Aile & Toplum İnsan eşi ile yaşadığı ilişkiyi insanların görmesini ister gibi davranması normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İnsan eşi ile yaşadığı ilişkiyi insanların görmesini ister gibi davranması normal mi?Afedersiniz de ben tiksindim İnsan eşi ile yaşadığı ilişkiyi insanların görmesini ister gibi davranması normal mi? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Böyle bi fantezi var kanka 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Oha yani insanlar iyice Yorumla angar_ali +1 yıl Sen neye şahit oldun. Dm at yaz bakalım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İğrenç gerçekten 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sorma bu seviyeye asla ama asla kimse gelmesin bence Yorumla
malimüşavir35 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Bence normal 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil neden Yorumla
nALANNnalan Takip Et Xper 1 Yaş: 45 +1 yıl normal bır sey degıl zaten bu 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Bunu yapanı gördüm hemde aileden hadi ben gördüm yanlış bakmadım ama yabancı biri görse midesi nasıl kaldırıyor Yorumla nALANNnalan +1 yıl mıdesı kaldırması zor tanıdıkmı Yorumla Soran +1 yıl Tanıdık çok yakın hemde Midesi kaldırıyor ise şahsen helal olsun ben asla böyle şeye eşimi alet etmem Yorumla nALANNnalan +1 yıl hersek farklı Yorumla Soran +1 yıl İşte bende onu anlamıyorum insan eşini nasıl gösterir Yorumla nALANNnalan +1 yıl özeldn yaznarnsnız bıs sey sormak ıstyrm Yorumla
kurt18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Normal değil disisini tek kıskanmayan hayvan domuz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hım diyorsun Yorumla kurt18 +1 yıl Öyle sen ywdigin bir şeyi başkasına gösterir sen oda yemek isterse ne yapacaksan göz hakkı derse😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Yedirecek demekki birde aileden biri bu Yorumla kurt18 +1 yıl Öyle Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kim öyle yapan 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Yakın biri maalesef aileden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napiyorki Yorumla Soran +1 yıl Balkonda eşini... Yapıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddenmi Yorumla Soran +1 yıl Ciddiyim hemde aileden yakınım benim için sorun yok ben çıplak da görsem kötü bakmam ama başka insanlar öyle değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu begendim Yorumla Soran +1 yıl Ne için yazmam için mi? İstersen gizliden çık anında da yazayım soruyu beğeni atanı göremiyorum çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla Soran +1 yıl İstek geldi attim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Böyle bi fantezi var kanka
Oha yani insanlar iyice
Sen neye şahit oldun. Dm at yaz bakalım
İğrenç gerçekten
Hiç sorma bu seviyeye asla ama asla kimse gelmesin bence
Bence normal
Değil neden
normal bır sey degıl zaten bu
Bunu yapanı gördüm hemde aileden hadi ben gördüm yanlış bakmadım ama yabancı biri görse midesi nasıl kaldırıyor
mıdesı kaldırması zor tanıdıkmı
Tanıdık çok yakın hemde
Midesi kaldırıyor ise şahsen helal olsun ben asla böyle şeye eşimi alet etmem
hersek farklı
İşte bende onu anlamıyorum insan eşini nasıl gösterir
özeldn yaznarnsnız bıs sey sormak ıstyrm
Normal değil disisini tek kıskanmayan hayvan domuz
Hım diyorsun
Öyle sen ywdigin bir şeyi başkasına gösterir sen oda yemek isterse ne yapacaksan göz hakkı derse😁😁
Yedirecek demekki birde aileden biri bu
Öyle
Kim öyle yapan
Yakın biri maalesef aileden
Napiyorki
Balkonda eşini... Yapıyor
Ciddenmi
Ciddiyim hemde aileden yakınım benim için sorun yok ben çıplak da görsem kötü bakmam ama başka insanlar öyle değil
Sorunu begendim
Ne için yazmam için mi? İstersen gizliden çık anında da yazayım soruyu beğeni atanı göremiyorum çünkü
tamam
İstek geldi attim