Türkiye'de yaşarken, Danimarka büyük elçinin eşi, sahiblerini tanıdığı bir özel hastaneye sahiblerinden rica edip beni işe aldırmak istemişti ama ben bunu kabul etmemiştim çünkü bu benim gözümde torpildi ve torpil demek kul hakkı demektir ve benim şu hayatta en korktuğum şey kul hakkı yemektir. Aç kalırım ama yinede kul hakkı yemem, bu konuda çok netim.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
3 sene özelde çalıştım. Sonra kpss ile atandım. Torpilsiz dayi mayı araci etmeden. Helal kazanç üstündür. Torpille ise girenin aldığı maaşlar haram olacak. Gerek yok böyle şeylere. Magazalarda yerde süpürdüm sildim zamanında. Çalışmak ayıp değil yeter ki helal olsun kazandığımız para. Öğretmenim mesleğimi sorarsanız.
Aramam başkanım o duruma gelmen Torpil hakka girer Kul hakkı ödenmez. İşsiz olsam dahi gidip bana devleten iş verin iş bulun. Dicem devlete tanıklarım var Ama gidip istemem. Teşkilata tek rizeliyim desem bile yetiyor
Bizde torpil olmuyor aksine köstek oluyorlar başkanım. birinde abimin referansıyla işe girecektim adam gitmiş kardeşim diye almayın demiş onlarda erkek adayı tercih etti beni değil :-)
bu devir de torpil olmadan bir işe giremiyorsun artık öyle bir şey sanan varsa eğer dışarda iş arayan çok onlara bir baksınlar zahmet o zaman görürler ne olduğunu
En İyi Cevaplar