Maddi durum sorunsalı yardim edin lutfen?

2 senelik iliskim yeni bitti aldatildim ve bayagi ciddi dusunuyorduk aileler tanismisti falan daha sonrasinda uzun iliski yapmaktan hep kaçındim ve birden fazla kisiyle konustum onu unutmak icin karsima maddi durumu asiri iyi her seyde romantik olan birisi cikti ama ona karsi hic duygu besleyemedim elimi sicak sudan soguk suya sokmadi bir sey isterim bin sey yapar ama o cocugun duygularini kullanamam diye görüşmekten vazgectim suanda birisiyle konusuyorum cocuga karsi hislerim var kaçamıyorum ondan hoşlanıyorum surekli gormek sarilmak temas etmek istiyorum ama maddi durumla ilgili sıkıntısı var ve evlenmek istiyor hemen daha yeni ayrilmis ve yara bandi olarak mi kullanıyor anlamafim maddi durumlari kotu 4 kardesler ve babasi annesi calismiyor kendisi calisiyor ama evleri kira butun yuk onun omzunda bende çalışıyorum ve bazen bana hesabi sen ode falan yapıyor 1 haftadir beraberiz napicam bilmiyorum bana dugun yapmadan hemen evlenelim falan diyor yardim edin cok hoşlanıyorum ama simdi evlensek ailesiyle falan yasariz galiba benim ailemin durumu iyi birden fazla evimiz arabamiz var cogu sey yeterli geliyor diger cocuga sonradsn duygu besleyenilir miyim
Maddi durum sorunsalı yardim edin lutfen?