Aile & Toplum Aile evinde aşk acısını nasıl geçiriyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Olum bu erkekler cok vicdansizmis la kdkdkf Güncellemeler+1 yıl ya öylesine sordum shahsjs Aile evinde aşk acısını nasıl geçiriyorsunuz? Cevapla Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hkntgtkn10 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Kızlar Heralde mutfakta yemek yaparak sofra kurarak 😁 1 0 Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı. Gerçekten zaman her şeyin ilacı bak inanmazdım ama öyleymiş 1 0 Yorumla
userrrgizli8642 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl valla odamda zırhlı zırıl ağlıyorum kimse duymuyodu 0 1 Yorumla SSvermiştim +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Aşk acısı mı o neydi giz xdd 0 0 Yorumla
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Geceleri odamda ağlayarak mskxmskzms 0 1 Yorumla SSvermiştim +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Ömerr61 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Aşk diye bir şey yok ki acısı olsun 0 1 Yorumla Ömerr61 +1 yıl Güncellemede benden bahsediyor sanırım Yorumla
Kayahanben Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Buzluğa atarak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hshsjs ne cjcjd Yorumla Kayahanben +1 yıl Bizde öylesine cevap verdik Yorumla Soran +1 yıl saçma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kızlar Heralde mutfakta yemek yaparak sofra kurarak 😁
Gerçekten zaman her şeyin ilacı bak inanmazdım ama öyleymiş
valla odamda zırhlı zırıl ağlıyorum kimse duymuyodu
🤣🤣🤣🤣🤣
Aileme ayrı ev satın alarak 🤣🤣🤣🤣
Aşk acısı mı o neydi giz xdd
Geceleri odamda ağlayarak mskxmskzms
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Evli değil misiniz