamıyor oluşuna mi inan bende bilemiyorum ayırt edemiyorum artık... sanırım sadece sanmıştım sanmış olmak nice üzmüş Kelimelerle bile yazmayacağım kadar acizim...
🥺 zaten bizi en çok yaralayan da yanıldıklarımız değil mi
Kuzenim, yakın arkadaşlarım, abilerim ve sen biliyorsunuz. Ama her şeyi söylemem, söylesem de tam olarak anlaşılmam. Her şeyi içimde yaşıyorum neredeyse 🙂
En güzeli birine tamamen güvenmek çok zor zaten ☁
Aynen öyle kuzum
Kimse beni, ben kadar tanıyamaz. Herkes bana yabancı. Kimseye tam anlamıyla ısınmıyor ve güvenmiyorum. Beni çözemiyorlar, anladıklarını sanıyorlar ama hiçbir zaman anlayamıyorlar. İstediğim kadarını anlamalarını sağlıyorum. Çoğu şeyi, herkesten gizli tutmayı seviyorum.
Nasıl başarıyorsunuz o mesafeyi koymayı? Tepkisizlik mı ciddiyet mı?
Hayata karşı soğuk bir insanım. Tepkisiz değilim. Gerektiğinde, tepkimi net bir şekilde ortaya koyabiliyorum. Ciddiyeti ve resmiyeti seviyorum. Kime, neyi ne kadar anlatacağımı, belli edeceğimi biliyorum.
Tabiri caizse; etrafıma kalın duvarlar örmüştüm. Kimseyi o duvarların ardına sokmuyorum. Yapım buna oldukça müsait.
Darısı başıma
Umarım.
Cevap
6Cevap
Özel konularımı kimse bilmez , olumsuz olaylarimi içerden yaşarım kendini toparlayama çalışırım ruhumu fazla kimse bilmez bilende çok az şeyler bilir
Birde ben zaten kendimi anlatamıyorum
Zaten ne gerek var? Bilen de kırıyor bilmeyen de
Orası öyle Allaha anlatmak en iyisi
+1
👍
Maksat bilmek olsaaağ uheyyy... bilip de yaptıklarına bakacaksın insanların
En yakın dostum. Yediğim her naneyi anlattığım artık ben leb demeden leblebiyi anlayan prensesim.
Maaşallah diyelim nazar değmesin tü tüü
Teşekkürler
kız kardeşime derim bunu içimi dışımı herşeyimi bilir
Maaşallah kardeşlik bağınız mütheşmel 😍
böyle dedikten sonra bi kavga ediyoruz 😂😂😂
En son ki kavgamız çok saçmaydı mesela
bi baktım eve gelmişti kendi evine dönerken diş macunumu almış götürmüş banyomdan bana söylemeden
😂😂😂 söyleseydin paketli olanı verirdim zaten ne cüretle bana sormadan diş macunumu götürüyorsun diye ortalığı yıktım 😂
bhkjhjk o kavgalar olmazsa olmaz ya hem hep çok iyi anlaşılmaz ki yoksa eğlenceli olmaz hehehehe 👻
öyle hakikaten 😂 kendi diş macunum sandım parasını vereyim de sus dedi 😂
bak seni gebertirim ben ha sen burada mı yaşıyorsun ne arıyor senin macun burada k*çım kopsa sana verecem öyle bi ablayım bir de parasını vereyim mi diyorsun dedim devamını söylemiyim 😂😂
bu tartışma da wp da yaşanıyor aradan bi kaç gün sonra özlemişizdir birbirimizi seni çok seviyorum iyi ki varsına evrilmişizdir
bjnbkh bizde pek farksız değiliz ya sabah birbirimizi yer delirtiriz akşamına sarılıp uyuruz kardeşlik de böyle bişi işte 🤌
mesela dün gece beni rüyasında görmüş bu sabah seni çok özledim ablaaa keşke sana sarılabilsem şu an diye yazmış 🥺😀😂
yaa 🥹 gel de sevme şimdi ama bi yandan da kardeşinle uğraşmak çok eğlenceli ya atışması falan baya zevkli şimdi jvgjgj
hiç zevkli değil ya kavga etmesi 😀 dövemiyorum da minik kalıyorum yanında 😀
vjhbvjg saç baş değil ya sözlü atışmalar oluyor ya sizdeki macun tartışması gibi ondan bahsediyorum bizde de kavgaların sonu gelmiyor
ben zaten çocukkende dövmezdim bunu 😂 şimdi keşke seni çocukken gücüm yetiyorken dövseydim derim şakayla karışık dövseydin akıllı olsaydın diyo 😂 kıyamamak ahmaklık değildir diyorum 😂
bhjvhbk o da az değilmiş he artık abla yüreği denince aklıma ilk sen geleceksin
Beni çok bilmesi sıkıntı oluyor az bilsin öz bilsin 😖
kesinlikle
Herkes benim onlara gösterdiğim kadarıyla beni bilir.
İdeal
Elbette var dostlarım var
Eski sevgilim ve arkadaşlarım
Herkes bana yabancı.
Tanışıklık hissi var….
Var..
Var çok şükür
Lan ne
?
vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?