Trdeki musluman orani %15 falandir
İslama en uygun yasayan ulke hangisi
İslamdan uzaklasinca kadina verilen deger azaldi. Dinsizlerin cogunluk oldugu yerlerde bi kadin kendini reklam etmek ve mal gibi sunmak zorunda
Trdeki musluman orani %15 falandir
İslama en uygun yasayan ulke hangisi
İslamdan uzaklasinca kadina verilen deger azaldi. Dinsizlerin cogunluk oldugu yerlerde bi kadin kendini reklam etmek ve mal gibi sunmak zorunda
Bunu bilmek çok zor açıkçası. Belki de ülkemizin doğusunda Ortadoğu ülkeleri olabilir. Ama orada da Kadına verilen değer ortada.
Kur'an' a göre, şeriata göre riayet edilse idi Kadınlar başımızın tacı olurdu. Buradan başka maksat çıkmasın sakın. Kadın evde oturur, çocuğunu büyütür, ticaret yapamaz diyenler daha İslamı anlayamayan zavallılardır. Bu dine en büyük kötülüğü yapanlarda biz Müslüman denen insanlarız. Devleti Âliye göre hüküm verdikleri için Din Adamları İslam hiç bir zaman anlaşılmayacak maalesef.
Özellikle bazı sosyal medyada sonradan Müslüman olan özellikle de Kadın kişileri görüyor ve gıpta ediyorum. Hiç tanımadıkları bir din hakkında araştırarak Doğru yolu buluyorlar.
Eğer bu insanlar bizim yaşantımızda bakıp inan bana Müslüman olmak istemezlerdi. Çünkü bizler İslama göre değil, Çağa uydurarak İslamı kendimize, çağa uydurarak yaşıyoruz.
Elbette ki içimiz de kendini Allah'a sakınan mü'min erkek ve kadınlar var. Onlar inci tanesi gibi her yerddee bulamazsın. Onlar da ister ki Rabb' lerinden kendi gibi birileri ile saâdet-i dâreyn lûtfuna mazhar olmak.
Unutma ki Âhîf zamandayız. Ortalığa bir bak hâlen helâk olmuyorsa bu Allah'ın bizi unutmasındandır. Ama fırtına pek yakındır. Fırtınalar ağaçları bir bir devirdese de, her yer harap olsa da bahar illa ki gelecektir.
Ahlâkın bozuk olduğu bir toplumda yalnızlık şifâdır.
Hiç kimse mükemmel değil. Önemli olan ahiret inancına sadık Saliha bir eş bulmak mesele. Birbirinize ayna olun yeter.
Sen milletin dini imanını sorgulamadan önce kendine bak
Allah rızasını kazanabilmek için Namaz kılıyor musun oruç tutuyor musun
İbadetlerini dört dörtlük yerine getiriyor musun?
İbadetlerini aksatmayan bir müslümansan
Diğer Müslümanların dinini ve ibadetlerini sorgulama hakkına sahipsiniz
Türkiye de diğer Müslüman ülkeler gibi zinayı fazlasıyla yapıyor merak etme
Ben şahsen yaşadığım şu zamanda
İmanlı yaşamak o kadar zorken
Kendi imanımı koruyamazken
Başkasının dini imanını sorgulama hakkını kendimde bulmuyorum
Bu soru hakkında kesin bir cevap vermek zor ama diğer ülkelerin genel durumlarını haberlerden ve sosyal medyadan öğrendiğim kadarıyla müslğmanlığı en iyi yaşıyan ülkelerden biri olduğumuzu söyleyebilirim. Her yerde sapkınlıklar ve ahlaki değerleri hiçe sayıp özgürlük adı altında hayvanlar gibi yaşamayı felsefe edinen canlılara bakarak moralimizi bozmak yerine ya da yerimizi değiştirmektense imanımızı tahkikiye çevirip haramlara karşı kendimizi muhafaza etmek gerek. Allah senin gibi düşünen tüm Müslüman alerdeşlerimize yardım etsin.
Bence yok benimde cok dikkatimi cekti ve elimden birsey gelmedikce cildiriyorum rabbim sonumuzu hayir etsin insallah.
Cevap
30Cevap
Vardır bence
Türkiye ülkesinden daha fazla müslüman sayısının fazla olduğu, zinanın bu kadar yaygın olmadığı ve evliliğin yaygın olduğu bir ülke arayacağınıza önce kendi ülkenizi sorgulayınız.
Ülkede ki kadınlar;
'' Biz açık saçık giyinemiyoruz, bizim bedenimiz bizim kararımız.. Laik bir ülke burası kimse kimseye karışamaz'' deyip sonra batı ülkelerini laik görüp batılıların bizim İslam dinini ve sembollerimizi küçük düşürdüğünü görmeyip laiklik ve özgürlük ülkeleri sanan tüm Türkiye Cumhuriyeti cahil kadınlardan bahsediyorum..
Batı İslam dinine p*rno sitelerinde sallarken, kadın p*rno'ı oyuncularına türban takıp önlerine seccade ve ellerine Kuran'ı Kerim verip kamera karşısın da seks yaptırırken neredeydiniz?
Sizler önce kendi ülkenizin dini inançlarına ve sembollerine ayrıca kültürüne sahip çıkamayan bir millet ve varlıklarsınız...
Ne diye önce kendi ülkeniz de ki kafa türban takıp kalça açan, göğüs dekoltesi veren türbanlılara bakmıyorsunuz? mesela Esra Rabia Ünal gibi..
