Bence çeşitli politikalarla çocuk yapımının azaltılıp dünyanın ve insanlığın selameti için nüfusun 500 milyona indirilmesi gerekiyor.

Bence çeşitli politikalarla çocuk yapımının azaltılıp dünyanın ve insanlığın selameti için nüfusun 500 milyona indirilmesi gerekiyor.
DSÖ tek çocuk politikası ve laboratuvardan çocuk ayıklama gibi bir sistemi geçirmek istiyor. Bu politika doğrumu tartışılır. Ancak savaş, salgın, doğal afetler ile zaten amaçlarının o olduğunu açıkladıklarına dair iddialar var. DSÖ araştırın isterseniz.
Savaş ve salgın kötü bir yol ancak salgınların çıkması için DSÖ'ye ihtiyaç olduğunu sanmıyorum. Doğal seleksiyon işliyor
Yani DSÖ ve bu kişi ve zümreler teknoloji devrimini iyice geliştirene kadar insanları sömürmek di. Şu anda da endustri ve teknoloji devrimindeyiz başlangıcida geçtik.
twitter.com/.../1276585433523257347
Bu konuyu ilk düşünenler bizler değiliz emin olabilrsiniz.
Rockefeller doğru demiş. Zaten zengin sermaye sahipleri yaklaşan tehlikenin farkında
Bu tarz politikalar ancak diktatör ve diktatör gibi fazla katı ülkelerde uygulanabilir aksi halde demokratik bir ülkede isyan çıkar şu an batının nüfus artıs oranı iyi. Araplar bile idare edebilir. Ancak Afrika ve hintliler durmuyor
Hintliler neredeyse 1.3/1.5 milyarr nüfusu ile dünyanın en kalablık ülkesi ve çinide geçti çinde bir aralar tek çocuk politikası uygulandığı için azaldı ama hindistan da hiç bir zaman nöyle bir politika uygulanmadı ve hindistan demokratik bir ülke imiş orada böyle bir politikada baya isyan cıkar ve iktidar ı devirebilir . Afrika dada korunma için paraları bile olmayabilir devletleri dahil çok fakir. yani dediğin şeyler çok zor ama (500 milyon arantı -sadece ABD zaten neredeyse o kadar ) ama bu politika imkansıza yakında olsa keşke uygulanabilir ve dünya nüfusu 1 milyar azalsa ya da en azından dursa iyi olur ama Hint ve afrikalılar varken çok zor gözüküyor. ki artış dursa bile uzun yıllar sonra olucak ve etnik olarak dünyada Hint siyahiler çok artacak azalma gene batıda olucak etnik dengesizlik olucaz . geri kalmıs halkların etnikleri daha çoğalacak gibi görünüyor maalesef
Isyanlık bir durum görmüyorum seks yasaklanmıyor çocuk yasaklanıyor. Korunma malzemelerini devlet bedava dağıtır.
Evet ama soy devamı ıvır zıvır için isyan ederler birde bu insanlar geri kafalı genelde ilk çocuk kız olabilir bu yüzden en azından erkek olsun diye 7 çocuk bile yapmak isterler yerli oğul olsun öyle bir kafada iken tek çocuk gibi politika koymak Hint Afrika gibi ülkelerde isyan cıkartır.
Batılı ülkelerde sorun edilmez. Hindistan'da zaten otoriter ülkeler var. Afrika da keza otoriter sistemlerle yönetiliyor.
Birde hitn Afrika Arap gibi çok çovovuk yapan Milletler hem ogaln olsun hemde onları calıştır8p para almak için ya dilendirirler ya calıstırırlar o kafadaki insanlar çovuk = bedava işçi karın tokluğuna calısıyor öyle düsün. o yüzden gelir kapıları kapanır diye az çocugu kabul etmek istemez isyan ederler
Bastırılamayacak isyanlar değil gerekirse askeri güç kullanır birleşmiş milletler
Hindistan otoriter gözükmüyor maalesef batı yeterince azaldı nüfusu Afrika otoriter Afrika bu tarz bir politika yapabilir belki ama onlarda uğraşmıyorlar. batılı devletler ancak Afrika ülkelerine para veririse az üreyin politika getirin diye o zaman para için belki bedava korunma şeyleri dagıtır çocuğa hapis cezaı koyar yapmayana para veriri vs olabilir ama batının ve paranın dahil olması gerek
Hindistan ada lazım ama hindistan demokrasi endeksi nde hala türkiyenin bile önünde gözüküyor yani hindistan da hapis gibi sert bir ceza gelirse o cezayı getirmek iktidar ı devirebilir Lee ama Afrika bu politika yapabilir Afrika otoriter
Evet dediğin gibi birleşmis milletler ve batı dahil olması lazım yoksa olmaz.
