Babam yüzünden her gün neşem sönüyor?

En ufak şeyde tartışma çıkıyor. Mesela ayağım kırıkken köye gitmek istemediğimi, merdivenleri inerken çok canımın yandığını söylediğimde o günü bana zehir edip abim ve annem elinden beni zor almıştı. Direkt üstüme yürüyüp apartmanın dışından bile duyulabilecek kadar bağırıyor. Bana her para verdiğinde harcama yaptığında çok fazla teşekkür edip her şeyde saygılı davranıyorum ama bana her kavgada sen nankörsün sana para harcıyorum değerini bilmiyorsun diyor. Sinir hastası olduğunu düşünmeye başladım. Bence bir insan sinirliylen bile kendisini kontrol edebilmeli. En ufak konuda bana seni öldürürüm, ağzını burnunu kırarım senin diyor. Az önce eve geldi elinde çok hafif bir poşet vardı geldiği gibi almadığım için bana bağırarak demediğini bırakmadı. Ne yapsam yaranamıyorum. Sürekli tüm sinirini benden çıkartıyor. Bende genç bir insanım çok fazla üzerime geliniyor ve dayanamıyorum. Bu durumlarda olan intihar ve evden kaçmak gibi bir ergen düşüncem yok ama bende artık sinirimi kontrol edemiyorum. O sinirlenince sakinleşsin diye başka odaya geçiyorum peşimden gelip bağırmaya devam ediyor. Geçen gün vurmak için elini kaldırdı tuttum diye saygısız oldum. İnsan olarak bende kendimi korudum. Ben hakaret veya dövülmeyi hak edecek bir şey yapmıyorum. Ne kadar abimle beni ayırt etmediklerini söyleselerde onları hayal kırıklığına uğratıyorum. Hayatım boyunca abim kadar başarılı olamadım. O tıp okuyor ben bu sene mezun senem hemşirelik kazanmaya çalışıyorum. Hayatları boyunca abimin başarılarına alıştılar ve benim başarızlığımı kaldıramıyorlar. Başarılı olmak için elimden geleni yapıyorum. Abim bile neden bu kızın bu kadar üstüne geliyorsunuz diyor. Geçen gün telefonda bana o kadar bağırıp seni öldürürüm döverim dedi ki... Dayanamayıp yatağıma yatıp odamda sessizce saatlerce ağladım artık psikolojim kaldıramıyor. Annem odaya girdiğinde kendime bir şey yaptığımı sandı. Ben gerçekten kendime bir şey yapmak istemiyorum ama o kendimi çok değersiz hissettiğim benim de çok sinirlendiğim kaldıramadığım anda aklımdan o kadar çok kendimi öldürmek geçiyor ki kendimi çok zor sakinleştiriyorum. Lütfen bana yardım edin benim nasıl bir tavır sergilemem lazım? Benim eski neşem kalmadı. Eski espri yapan eğlenen ben artık yokum gün ve gün her kavgada benim neşem sönüyorS
Babam yüzünden her gün neşem sönüyor?