Çanakkale, eskişehir, İzmir , muğla, antalya, ısparta, denizli, Ankara .
yaşam ve imkan koşulları olarak özellikle memuriyet için.
Çanakkale, eskişehir, İzmir , muğla, antalya, ısparta, denizli, Ankara .
yaşam ve imkan koşulları olarak özellikle memuriyet için.
Bu iller disinda soyleyecegim ama sivas. Beni okumaya yolladilar da buraya😅 gercekten memur sehri. Ve ogrenci sehri de diyebiliriz. Cok fazla aktivite yok. Olmayinca para da harcamamis oluyorsun. Guzel para biriktirilir bence. Şu an kiralar ne durumda bilmiyorum tabi. Biraz depremden dolayi da illaki goc aldı galiba. O yuzden kira fiyatlari belki yukselmistir bilemeyecegim bu kismi.
Canın sıkılırsa merkezi caddesi var. Gez gel baska da yapabilecegin bir sey yok zaten.😅 Araban olsa da kucuk sehir oldugu icin fazla yakmiyorsun. her yere tek bir otobusle gidebiliyorsun. Ogrenciler fazla merkeze inmiyor galiba ama calisanlar merkezde falan daha cok vakit geçiriyor. Yani şu pahalilikta boyle kucuk sehirler daha mantikli gibi.
burada kime sorsam ya ogretmen, ya hemsire, ya memur falan çıkıyordu zaten. Tabi buraninda istanbuldan falan ziyaretcisi cok oluyor. Ilginc sekilde almancilar falanda cok geliyordu bu sehre. Dunyada cok turk var. Türkiyenin her yerinde de cok sivasli var galiba😊
Cevap
13Cevap
Antalya bence
Küçük şehirler
Muğlayı tavsiye ederim ben bodrumda otelde çalışıyor her şirin insanları çok sıcak ve samimi iş imkanı olarak tanıdığın olmayınca zor
Ankara bende düşünüyorum
Adana tabikide kiralar bile 250 TL 😂😂😂😂babam çıldırmış ya
Bir gün Eskişehirde yaşamayı düşünüyorum
Benim hayalim Ankara 'da yaşamak
Başkent bütün kurumlar burada hıhıhı
Eskişehir gayet güzel 🌝
İzmir , antalya, bursa ve edirneyi tavsiye ederim.
İzmri
Uygunluk olaraksa İzmir pahalı kaçar pardon. Isparta olabilir Eskişehir olabilir
İzmir
Sanırım Eskişehir
Ankara
Isparta güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?