Sevgilim astsubay ve dengesiz davranışları var üstelik çok vurdumduymaz. Mesleki deformasyonu da çok fazla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Astsubay olmakla alakası yok. Sevmiyorsan, tavırları da hoşuna gitmiyorsa evlenme, bu kadar basit.
Seviyorum, tavırları da hoşuma gidiyor sadece bazı mesleki deformasyonları var ve askeri okulda baya iyi yontulmuş. Önceden kıskanç olan adam askeri okuldan sonra kıskanma duygusunu kaybetmiş mesela bende biraz kıskansın istiyorum ama o kıskanacağım ne yapıyorsun diyor. Fitness antrenörlüğü yapıyorum, çalıştığım yerde tek kadın antrenörüm ama yok yani
Kıskançlığın mesleki deformasyonla alakası yok canım, bence kendini kandırıyorsun. Adam açık ve net sana değer vermiyor, seni sevmiyor. Ayrıl başını yakma..
Değer vermeyip sevmediğini kiskanmamasindan mi söylüyorsunuz
Aynen öyle. İnsan sevdiğini kıskanmaz mı?
Sen çok kiskancsin birimizin bunu dengelemesi gerekiyor diyor. Geçen gün down sendromlu çocuklar için bir etkinliğe gittim ve oradaki ekip arkadaşlarımızla foto çekildik, story attık. Erkek de vardı mesela sadece dediği şey şu oldu, ben olsaydım sen ne yapardin? Bende trip atardım dedim o zaman ben eşek miyim diyor 🤦♀️
Bilemiyorum bence ciddi ilişkiye çok uygun biri değil. Yalnızlığa daha uygun gibi geldi bana
2 yıldır beraberiz ve evlilik teklifi var ortada. Tabi ki yalnızlığı daha çok tercih ediyor hâlâ daha bazen yalnız kalmak, kendine vakit ayırmak istiyor (oyun oynayarak).
Valla tercih senin. Böyle biriyle ömür geçer mi ya da evlenince ne kadar değişir iyi düşün bunları.
Sizin de sevgiliniz sanırım asker profilinize baktım da
Eşim
Pardon 🙏 sizin eşiniz nasıl peki? Bu tür şeyleri var mı veya size yansıtıyor mu? Biraz özel bir soru cevaplamak istemezseniz anlarım ve haddimi astiysam kusura bakmayın 🙏
Yok ya benimki öyle değil. Öyle olsa ben evlenmezdim zaten, katlanamazdım. Kıskanır, önemser yani. Yoksa hayat boyu çekilir mi? 😱
Haklısınız her şey dozunda güzel...
Bazı şeyler ne eksik ne de fazla olmalı...
Aynen öyle. Azı da çoğu da zarar...
Bir arkadasimin sevgilisi aynı otobüste sınıf arkadaşları ile gitmesini bile kıskanıyor mesela... Bu kadar da olsun istemem ama azıcık da olmalı... Açık giydiğim zaman sadece laf söyler bende dinlemem giyerim sanırım bu yüzden de kendini geri çekmiş olabilir bilmiyorum
Ama bilemiyorum yani insan çok da kendini geri çekmemeli. Sevgilin bir kere uyarıp sonra sana bırakıyor olabilir ama önemli olan aklının sende kalıp kalmadığı bence.
Yani kalmaz üstüne giymeseydin falan der. Açık bir kazağım var giyme demişti mesela ben giymiştim sonra yağmur yağdı bende şapka yoktu onun şapkası vardı bana dönüp ohh sapkami takayım da islanmim dedi bende ben ıslanıyorum sende ıslan deyince tamam hadi çıkartıyorum demişti ve İstanbul'un o yağmurunda sırılsıklam olmuştuk eğer bahsettiğiniz şeylerden biriyse diye söylemek istedim biraz odun kendisi elimden geldiğince az da olsa yontmaya çalışıyorum kendimi de yormadan
Dediğim gibi tercih senin. İyi düşün taşın evlilik bu çocuk oyuncağı değil... 🙏🏻
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim hayırlısı olsun
Amin
Şahsen hayata bakiş acin beklentine bağli...
Beklentilerimi karşılıyor ama çok deforme olmuş belli. Önceki hayatını ailesinden dinliyorum ve çok baskaymis en basiti kıskancmis şu an gram kıskançlık duygusu yok
Hayat cok sey degiştirir
En azından birazcık kıskanc olabilir 😂
Bazilari olmuyor işte...
