Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ışık her zaman yanmıyor arada bizde ailemle düşündük acaba çekim falan mı yapıyorlar dedik her zaman yansa dediğiniz okey ama her zaman değil iste
Güncellemeler
+1 yıl
Beyaz ışık kırmızı değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bazı kameralardagece görüş özelliğinin devreye girmeyeceği oranda karanlık ortamlarda aydınlatma ışığı olarak yanıyor beyaz bir ışık.
Komşuyla bi sorununuz mu var ki böyle bi şüpheye düştünüz
Evet kamerayı bizim için taktırdı kavgaliyiz kırmızı ışığın hep olduğunu biliyorum ama arada bi beyaz ışık yanıyor
Harekete duyarlı olabilir dedikleri gibi belki her zman kayıtta olmuyo Hareket olduğu zaman kayda giriyodur
Şimdi şöyle bu ışık her harekette yanmıyor herkes öyle diyor diye hususu gidip hareket ettim kameranın karşısında o ışık yanmadı
O zman biri kayıtta izliyo sen hareket cekecen mi diye fotoğraf cekiyo 🤭 kız yok sanmıyorum ama olabilir de şimdi bende süphelendim bi bakıp geliyim bizimki de öyle mi
Baktım geldim millet izliyosa deli sancak beni bizimkide normalde kırmızı ışık yanardı şu an yok sanırım kayıtta değil 😃
Ahshhs ya bak kavgalı falan olmasak cidden umrumda olmaz ama kavgaliyiz ve karşı taraf beni çok kez taciz etti (kadın hepsi) bugünde kamera taktırdılar hep kırmızı ışık yanıyor onun anlamını biliyorum kayıtta olduğunun kanıtı ama yaklaşık 2 saat önce balkona çıktık sesimizi duymuşlardır muhtemelen beyaz ışık yandı birden bizde dedik ki acaba sesimizi falan duyunca bizim fotoğrafımızı falan mı çektiler? Öyle bende araştırdım biraz burdan sorayım dedim
Valla pek anlamıyorum ama olabilir tam karsiniz da mı daire kamera direk sizin kapıyı mi cekiyo
Evet karşımızda ev kamera da balkonu bahçeyi evin önünü çekiyor kamera taktırmadan önce günün her saatinde balkondan izliyorlardı annemde sinirlendi telefonla kanıt olsun diye çekti onlar bizi izlerken ondan sonra sinirlenip kamera taktırdılar öyle işte
Benimde tam karsi balkonumda biri var adam ne zman çıksam balkonda sinir oluyorum seni çok iyi anlıyorum canım Allah sabır versin bu kamera işini de bilen birine sor
Sağol teşekkür ederim 🙂
harekete duyarlı o kendini nimetten sayma :D
kırmızı ışık canlı yayın anlamına gelir..
He kendimi nimetten sayıyorum:d ne boş yorum atıyorsunuz ya kamerayı zaten bizim için taktırdı kavgaliyiz mesela çok uzun biz sadece neden ışık yandığını merak ediyoruz ki o ışıkta her hareketimizde yanmıyor az önce böyle yorumlar atılınca kameranın oraya gittim hareket ettim ışık falan yanmadı
yani dert ettiğin fotoysa onu geç kayıt yapıyor :D
gündüz göörüşü var gece görüşü var sen resimi dert etme zaten video sizi kayıt ediyor :D
Hayır kırmızı ışığı zaten biliom hep var o beyaz ışık yanıyor telefondaki el feneri gibi
yahu halen anlamıyormusun.. fotoyu boş ver video kayıtı alıyor anla artık
Ya abicim kamera zaten video kaydı alıyor ben bunun farkında değil miyim sence bunu bilmeyecek kadar cahil miyim? Takıldığımız şey beyaz ışık
bende sana boş şeye kafa takıyorsun diyorm .. bilgisayar başındayken veya telden izlerken hem fotonu hemde videonu alır ışığı unut ışıkla alakası yok
Off ya biliyorum biliyorum zaten madem bu kadar biliyorsun beyaz ışık yanmasının sebebi ne onu söyle o zaman
gece görüşü var çok parlak yani güneşli olunca farklı görüşü var. vs vs . onun resim çekmekle alakası yokk
Sen beni anlamıyorsun neyse iyi günler
kızım sen kafayı yedin harbiden 1000 defa dedim gece görüşü o bitti bu kadar.. beyaz ışık gece görüşü demek
ya sabır bak yine yazıyorum gittim önünde hareket ettim şimdi beyaz ışık yanmadı? Gece görüşü 40 yılda bir mi yanıyor
Allahım sana geliyorum.. hareket sensörüne bağlı vede gece lambası aydınlatmışssa yanmayabilir.. kamera kaliteli dandik değil yani. neyse iyi geceler
Harekete duyarlıdır. Hareket algılayınca kayda başlıyordur.
Şöyle onu bende düşündüm ama her zaman ışık yanmıyor biz bu komşumuzla kavgaliyiz hatta kamerayı bizim için taktırdı şimdi siz öyle söyleyince kameranın önüne gittim ama ışık falan yanmadı
hareket sensörlüdür. sadece sana yakmıyodur :)
Harekete uyarli sensör
Harekete duyarlıdır
Harekete duyarlidir