Ailesi ile gecinmekte sıkıntı yaşayan var mı?

20 yaşımdan beridir evlenmek istiyorum çok fazla kızla birlikte olmaktan ise doğru kişi ile olmak istediğim için evlilik istiyorum. kendim para biriktirdim evlilik için şu an yaşım 25 . aile 20 yaşımda iken askerden yeni geldin çalış kazan derdi çalıştım kazandım. 23 yaşında birisi ile görüştüm yüzük takacağımız sıra ailem arkamda durmadı onlara verdiğim paraları yediğini şöyledir. Karşı taraf da beklemedi terketti. sonra ben tekrar para biriktirdim etrafa kız aradığımızı flan söylüyoruz. Bugün kuzenim telefonda benim için sevdalısı var mı diye sordu. annem de o daha 25 yaşında ne evliliği çocuk dedi. Bu arada ben 16 yaşımdan beri çalışıyorum ve ailemden hiç birsey istemedim almadım düğün paramı bile kendim biriktirdim. Bugün eve akrabamız geldi sordu ne zaman evlenecek bu diye flan annemde bakıyoruz dedi kız. Dedim insanlara telefonda o daha çocuk ne evliliği diyorsun başkasına başka söylüyorsun evde kalırsam bunun sebebi sensin sana beddualar edeceğim 40 yaşıma geldiğimde. Çünkü yüzük takacagimiz sıra kız tarafı evine davet etti. ailem onlar büyücüdür flan diyip bahane edip gitmedi oysaki dindar aynı mahalleden tanıdığımız insanlardı. Ben 2 yıl onun acısı ile yaşadım. Bugünde böyle diyince ölseniz mezariniza bile gitmeyeceğim dedim tukurecegim mezariniza. çünkü 25 yaşındayım ve şu zamana kadar kimse ile bir ilişkiye girmedim ve artık helal olsun demekten yoruldum onlar beni anlamıyor. Ben yıllarca aileme de para verdim ihtiyaçları olmadığı halde. Ama evlilik için kendin biriktir dediler. cocuklugum şiddet ile geçti çok yoruldum Ben hayırsız evlat mıyım
Ailesi ile gecinmekte sıkıntı yaşayan var mı?