Hindistan giderek otoriterleşiyor kaldı ki Uluslararası baskıyı kaldıramazlar.
Olabilir dediğim gibi ama ülke liderleri kendileri istemez ancak para için isterler yani batı birleşmiş milletler dediğin gini dahil olmalı ve gücünün yettiği fazla nüfuslu olan ve artısı da fazla olan ülkelere el atmalı yoksa bunların kendi kendine duracakları ya da ülke liderlerinin el atacagı yok batı istese dediğin gibi olur gerekirse askeri destek maddi destek ülke lideri kabul etmezse o ülkeye ambargo vs. Yapabilirler lakin batı müdahle etmesi gerek
Afrika ve hindistan 1 çocuktan fazla yapanlar hapse atılmalı
Kazara hamilelik olurda aldırılmalı oda olmadı 2. Çocuk doğdu diyelim o zaman aile hapse atılmalı çovuga devlet el koymalı işte o zaman yapmazlar
Devlet bedava kürtaj işlemi için başvuranlara para vermeli hem kürtaj parası hem de kürtaj yaptırdıkları için ekstra ödül parası ama kürtaja hiç gerek kalmasın diye koruyucu lar dagıtılmalı bedava ve spril taktırmalı ya da 1 cocuk doğuran kadının tüpleride baglattırılabilir.
Hiç Çocuk yapmayan ailelere parada verilebilir toplu veya düzenli para
Ama tabi bunun için birlismis milletler batı dahil olmalı ama natı tam tersi böyle bir politikayı bırak getirmeyi getirilse zorla kürtaj zorla tüp bağlatma zorla hapis vs nerede insan hakkı diye ağlar o yüzden politika çok zor yanı batı bu kafada değil maalesef ama olsa iyi olur dünya daha fazla nüfusu kaldıracak gücte değiil bu tarz politikalar
Afrika ülkelerine ve Hint yarımadasındaki ülkelere getirilmeli
Ama işte batı müdahle etmek ister gibi değil o yüzden çok zor
Yoksa müdahle etse sıkıntı olmaz
Bunda önce bence doğayı korumayanlara yönelik büyük cezalar verilmeli, tamam yine yoğun nüfus dolayısıyla tüketim çok olur atıklar fazla olur vs. ama bence Dünya'nın bu hale gelmesindeki asıl sebep bilinçsizlik, düşüncesizlik. Bir insanin doğaya vereceği zarar daha az olsaydı bu kadar sorun yaşanmazdı bence. Ormanları yok edip yerine evler dikmek, kimse görmüyor düşüncesi ile çöp atmalar vs. çok olay var. Hangi birimiz doğayı korumak için gerekli çabayı gösteriyoruz ki. Kacimiz bir tane de olsa ağaç dikiyoruz. Önce bunlara dikkat edilmeli, çözüm bulunmalı. Ardına doğum ile ilgili bir çözüm bulunmalı.
Bence gerek yok ya. İsteyen istediğini gibsin yani ama rıza varsa. Ha ensest ha diğer türlü ilişkiler. Ama ilişkiler sadece 1 erkek 1 kadından da oluşmamalıdır. 1 erkek 1 erkekle. 1 kadın 1 kadınla olabilmelidir.
Ensest ilişkilerin normal olduğunu savunurum aslında bir ilişki iki kişinin rızası varsa olur. Ha ensest ha başka. Gereksiz kişileri ensest ilişkilere müdahale etmesi saygısızlıktır, hadsizliktir, densizliktir.
Herkes haddini bilsin!
(Abi lütfen cevabımı kaldırma.)
@CptSimonRiley Senin bu konuda ki düşüncelerin nedir? Ya da yazdıklarım hakkındaki düşüncelerin nedir?
Dünya kaynakları sınırsız değil o yüzden doğal seleksiyonun acımasız rekabetine girmemek için nüfusu etik yöntemler ile azaltmak gerekiyor
@CptSimonRiley Ama yani bir cinskırım yapamayız. Sonuçta insanlar biz istemesek de birbirlerini gibecekleri için bu duruma engel olmak mümkün değil. Hem abi etik diyorsun da bu durumu etik yollarla nasıl değiştireceksin? Zaten dünyada etik diye bir şey yok ki. Hiç kimse etik davranmıyor ki bu durumu etikle nasıl değiştireceğiz yani?
