Meslekle alakası yok demeyin birkaç yerde duydum subaylar doktorları, mühendisleri, vb. Tercih ediyormuş. E tabii maaşları da iyi sizce hemşire ile evlenir mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Subayların geneli hemşire veya öğretmen istiyor. Bende hemşirelik okuyorum erkek arkadaşimda kara harp okulund
Meslekle ilgili soru sorabilir miyim
Sor tabi
Bu yıl sınava giricem hemşirelik ve ebelik arasında çok kararsızım sizce hangisi hemşireliğin ataması ebeliğe göre daha düşük diye biliyorum yani bölümde birkaç yıl sonra yığılma olursa atanmamaktan korkuyorum siz ne düşünüyorsunuz
Hemşirelik mesleği her zaman ihtiyaç duyulan bir meslek Türkiye'de de dünyada da atama konusunda sıkinti yaşamazsin ebelik şu an daha tabi atama olarak ama ebelikte çalışma alanın kısıtlı gerçi ben iki bölümu de önermem sana okuması atamasi rahat ama yorucu yıpratıcı meslekler
Anladım teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Genelini bilmem ama benim gördüklerim eşleri hep ev hanımı kapalı
Öyle mii? Bende hep doktorlar, mühendislerle evleniyorlar sanıyordum bana öyle diyorlar çünkü
O eskidendi şimdi askeriyenin itibarı kalmadı benim gördüklerim çalışmayan kapalı veya açık aşırı süslü
Ya bu sağlıkçılar neden genelde farklı kafada oluyorlar. Doktor subayı napsin. Hey Allahım
İstisnalar kaideyi bozmaz
Hayır doktor istemez belki ama subaylar yani rütbeli olanlar doktor gibi meslekleri tercih ediyor diye duydum
Valla benim arkadaş da subay. Değil doktor öğretmen bile bulamadi 3 4 yıldır 😁
Öyle mii☺️ Umarım bulur birini. Şansa bakar mısınız biz hayal ediyoruz bulamıyoruz bazıları rütbeliyken bulamıyor
Senin meslek ne
Öğrenciyim ben 😊 sınava giricem ama hemşire olucam
Derslerini iyi çalış:) böyle şeyleri de takma. Askerle evlilik zordur. karşına uzman çavuşlar çok çıkar (deli gibi çalışan arıyor çoğu) sakın üniformaya kanıp he deme. Kafanı taşlara vurursun,😅
Yok öyle herkese He demem😂 Evet askerleri seviyorum ama bende çok seçiciyim. Ama karşıma hiç asker çıkmadı😁
6 ay askerliğini yapan biri subayım diye kandirmisti geçen yıl burdan birini o geldi aklıma. Dikkat et 😂😂
Allah korusun 😂 yok ben daha aramıyorum sadece sormak istedim, teşekkür ederim ☺️
Aramıyorum, çok yemiyorum, çok konuşmam... diyenden korkarım 😂 rica ederim:)
Daha gencim ondan aramıyorum 😅 ama evet ilerde asker eşim olsun istiyorum ☺️
Takiliyorum güzelim. Rabbim gönlüne göre versin.
Teşekkür ederim ☺️ amin, herkesin gönlüne göre versin rabbim.🌸
Subayım illaki mesleği şu olacak diye bir kriterim yok.
Anladımm, ama bana hep subayların burnu havada ve doktor ve dengi mesleklerle birlikte olurlar dediler bu tezi çürüttünüz 😊
Genel olarak çevremdekiler öğretmen ile evleniyorlar.
Hımm anladım, bende subay olmayı çok istiyordum ama olamıyorum maalesef.
Neden olamıyorsun
Ameliyat olucam bu ayağımdan kemik çıkıntısı var, yani sınava da bu yıl gireceğim. Ameliyattan sonra 7-8 aya anca yürürüm koşmak da çok zor olacağı için msü ye giremeyeceğim. Bende 1 yıl beklemek istemiyorum başka bir bölüm okumayı düşünüyorum ama hep işimde kalacak askerlik.
Hmm hakkınızda hayırlısı olsun o zaman
Teşekkür ederim ☺️
Bu arada geçmiş olsun şimdiden, umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. İyi geceler dilerim
Çok teşekkür ederim inşallah, iyi geceler 😊
Memur = Esnaf evliliği
Neden Subay evlenmez mi
Evlenmek isteyen evlenebilir,
Bayan Asker Bayan polis hiç ama hiç tarzım değil,
Dostluklarım oldu fakat hepsine mesleklerinden ötürü ayrıldım
Neden evlenmesin herkesin meslek takıntısı yok
Ayrıca netten baktım hemşire maaşları subaylarınkinden fazla
Ama diğer yorumlara bakın diğerleri gibi düşünüyor çoğu
Aaaa lütfen onlara ne bakıyorsun nasıl bir devirdeyiz biz böyle mesleğe göre eş seçmek Allah'ım ya ahlakınız uysun gerisi boş
Haklısınız
❤️❤️