Kendisi olmadığı için benden de olmamamı istiyor
Demekki raahat olsun herkrs hayatini yasayabikir modunda
Bir nevi öyle evet çünkü çocukluğunda da çok baskı görmüş ve özgürlüğü kolay elde etmediğini söyleyip duruyor
Bahane isteyen bahane çok
Aynen öyle
Evlenilmez net
Neden peki
Çapkınlar tuhaflar bir şey olduğunda direk küfür hakaret
Çapkın benimki için geçerli değil ama diğerleri evet onda var
Valla bilinmiyor sosyal medyada hiç yoktur ama fake hesap açıp aldatan çok
Gerçek hayatında da kız yok. En basiti telefonu 1 hafta boyunca bende kaldı bu süre zarfında illa bir açığı olurdu diye düşünüyorum. 2 yıldır da çıkmadı bilmiyorum. Çevresinde gördüğüm oldu dediğiniz gibi, evlilik yolunda olup benim arkadaşıma yanaşmaya, eve atmaya çalışan arkadaşını gördüm mesela.
Amannn
Nolduuu
Uzmn daha iyi
Uzmanın işi bitmiyor 😂
Çalışkan işte
Ben kocamı gormedikten sonra napim 😂 bekar hayatı gibi gerek yok. Kuzenim uzman ile evli kocasını aydan aya görüyor bazen 6 ayda bir görüyor yani gerek yok
Denizcimi kocasi
Hayır karacı
İyide sen astsubay uzman begenmiyosun sana general mi bulsak
Ben buldum zaten ama bu tür davranışlarını yenemez miyiz diye düşünüyorum 😂
Buldum kıllı kılsız ariyorum gibi oldu şu an 😂
Bı dene olmazsa yenisini veririz olmadı yıkarsın çeker biraz
Ahahahha
Mutluluklar idare et gitsin
Bakalım artık...
Olmazsa uzman aklında kalsın
Siz uzmansiniz sanırım?
🙈🙉🙊
Yakalandın 😂😂😂
Ben kendimi tarif etmiş oldum hiç olmadi
Sanki öyle bir hava sezdim sizden belki de yanılıyor olabilirim bilemem
Artık biliyosun
🤫🤫🤫
Nolduu🤐
Hiçç
Kocan nerde gorev yapiyo
Ne kocası 😂 sevgilim daha
İlerideki kocan tabi
Şu an batıda
Doğuya giderse altı ayda bir de sen görürsün artik
Doğuya tayininin çıkmasına 2 yıl var henüz 2 yıl sonra potaya girecekmis ve biz de o zamana kadar evleniriz diyoruz.
Yazdığın yaş aralığı doğruysa iki yıl çok degilmi
Yok sistem kendisi yazmış onu 23 ve 25 yaslarimiz
Hmm sen bana göre çok genç ve güzel olmalisin
İkiyil normal o zaman
Yani daha üniversitem de bitmedi en azından o bitince bir şeylere baslanilir bu dönem son seneye yaz aylarında söz nişan olsa tamam işte 😂
eğlenilir
Eglenmedigin biriyle nasıl evleneceksin zaten
asker, polis vs ons olur genelde onlardan o anlamda
Ons olur genelde onlardan derken anlayamadım
one night stand
2 yıldır birlikteyiz tek gecelik olduğunu düşünmüyorum artık 😂
benim tanıdıklarım hep bu şekilde, hatta sevgilisi olduğu halde böyleler sen şanslısın adsajsklsadjkl
Yani sosyal medyasında sayılı kız var onlar da akrabası falan. Evlilik teklifi de etti. 2 yıldır beraberiz henüz bir şeyini görmedim
yakışıklı değil demek ki
Bana göre yakışıklı
sana göresi önemli değil. boyu 180+ mi omuzları genişmi bunlar önemli olan akljasjkdas
Evet 😂
Şu an saldı ama benden önce ve benimle ilk zamanlarında vücudu çok iyiydi hele askeri okuldayken karın kasları falan belirginmis şu an göbekli oldu 😂😂😂
eğer böyleyse iyi dsajksadj
kaçırma çocuğu sakın her istediğini ver ona :D
He gülüm oldu başka 😂
Allah versin 😂😂
vermedinmi daha çocuğa bu zamana kadar :D :D
Verebildiğim kadar verdim daha ne vereyim canımı mı 😂
anal, oral, vajinal hepsi oldumu aksljasklja
hiç s permini yuttun mu misal :D
Ne diyorsunuz benim bahsettiğim şeyler bunlar değildi 🤦♀️ yanlış anlaşılma olmuş
peki bu anlamda vermedinmi hiç :D
Hayır 😂
çocuk hiçmi istemedi aw nasıl oldu lan 2 yıl boyunca hiçbir şey yapmadınızmı :D
Niye illa yapmak zorunlu mu 😂
evet kesinlikle klasjksadkjl
Öyle bir kural duymadım 😂
benimle tanışsaydın o kuralı benden öğrenirdin :D
Teşekkürler ben almim alana da mani olmim
190 geniş omuzlu yakışıklı biriydim kaçırdın işte şimdi sdlkaskjda
Sevgilimin omuzları ve boyu bana yetiyor zaten 156 boyunda biriyim 😂
bırak onu bana gel. 2 yılda cinsellik yaşayamayan biriyle ne işin var boyunda çok iyi minyon severim :D
Teşekkürler
yorumumu kaldırsana :D