Adam en küçük en ufak şeyde bedduaya başlıyor sabahın bu saatinde daha kahvaltısını bile etmemiş bedduaaya başladı gene bana muhtaç ol ben sana muhtaç olmuyim diyor ulan dua oku desen bilmez bir bismillah bilir o kadr bu adamın yuzunden ne iş bulabiliyorum ne bişi napmaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Geçen Fatiha suresi oku dedik okuyamadi bile bilmiyor hiç bir duayı anca beddua kötü soz kötü dilek isim rast gitmiyor onun yüzünden
Babam sürekli bana beddua okuyor ağzına yapışmış resmen sabahın bu saatinde bile hiç bir isim yolunda gitmiyor napcam?
Kurban olduğum Allah’ım omu zaten boşvermiş yanında sizde etkileniyorsunuz bi hocaya falan gidin ciddiyim konuşmakla olmaz yardım destek alın
1
32 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla öyle ya böyle bir baba olamaz yani şeytan gibi kalbinin pisliği yüzüne vurmuş bide bir görsen yüzünü nur yok.. bana dio kuş kadarsn falan kendisi de zayıf boy kısa bende diyorum sen kendine bak o da dio ben yaslanmisim daha napcam dio sen kendine bak dio... Onun yasindskilerin yüzünden nur akıyor ya
Bana dio bı tane arkadaşın bile yok falan sanki kendisinin çok arkadaşı var bir tane arkadaşı bile yok uzak kaçıyor herkes bundan dışarıya iyi davranıyor ama millet anliyo genede
Uzaklaşmak en iyisi tabi de iş bulamiom iş bulsam cikcaz ayrı eve.. valla hasta olduğunu kabul etmiyor sen hastasın doktora git dio bu zaten doktora gitse doktoru bile delirtir kendi yaptıklarını söylemez bizi şikayet eder.. hmm anladım iyi bir hoca bulmak laxim tabi
Amin inşallah valla şu an çay karıştırıyor sanki zil çalıyor bn böyle bişi görmedim salaq ya insan çayı üç kere karıştırır bu kircak gibi sesli karistiriyo... şehir dışı zor iş görüşmesi falan nasıl gideym
Anladım siz ilerde olgun yaşlı babalara ya da normal erkeklere çok düşersiniz burada anlatamıyorsunuz ama çok hasret kalmışsınız herşeyden istersen gizliden çıkayım konuşalım burada anlatamıyorsanız
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Babam sürekli bana beddua okuyor ağzına yapışmış resmen sabahın bu saatinde bile hiç bir isim yolunda gitmiyor napcam?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kurban olduğum Allah’ım omu zaten boşvermiş yanında sizde etkileniyorsunuz bi hocaya falan gidin ciddiyim konuşmakla olmaz yardım destek alın
Valla öyle ya böyle bir baba olamaz yani şeytan gibi kalbinin pisliği yüzüne vurmuş bide bir görsen yüzünü nur yok.. bana dio kuş kadarsn falan kendisi de zayıf boy kısa bende diyorum sen kendine bak o da dio ben yaslanmisim daha napcam dio sen kendine bak dio... Onun yasindskilerin yüzünden nur akıyor ya
Biz çok etkileniyoruz zaten psikoljimiz boxuldu hepimizn
Bi hocaya gidin danışın allah yardımcın olsun
Aklım almıyor burada bazen okuduklarım babaları çok kötü davranıyorlar olmaz olsun böyle babalar
Ne diye danısalim ki? Amin inşallah
Ya keşke içkici kumarci olaydı da böyle olmayaydi bu bambaşka ya deli resmen
Durumu anlatırsınız sen gitme ama başak biri bi büyüğünüz gitsin annen gitsin mesela başka biri de olur
Neden ben gitmiyim anlamadım
Valla ya onun yanında uzaklaşmak ya da bi yol bulmak bi çaresi olması lazım konuşmadan belliki hal olmaz dimi
Bi nedeni yok aslında sadece birey olarak yaşı büyük bi insan olsun dedim sende olur neden olmasın
Bana dio bı tane arkadaşın bile yok falan sanki kendisinin çok arkadaşı var bir tane arkadaşı bile yok uzak kaçıyor herkes bundan dışarıya iyi davranıyor ama millet anliyo genede
Yaşı kaç
Uzaklaşmak en iyisi tabi de iş bulamiom iş bulsam cikcaz ayrı eve.. valla hasta olduğunu kabul etmiyor sen hastasın doktora git dio bu zaten doktora gitse doktoru bile delirtir kendi yaptıklarını söylemez bizi şikayet eder.. hmm anladım iyi bir hoca bulmak laxim tabi
64 doğumlu işte 59-60 yaşında
Bunun bedduası kabul olur mu bilmiyormki herşeyde beddua ediyo
Yani en iyisi ya uzaklaşmak
O beddua edince bende ediyorum haliyle Allah senin... Versin diyorum napim deli oluom
ya da bi hocaya danışın en azından birşeyler yapmaya çakışır dua okur
Uzaklaşmak istiyoruz zaten ama nasıl işte is bulamiorm
Buna dua da fayda etmez iflah olmaz artık
Valla ne diyeceğimi bilemiyorum çok yaşlı desem yaşlıda değil inşallah bi çaresini bulursun :) Allah yardımcın olsun
Bak şehir dışı olsa bile kendine iş bak sor soruştur
Amin inşallah valla şu an çay karıştırıyor sanki zil çalıyor bn böyle bişi görmedim salaq ya insan çayı üç kere karıştırır bu kircak gibi sesli karistiriyo... şehir dışı zor iş görüşmesi falan nasıl gideym
Bizlere örnek olması gerekirken yaptığı davranışlara bak böyle bir baba olamaz
Yok böyle baba olmaz gerçekten
Bu zamana Dakar nasıl katlandınız yani biraz şaşırıyor insan tamam sonuçta baba ama ne bileyim çok garip bi durum
Mecbur napalim yapcak bişi yokki sığınmışiz resmen içimize atioz sürekli zar zor katlanıyoruz psikolojimiz bozuldu artık işte
Valla ellimden bir şey gelmiyor Allah yardımcınız olsun dediğim gibi bi hocaya danışın en azından belki yapabileceği bir şey olur inşallah
Teşekkür ederim inşallah
Rica ederim dert etme inşallah düzelir paylaşmak istersen seve seve dinlerim
Sağolun inşallah ama zor bu yaştan sonra
Sende sağol hayırlısı olsun inşallah 🙏
Yaşınız kaç burada Babanız hep öyle mi
22 yas evet yeni evlendiginden beri böyle hep şiddet hep kavga kötü söz başka bişi yokmuş
Hiç güzel söz güzel laf ilgi sevgi mutluluk görmedin
Evet görmedim gorduysemde alaylı bir şekilde
He başka yaşlı Babalara düşüyorsunuz ilgi sevgi gördükçe
Yo ne alaka
Çok alakası var işte Baban çok hasret bırakmış seni tesettürlü müsün
Açığım
Anladım siz ilerde olgun yaşlı babalara ya da normal erkeklere çok düşersiniz burada anlatamıyorsunuz ama çok hasret kalmışsınız herşeyden istersen gizliden çıkayım konuşalım burada anlatamıyorsanız
Yok teşekkürler
Tammmmmmammmmmm
Kaç yaşındasın niye sürekli beddua ediyor
İğrenç