@CptSimonRiley Abi onu bunu boş ver sadece şu konuda nasıl düşüncelerin var? Ensest ilişkiler.
Mümkün. Korunma yöntemleri anlatılacak ve çocuk yapanlar ağır hapis cezasına çarptırılacak
Enseste karşıyım. Pedofili gibi o da bir suç kapsamına giriyor
@CptSimonRiley Abi bak bilgili birine benziyorsun ama şunu da söylemem gerek. Ütopik düşünmek güzeldir ama unutma o sadece ütopya her ne kadar dünya nüfusu artıyor diye ağlasakta insanlar bir şekilde birbirlerini gibmeye devam edecekler. O yüzden yapacak bir şey yok. Ama ütopik düşünmeni sevdim.
Ütopik gelebilir ancak Rockefeller zamanında böyle bir beyan vermişti. Sermaye sahipleri isterse her şey olur
@CptSimonRiley o senin görüşün ama bence ilişkilerde önemli olan rızadır. Saygılar.
@CptSimonRiley Yani bir avuç zengin istiyor diye insanların penislerinede koruma şeysi koymazlar yani.
Dünyada neler neler oldu. Kaldı ki bu iyimser bir yaklaşım. Savaşlar salgınlar bile belli bir nüfus kontrol yöntemi dahilinde yapılıyor olabilir
@CptSimonRiley Abi komplo teorilerine çok odaklanma bence işin içinden gerçekten çıkamazsın. Tıp Öğrencisiydin galiba. Abi var ya bir hayalin varsa o zaman siyasete atıl. Sende tam bir Canan Kaftancıoğlu performansı bekliyorum. Canan Kaftancıoğlu'nun doktor olduğunu biliyorsundur belki?
Ben politikayı sevmiyorum çok karmaşık ve mantıksız. Einstein gibi apolitik takılırım veya Oppenheimer gibi tabi o seviyeye gelirsem tıbbi silah projelerinde çalışırım
Son olarak şeyi sormak istiyorum; Canan Kaftancıoğlu hakkındaki düşüncelerin nedir?
Sevmiyorum. Sosyalizme yakın bir tavır sergiliyor.
Anladım iyi günler dilerim.
İyi günler.
Cevap
4Cevap
Evet ben düşünüyorum
Doğum kontrol politikası uygulanıyor zaten:) insanlara anlatamazsın onlar da bildiği yollarla uyguluyor
Cezai yaptırımlar yok
Doğum kontrol politikası yararlı olur mu bilmiyorum Avrupa'da, Türkiye 'de işe yaradı diyelim yaklaşık 15-20 çocuk yapan ortadoğuluları durdursunlar yeter.
Diğer öneri içinse ölelim biz. Çin ve Hindistan bu alanda öncelikli olmalı.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum sınır çizilmesi gereken bı konu
Doğum kontrolüyle nüfus nasıl 500 milyona inecek 50 60 yıl alır buna uyulsa bile
Insanlık tarihi için kısa bir süre
Evet olabilir dünyayı kuruttuk
Çin ve Hindistani dize getirin
Dinler varolduğu sürece imkansız.
Yoo ne gerek var
Dünyanın kaynakları sınırsız değil
Kıyamet diye bir şey yok. Insan nüfusu azalırsa kaynaklar da tükenmez
Sivri sinekle insan bir değil. Maksimum 1 çocuk yapma programı birleşmiş milletler önerisi ile dünya genelinde uygulanırsa insan nüfusu gelecekte 1 milyarın aşağısına iner
Cinsellik çoğu insan için yemek yemek ve su içmek gibi bi ihtiyaç ayrıca çocukları seven insanlar bu kurala uymaz artı olarak da dünyanın yarısı belki de fazlası korunmalı ilişkiden bihaber bunun yerine kondom ve doğum kontrol hapları konusunda tüm insanlar bilinçlendirilmeli ve bu kaynaklar da herkes için ulaşılabilir olmalı bu daha insani bi yöntem
Çocuk yapanlara ağır hapis cezası önlemleri getirilirse başarılır.
J. David Rockefeller 1995 yılında buna benzer bir öneri sunmuştu. Sermaye sahipleri isterse uygulamaya geçirileceğine inanıyorum
Evet iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?