Bizim ülkede ki kadınlar çok karaktersizler...
Dünya genel anlamda kötüye gidiyor zaten. İslam anlamında Türkiye'den daha iyi yaşanabilir bir ülke olduğunu sanmıyorum. En azından insanlar özgür. İnancımızı istediğimiz gibi yaşayabilme hakkına sahibiz. Ama çevremizde olan kötü olaylar, ahlaki çöküntü gerçekten çok üzücü
Afganistan.
Brunei.
İran.
Moritanya.
Pakistan.
Suudi Arabistan.
Umman.
Yemen.
bu ülkeler ağırlıklı hep şeriat hukuk sistemiyle yönetilir
Bence kesinlikle Avrupa ülkelerinden birinde öyle bie yaşantı şekli vardır, çünkü Mehmet Akif Ersoy bir keresinde Almanya'dan döndüğünde kendisine " Oralar nasıldı? " diye sorulduğunda " İşleri var dinimiz gibi, dinleri var işimiz gibi " demiş.
Ayrıca gözlemlediğim kadarıyla semavi dinlerden herhangi birine inandığını söyleyenler arasında Allah'a inandığını söyleyip bunu yaşantı şekliyle göstermeyen, ibadet etmeyen kişilerin çoğu Müslüman.
Ben bilmiyorum elhamdülillah Müslümanım ama zinaya karşıyım oldum olası
Bacım haklı bile olsan her doğru her yerde söylenmez. Ve hayır bütün İslam ülkeleri İsrail tarafından yönetildiği için berbat durumda. En iyisi burası. Diğerlerini sen düşün
Özet geçiyorum. İslam'a en uygun yasayan bir toplum yeryüzünde olmadı bundan sonra da olmayacak. Değişken insan yaşamını bir kaliba sokmaya çalışmak deliliğin en uç noktası. Zina konusuna gelince de, İslam zinayı teşvik eder.
Bence yüzde 15 den fazladır ama cahil çoktur oda dinini tam olarak bilmemektedir kaynaklanıyor ben sahsen baska ülkede de değil turkiyede olmaktan memnunum dinimide özgürce yaşıyorum zina egitimlede alakalı sen çocuğunu nasıl büyütüyorsunuz ne bekliyorsun a donuyo is Allah korkusu ve dinimizin yasaklarını ogretmeden büyütüyor sonra sapıklar çoğaldı diyorlar üstüne alma genel konuşuyorum ne ekersen elle o gelir senle der atalar
Turkiyede hersey para bunu anlayn.. benlli bir dini ya da inanci yok..
Zina yasak fakat metro otobus sokak her yer sevisenlerle dolu... bu ulke paraya bakar birinin yakini isen ya da zenginsen. Hergun 10 kizla yatarsin normaldir..
Garibansan nefes aliyon diye zindana gidersin 🤣🤣🤣🤣
Afganistan hatta sevgili yaparsan idam falan ediyorlar 10 yaşında 4. Eş olarak gidiyorsun falan
opusup koklasmadigim icin benim icin sorun olmazdi
Gözlerin dahi görülmemeli güzellik salonları ( kuaförler) kapatıldı okullarda kadınların olması yasak kadın=mal orada çünkü şeriat var
Napacan sen başka ülkeleri, sen burada yaşa dinini sana bişey diyen mi var
ulkede inancli bakir evlenmek isteyen dengim erkek yok o yuzden dinime gore evlenemiyorum
Oysaki kadın değerlidir erkeği evirip çevirir adam eder
Müslümn Asya ülkesi vardı bir tane orası olabilir. Adı klıma gelmedi
Kadın her zaman baş tacıdır dıdır trip yapmadığı sürece
Hiçbir ülke net. Endonezya derdim en fazla ysda Singapur ☺onuda bi giriyorum endonsian p*rn, başörtülü s*kişiyolar...
Tabi tabi şeriatla yönetilen yerlerde kadın çok değerli
Müslüman oranına sen mi karar veriyorsun? Bu yaptığın yanlış
İslamdan uzaklaşınca kadına verilen değer azaldı?
İyimsersin yuzde 15 ile
İlginç bir bakış açısı. bende isterdim böyle evlilik. bir yerlerde bekliyordur beni 🫡 sabret bence
maalesef kalmadı öyle bir ülke en iyisi yine Türkiye
Son derece hak verdim size
Sizemsjjj attmm
Tr deki müslamn oranı 15 ni :D en z 75
Türkiye Müslüman komik
Yanlış düşünce, kesinlikle katılmıyorum
Doğu Türkistan vardı da onu da çin mahvetti
Arabistan yatıyor aşağıda
ciplak dolasan kizlari gormek isine geliyo dimi dinsiz oldugun icin goz zevkin daha onemli
kendini kullandirtmayan gostermeyenlerde isine gelmiyo
ben sevilmek icin kendimi sana sunmak zorundamiyim basarili olmak kendimi kanitlamak zorunda miyim o asagiladin arap ulkelerindeki kadinlari mal degil insan olduklari icin evleniyolat hic biri basari ve kendini kanitlama zorunlulugu yok kendini reklamda etmiyolar
İnançlı bakire kızda yok
Kadına değer verince ne gördük.
yok canım özgür oldular
canım ülkem cinselliğin afrikasıdır...
Öyle bir ülke yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?