Aile & Toplum Dün Acun Ilıcalı ve zengin arkadaşlarını görünce, fakirliği iliklerime kadar hissettim. Zengin arkadaşınız var mı? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 220 milyon, abi biz onu 300 yapalım düz olsun. Ben düzleyelim desem arkadaşlarım 200 yapar🙂 Dün Acun Ilıcalı ve zengin arkadaşlarını görünce, fakirliği iliklerime kadar hissettim. Zengin arkadaşınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Zengin arkadaşım yok. 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Zengin arkadaşlarım var ama dünden sonra onlara zengin diyesim gelmedi xksnxnx 3 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tek zengin arkadaşım işe başladıktan 1 sene sonra kendi kira ücretini ödeyecek duruma gelip ayrı eve çıktı 1 0 Yorumla
Pelin73748 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Millette ne paralar var cidden boşa yaşıyor gibi hissettim 2 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Olmaz mı sağımda Elon solumda Jack bazeos oturuyor komşularım 1 0 Yorumla
Vakt-imerhun Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çevremde zengin olsa da bu rakamları gören zenginler olduğunu düşünmüyorum 1 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Helal olsun bende dedim çok fakiriz diye 1 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Özgüvensiz misiniz mk 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. O da biraz fazla düz oldu sanki 😂 1 0 Yorumla
elizaArjin Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Zengin sandığım bütün ünlüler gözümde küçüldü 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Evet villa da yaşıyorlar. 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Zengin arkadaşım hiç yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zengin arkadaşım yok.
Zengin arkadaşlarım var ama dünden sonra onlara zengin diyesim gelmedi xksnxnx
Tek zengin arkadaşım işe başladıktan 1 sene sonra kendi kira ücretini ödeyecek duruma gelip ayrı eve çıktı
Millette ne paralar var cidden boşa yaşıyor gibi hissettim
Olmaz mı sağımda Elon solumda Jack bazeos oturuyor komşularım
Çevremde zengin olsa da bu rakamları gören zenginler olduğunu düşünmüyorum
Helal olsun bende dedim çok fakiriz diye
Özgüvensiz misiniz mk
O da biraz fazla düz oldu sanki 😂
Zengin sandığım bütün ünlüler gözümde küçüldü
Evet villa da yaşıyorlar.
Zengin arkadaşım yok
Zengin arkadaşım hiç yok
Ben de hissettim :D