Esimle parasal sorunlar?

merhaba ben yaklasik 8-9 aydir evliyim ben basindan beri calisilrdum bir kac aydir issizim fakat is ariyordum ben babamin evinde bile babamdan istemezdim kendim calisir kazanirdim esimdende hicbir zaman istemedim bu yüzden hatta onun istedigi bir spor cantasi vardi param olmadigi halde sevdigim bur esyami satip onun gönlü olsun dedim kime ne alip verirsem hep ona söylerim ama kendisi enistesine kardeslerine benden habersiz borc veriyor ama bana bunu hic söylemiyor ben hep kesem bir olarak görüyorum nereye ne harcadigimi bilsin istiyorum cünkü evi birlikte gecindiriyoruz kendisi saga sola borc veriyor geride almiyor ama kendisi bankaya borclaniyor ve kendisi zora giriyor gecen gün eline para gecti gel bunu birikim yapalim kenari koyalim dedim hic önüme getirip koymadi bile bende yakinda ise basliyorum ve gelirim cok daha fazla olucak o bana böyle yaptigi icin benimde icimden gelmiyor ve ondan habersiz birikim yapmak istiyorum böyle olmayi hic istemiyordum ama kendisi hic biriktirme gibi planlari yok halbuki ben ilerisi icin biriktip ev alalim ona dükkan acalim diye yirtiniyorum

Esimle parasal sorunlar?