Biraz öfke biraz acı?

Kendimi çok kötü hissediyorum. Hayatımdan nefret ediyorum. İnsanlara benim hayatımın dışarıdan gözüktüğü gibi olmadığını ispatlamak istiyorum. Biriyle konuşmak istiyorum. Yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. Ama güvenemiyorum kimseye ve hiç güvenemeyeceğim. Çok fazla hayalim var ama hiçbiri gerçekleşemeyecek kadar uzak bana. İnsanların sadece kendini düşünmesinden bıktım. Bana hayatım boyunca kimse özel hissettirmedi. Hep kendimi yetersiz hissettim. Özgüvenli bir insan olmaya çalışıyorum. Bana özgüvenli, cesur biri olduğumu söylerler. Ama öyle biri olmak istediğim için öyle davranıyorum. Ben herkesin iyiliğini düşünürken, karşımdaki kişi benim başarısız olmamı istiyor. Hayatımın son 4 yılından nefret ediyorum. Özellikle sosyal medyadan, ve sosyal medyanın kölesi olanlardan. Kimse gerçek düşüncesini söylemiyor. Ülkenin %90ı ortama ayak uydurmak, dışlanmamak, farklı gözükmemek için kendilerine ait olmayan düşünceleri savunuyor. Ve bunun tek bir sebebi var ZORBALIK. Daha zengin, güzel, yakışıklı, ukala olanlar çoğunlukla karşısındaki insanı zorbalık yapıyor. Ve diğer kişiler o popüler sınıfındaki insanlar ile arkadaş olabilmek için zorbalığı had safhaya taşıyor. Bunları bir kenara koyuyorum. Ebeveynler.. iyi olanları olduğu kadar kötü olanları da var. Çocuğuna yabani ot, senden bir b*k olmaz, bıktım senden, seni doğuracağıma taş doğursaydım vs. diyen hatta daha kötülerini söyleyen ebeveynler var. Ve bunlar çocuklarda özgüvensizliğe sebep oluyor. Ama bunu fark eden yok. Mesela ben asla evlenmeyeceğim. Bir söz okumuştum 'Siz eşinizi seçebilirsiniz ama çocuğunuz ebeveynini seçemez.' bu sözü okuduktan sonra sadece kendi hayatıma bakmaya karar verdim. Çünkü çocuğum olsaydı ve yanlış bir tercih yapsaydım kahrolurdum. Ve bu konuda da yalnız olmadığımı biliyorum. Benim gibi düşünen bir sürü kadın ve erkek var. Şu koca dünyada güvenebilecek birini bulmak o kadar zor ki.. Bazı insanlar ebeveynine bile güvenemiyor ve bu çok kötü. Yazacaklarım bu kadardı. Biraz karmaşık oldu kusura bakmayın. İçimdeki acıyı ve öfkeyi paylaşmak istedim. Hepinize iyi günler dilerim.

Biraz öfke biraz acı?