Aile & Toplum Annenizi üzdüğünüz zaman gönlünü nasıl alıyorsunuz? izmirli_beyy Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bugün ağzımdan çıkan bir söz yüzünde kalbni kırdım gaiba gönlünü nasıl alabilirim Annenizi üzdüğünüz zaman gönlünü nasıl alıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Ben konuşmuyorum pek ve kırıcı olmam. 1 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı. Şu ana kadar üzdüğümü düşünmüyorum. Senin için de hediye ve çiçek almanı sonra kendisine sarılıp özür dilemeni tavsiye ederim 1 1 Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Teşekkürler Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Özür dilemek de faydasız oluyor şu hayatta en çok istediğim şey onun istediği gibi biri olmak 1 1 Yorumla izmirli_beyy +1 yıl İnşallah olursunuz Yorumla
cemo17 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Biraz beklerim sonra havadan sudan konuşurum sonra özür dilerim 1 0 Yorumla
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Annemi kırmam. Bazen üzülürse gider sarılırım. Anneler değerlidir. evli olsam eşimin annesine de kendi annem gibi davranırım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ona layık bir evlat olmaya çalışarak öyle de daha da olsun istiyorum 1 0 Yorumla
paramparcalastık Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl öpüyorum yanaklarını sıkıyorummm özür diliyorum 2 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Almıyorum. O benim kalbimi daha çok kırıyor. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Anamı üzmüyorum bro. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. gidip sarılıyorum 1 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Almam. Öyle geçer. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hic bisey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben konuşmuyorum pek ve kırıcı olmam.
Şu ana kadar üzdüğümü düşünmüyorum. Senin için de hediye ve çiçek almanı sonra kendisine sarılıp özür dilemeni tavsiye ederim
Teşekkürler
Özür dilemek de faydasız oluyor şu hayatta en çok istediğim şey onun istediği gibi biri olmak
İnşallah olursunuz
Biraz beklerim sonra havadan sudan konuşurum sonra özür dilerim
Annemi kırmam. Bazen üzülürse gider sarılırım. Anneler değerlidir. evli olsam eşimin annesine de kendi annem gibi davranırım.
Ona layık bir evlat olmaya çalışarak öyle de daha da olsun istiyorum
öpüyorum yanaklarını sıkıyorummm özür diliyorum
Hediye al çiçek al.
Hm annemi bi ara üzdüğüm geld aklıma 🥹🥹
Almıyorum. O benim kalbimi daha çok kırıyor.
Anamı üzmüyorum bro.
gidip sarılıyorum
Almam. Öyle geçer.
Hic bisey
Temizlik yaparak 😁