Sadece işi düşünce arayıp soran dostlarınız var mı?

Sadece işi düşünce arayıp soran dostlarınız var mı?
Vardı efem. Hepsi temizlendi. Artık işi düşen bile ön arama ile tiyatroculara taş çıkaracak performans sergileyip daha sonra düşen işlerini açıyorlar :D
Cevap
14Cevap
Arkadaşım ya da dostum pek yok. sanalda ki arkadaşlarıma da nasılsın diye sorarım işim düştüğü için mesaj atmam.
Hayır yok İşi düşüpte beni arayan bir dostum olmaz çünkü dost işi düştüğünde aramaz eğerki arıyorsa o arkadaştır
Muhakkak olmuştur ama ben gereken ayarı veriyorum, sonra bir daha arayamıyorlar.. Menfaatçi insanlara alerjim var..
En sevdiğim arkadaş tipi. Hiç boşa kürek çekmez 10 numara adam.
Diğerleri aka b0ka arıyor 🤦🏽♂️
Vardı ama artık arayamaz hale getirdim, hepsini engelledim, numaramı değiştirdim. Ağlıyorlar şimdi ben olmadan iş yapamıyorlar
Var ve şikayetim yok. Sadece işleri düşünce arasınlar sorun değil, zırt pırt aranmak meşgul edilmek istemiyorum zaten
Var rehberde 3 tane kişi var sadece işi düştü mü arar ikinci adına açma yazıyorum
Var maalesef. Başımdan direkt atarım bu tarz insanları. İşim yoksa bile bahanem vardır 😂
İşi düşünce arayandan dost olmaz, öyle kişilerde yok çevremde...
Menfaatsz insan yok ama menfaatsiz en sadık dostlar minik hayvan dostlarımız saf sevgi 🤗
Hayır öyle olsa dostum arkadaşım olamaz kaliteli dostluklar kurarım
Böyleleri ile işim olmaz
İşi düşünce arıyorsa dost demiyorum ona 🙄 birçok şey diyebilirim ama dost ııı ııh
Öylelerine neden dost diyorum.. Zekamı sorgularım önce..
Hayır hepsi muhteşem
yok. telefonları açmayınca aramaktan da vazgeçtiler şükür
Var elbet. Mesela sen sjsjs
Bennn
Sen
ÖYLE ARIYCAK BİLE DOSTUM VEYA ARKADAŞIM YOK BIRAK İŞİ DÜŞÜNCE ARAMAYI NORMALDE YOK YANLIZLIK ÇOK ZOR
5 tane dostum var galiba Hepsi öyle.
Dostta işi düşünce arar.
Yok. Öyle insanlara dostum demem.
hepsini hayatımdan çıkarttım kafam o kdr rahat ki
Öyle birisi dostum olamaz
Nadirde olsa var tabi.. ama sıfatı tartışılır.. 😅
Ben dostlarımı iyi seçerim
Evet var. Tüm ilişiğimi de kesemiyorum
Varr
Öyle dostlarım yok.
4 yıldır tel sessiz sahte dostlar ex :)
Maalesef var