Aile & Toplum Sensiz yaşayamam dediğiniz iki şey nedir 💗? Umayplat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Benim ki :Sigaram🚬 ve 🚘arabam ❤️.Bunlar olmazsa hayatta artık rahat nefes almam. Sensiz yaşayamam dediğiniz iki şey nedir 💗? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Sigara ve kahve var sadece maalesef başka kimse ya da bir şey yok 0 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Gece uyumayan kadın. Bir racing ya da 250+ adv sport 1 2 Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Sigarayı saymıyorum ☺️ o zaten damarda dolanıyor sürekli 🦍 Yorumla Umayplat +1 yıl İyi Yorumla
haydarhay Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Böyle sigara içmeye devam edersen zaten çok yakında nefes alamaz , astım olursun... Hafazanallah. 1 0 Yorumla
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Telefonum ve kalbim bu ikisi olmadan yaşayamam bir de anam babam ailem sevdiklerim 1 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl sigara içen insanlarda zeka sorunu olduğunu düşünüyorum 0 7 Yorumla Umayplat +1 yıl Hayır. Yorumla di00ib +1 yıl neden hayır? iyi birşeyse okullarda ücretsiz dağıtalım de fiyatını da 10tl ye indirelim Yorumla Umayplat +1 yıl İyi bir şey olmadığını biliyoruz. Yorumla di00ib +1 yıl kötü bir şeyi bilinçli kullanmak akıllıca bir hareket değil dimi? Bu yüzden zeka sorunu dedim zaten Yorumla Umayplat +1 yıl Tm millette karışma. Yorumla di00ib +1 yıl karışmıyorum zaten sadece yorum yaptım dimi? Yorumla Umayplat +1 yıl Tm ne halin varsa gör. Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Asla böyle bir cümle kurmam sonra gider onunla sınanırım allah korusunn 1 1 Yorumla Traianus +1 yıl +1 Yorumla
Derinmavi27 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Yaşayamam demem çünkü insan herşeye alışır zamanla.. 0 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Doğa, rüzgar, hız ve dinim. Kitaplar, köpekler ve hayaller de var. Kısacası insandışı her şey 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Böyle bir şey yok evet güzel zevklerim var seninkiler gibi ama bağımlı olduğum bir şey yok... 0 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Artık öyle bir cümle kurmak gibi bir hata yapmak istemiyorum gerçekten... :( 0 0 Yorumla
sucguklumahmut Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Bilgisayarım ve müdavimi olduğum çaycılar 👨💻🤖☕ 1 2 Yorumla Umayplat +1 yıl Hhaha bu iyiydi 🌷 Yorumla sucguklumahmut +1 yıl Çaycı seviyorsun herhalde Yorumla
Emekli_Şeytan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bi baktımda sen soruyu sorunca ben yaşamıyormuşum :D 1 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı. ağzın mis gibi kokuyordur kankaa şimdi 😁 2 1 Yorumla Umayplat +1 yıl Evet Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Çikolata veee devamı yok kskdk 1 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Spor ve zekam 😂 1 0 Yorumla
condommm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Tabiki sigaram ve arabam. Aferin tuttum seni 😂 1 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Sen ♥️ 1 2 Yorumla Umayplat +1 yıl Teşekkürler kanka 🌷❤️. Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Rica ederim kanka ♥️ Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne acı çektin de uzun marlbora içiyorsun 2 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kedilerim ve müzik. 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ailem ve değer verdiklerim 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Verdiğim ve aldığım nefes. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Ailem 0 0 Yorumla
Tigerfather Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Yaşın 19 mu gerçekten peki 0 1 Yorumla Umayplat +1 yıl 18 ama site kabul etmiyor ondan 19 yaptım. Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Namaz Allah 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. Kızım ve oğlum 1 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Namaz ve dua. 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Büyük bir ironi 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Sigara ve kahve var sadece maalesef başka kimse ya da bir şey yok
Gece uyumayan kadın.
Bir racing ya da 250+ adv sport
Sigarayı saymıyorum ☺️ o zaten damarda dolanıyor sürekli 🦍
İyi
Böyle sigara içmeye devam edersen zaten çok yakında nefes alamaz , astım olursun... Hafazanallah.
Telefonum ve kalbim bu ikisi olmadan yaşayamam bir de anam babam ailem sevdiklerim
sigara içen insanlarda zeka sorunu olduğunu düşünüyorum
Hayır.
neden hayır? iyi birşeyse okullarda ücretsiz dağıtalım de fiyatını da 10tl ye indirelim
İyi bir şey olmadığını biliyoruz.
kötü bir şeyi bilinçli kullanmak akıllıca bir hareket değil dimi? Bu yüzden zeka sorunu dedim zaten
Tm millette karışma.
karışmıyorum zaten sadece yorum yaptım dimi?
Tm ne halin varsa gör.
Asla böyle bir cümle kurmam sonra gider onunla sınanırım allah korusunn
+1
Yaşayamam demem çünkü insan herşeye alışır zamanla..
Doğa, rüzgar, hız ve dinim. Kitaplar, köpekler ve hayaller de var. Kısacası insandışı her şey
Böyle bir şey yok evet güzel zevklerim var seninkiler gibi ama bağımlı olduğum bir şey yok...
Artık öyle bir cümle kurmak gibi bir hata yapmak istemiyorum gerçekten... :(
Bilgisayarım ve müdavimi olduğum çaycılar 👨💻🤖☕
Hhaha bu iyiydi 🌷
Çaycı seviyorsun herhalde
Bi baktımda sen soruyu sorunca ben yaşamıyormuşum :D
ağzın mis gibi kokuyordur kankaa şimdi 😁
Evet
Çikolata veee devamı yok kskdk
Spor ve zekam 😂
Tabiki sigaram ve arabam. Aferin tuttum seni 😂
Sen ♥️
Teşekkürler kanka 🌷❤️.
Rica ederim kanka ♥️
Arabam ve makyaj malzemelerim
Ne acı çektin de uzun marlbora içiyorsun
Kedilerim ve müzik.
Spor ve gelecek için kurduğum hayaller
Yemeksiz ve susuz yaşayamam
Ailem ve değer verdiklerim
Verdiğim ve aldığım nefes.
Akülü sandalyem ve bilgisayarım
Bas gitarım ve müzikk
Ailem
sadece sevgilim.
Kızım sevgilim
Esim ve cocuklarım
Kendim ve pipim.
Hava ve su
Yaşın 19 mu gerçekten peki
18 ama site kabul etmiyor ondan 19 yaptım.
Namaz Allah
Arabam, sigara , alkol , evim , köpeğimm,
Kızım ve oğlum
Namaz ve dua.
Sevdiklerim sadece
kedim ve kitaplar
Her türlü yaşarım
Cocuklarim
Büyük bir ironi 😅
Sağlımız
Aile
Ailem ve kendim