Gururun haricinde yardımcı olan bile yok xd anlamadın tabi neyse ne anladıysan ona göre bir şeyler yaz işte
Pisliğe çekme kafi
Gururun haricinde yardımcı olan bile yok xd anlamadın tabi neyse ne anladıysan ona göre bir şeyler yaz işte
Pisliğe çekme kafi
Şimdi sana şunu sormak istiyorum. Bu arkadaş dediğim insanlar sana bir şeyler ikram etmek ısmarlamak istedi de sen geri mi çevirdin? Ve bu hep mi oluyor? Eğer durum böyleyse evet gerçekten gururun yersiz ama tabi fazlası sıkıntı doğruabilecepini düşündüğün için paradan dolayı arkadaşlığınıza zarar gelebilir düşüncesiyle de böyle davranıyor olabilirsin. Yani kendine haksızlık etme bu aptallık değil tam tersine yüce gönüllülük bu bunla övünmeliisj. Onun dışında eğer ki bu arkadaş dediğin insanlar pintitse, cimriyse işte o zaman zaten gerçek arkadaş değil onlar. Kesinlikle iletişimini kesmeni öneririm. Hayır gelmez tam tersine zarar da felri onlardan. Bende en yakınlarım arasında durumu iyi olan tarafım ve sıkıntı çektim. Kesinlikle pinti değilim hiçbir zaman olmadım. 2 tane var birisiyle başıma geldi ve son yaptığı hareketten dolayı keseceğim görüşmeyi. Kimse vazgeçilmez değildir büyük hataları affedeip de kendinizi yıpratmayın boşuna
Evet geri çeviririm. Evet hep böyle biriyim. Saçmalık olduğunu düşünüyorum ya buna rağmen kadınları paracı vs vs şekilde görenleri görünce. Gerçi her erkek öyle galiba ya da geneli. Yani imkanları olsa da yeltenmeyen de var ama zaten bu benim rahatsız olmayacağım bir şey. Anlıyorum nedense fazla anlayışlıyım.
Anladım. Ya öyle düşünenleri kınıyorum açıkçası. Çok fazla şey var karakterle ilgili olup cinsiyetle ilgili olmayan ama bizim toplumumuzda nedense bazı şeyler kalıplaşmış çok sexist yaklaşılıyor. Ne alaka arkadaş niye genelleme yapıyorsunuz çok sinir oluyorum ya. Neyse konumuza gelecek olursak evet hoş değil çünkü kendinizi yıpratıesınuz tabi ki insanları kullanmayın, üstüne gitmeyin ama bazı şeyleri de geri çevirmyin lütfen. Karşıdaki insan da çünkü hoşlanmaz biz veriyoruz o almıyor diye düşünür. Bide amaan zaten almıyor ne verixem der. O yüzden biraz istemeyi bilin bazı şeyleri geri çevirmeyi derim. Gereksiz aşırı fruur yapmayın yorar
Aşarsın inşallah. Kaç yaşındasın sorması ayıp
Peki. İyi günler
Benim bir sürü zengin arkadaşım var Bana da faydaları oluyor benim de onlara faydam oluyor yani böyle biz de durumu iyi olanın iyi olmayana her zaman için faydası olur Çünkü biz gerçekten arkadaşız yani bizim için öncelikli olan para değil arkadaşlık arkadaşlarımızın rahatı için elimizden gelen her türlü gayret bir çabayı sarf ediyoruz yani bence sizin arkadaşlıklarınızın belki de kalitesiyle ilgili bir şüphe olabilir
Tamamen şans eseri benden zengin olanlar ile daha çok iyi anlaşmama daha çok sevmelerine rağmen çok yakın olamıyorum. Aksine alan taraf olmayı sevmiyorum veren taraf olmayı seviyorum. Zamanın behlinde sevgilim Fenerbahçe forması aldı diye burnundan getirmiştim. :))
Cevap
14Cevap
O zaman konuşmayın onlarla
Hele bide sonradan görmeyse senden alır senden yardım bekler yine kendisi küreğe sap olmaz kimseden bişey beklememek en güzeli
Arkadaşlıktan maddi menfaat beklenmez.
Zaten o yüzden arkadaş denir.
Diğeri menfaat ilişkisi olur.
Hakettin sen, en son beni sigortasız çalıştıracaktın yemek parası bile vermiyordun
Bana aksine züğürdü denk geliyor beni zengin sanıp sağmaya çalışıyorlar😆
Zengin arkdssim olsun istemem. İster İstemez ezik hissedersin kendini
Benim de çok var zengin ya da çok kariyerli. Hiç bir şeye faydaları yok.
Çıkartıp bir balya para mı vermelilerdi zenginler diye?
Zengin olunca pintileşiyorlar hepsi valla , neyseki zengin arkadaşım yok 😂
Enayisin az kafanı çalıştırıp onları kullansana
Vay seni ap tall
Kimsenin kimseye faydası yok bu devirde
ben zenginim yeteri kadar
Olsun yapacak bişey yok
Kimsenin bir faydasına ihtiyacın olmasın 😄
Ondan dolayı zenginler işte
Haha doğru tespit, kendine saygısı olan kimse her şeye para harcamaz (para savuranlar hariç).
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?