@sosyalist_yahudi07 Akıl fakiri kardeşim insanlara saçma sapan vaaz vereceğine buraya bak 1. si Müslümanım elhamdülillah 2. si İslam dini hiçbir zorlamayı kabul etmez ne Peygamberimizin zamanında ne de başka zamanlarda asla İslama mensub olunması için zorlanmamıştır insanlar 3. sü Daha Koskoca Peygamber böyle asıp kesmemişken zamanında sen hangi hakla insanları yargılıyorsun 4. sü Git biraz ilim irfan öğren yaşın büyüsün akıl fakiri kardeşim benim
Abim senin dinin olan islam islamdan çıkmak isteyeni öldürüyor ne diyorsun? İrtidad kavramına bak yani. Ama tabi erkeğe Müslümanlık kolay ama bi kadın olarak düşün kendini... ondan sonra öyle gel benim karşıma.
Zorla sokmuyor demek ulan bu araplar zamanında türkleri kılıçtan geçirdi sen ne anlatıyon la. Zorlama yokmuşmuş bak hele sen şu işe. Tarikatçı bozuntusu manyak. Bizler bu cumhuriyetin evlatları olarak islamı yok edeceğiz.
Cumhuriyet islama karşı değildir evladım bak senin gittiğin yollardan ben cenabrt gittim geldim 2. si ben tarikatçı falan değilim İzmirdeymişsin zaten Cumhuriyet öğrenmek istiyorsan Genç Atsızlara git akıl fakiri kardeşim tarikatçılığın T siyle alakam yok sadece insanları yargılamandan rahatsız oldum hadi var git yoluna
Peki dostum Cumhuriyetçi görüşü savunduğun için Atsız öğretilerini tavsiye ettim kendi bildiğini uygula Ama böyle anonim yerlerde yargılarsın insanları reelde yap bakalım nasıl linç ederler seni kulağına küpe olsun bu da
@gizli En saçma felsefe. Bak seni biraz gerçeklerle yüzleştireyim. Eğer Dinler yalan ise bu insanlar ölmeden önce ne görüyor da kime tepki veriyorlar? @gizli İslam'da bunun cevabı var. Neden felsefelerinizde bunların cevabı yok? Sen de son nefeste ne yapacağını uzun uzun düşün şimdi https://youtu.be/MMupTyyPy2c https://youtu.be/4NP2pylCZp0
@gizli Azrail aleyhisselam her insana değişik surette görülür. Amelin iyi ise ne ala ama kötüyse geçmiş olsun. Siz saçma sapan inançlarla kendinizi kandırmaya devam edin. Yerinizde olsam İslam'ı araştırırdım. Ben de önceden deistttim. Bu bilgisiz arkadaş ile aynı yolun başındaydım. Aklımda bir sürü soru vardı. Bütün sorunların cevabını tefsirde bulunca tüm taşlar yerine oturdu. O yüzden millete soru sormak yerine elinizin altında internet var. Aklınızdaki soruların cevabını İslam'dan öğrenin. Gidip de İslam düşmanlarından değil. Sizin yaptığınız hata. Sağdan soldan nerde İslam'a sallayan insan varsa onların söylediklerine inanıp İslam'ı öğrendiğinizi sanıyorsunuz. Yani örnek verecek olursam : Şimdi diyelim ki Filistin hakkında kitap yazmak isteyen birisinin ne yapması lazım? Filistin'e gidip oranın yerli halkı ile konuşup onların kültür ve tarihini onlardan dinlemesi lazım değil mi. Ama bu vatandaş, Filistin'e hiç uğramadan direkt İsrail'e giderse , sadece Yahudilerden dinlerse Filistin halkının nasıl insanlar olduğunu, sence Filistin'i gerçekten tanımış mı olur? Ve yazacağı kitap nasıl olur? Tamamen müslüman düşmanı bir kitap olur. İşte siz dinsizler de bunu yapıyorsunuz hayatınız boyunca Kur'an meali dışında İslam'ı gerçekten öğrenmek için kaç kitap okudunuz isimlerini sayım desem şey kem küm demeye başlarsınız
@gizli Ve andolsun ki senden önce nice peygamberler gönderdik, onlardan, sana anlattıklarımız da var, anlatmadıklarımız da ve hiç bir peygamber, Allah'ın izni olmadıkça bir delil, bir mucize gösteremez; derken Allah'ın emri gelince gerçek olarak hükmedilir ve işte buracıkta, boş şeylere uyanlar, ziyan eder gider (Mumin Süresi 78 ) bak ne diyor sana anlatmadıklarımız da var yani neymiş anlatılmayan başka coğrafyalara gelen peygamberlerde varmış demek ki. youtube.com/shorts/tEfeBatMe34?feature=share
@gizli😂 inanmamak da bir inançtır ama bunu idrak edecek kapasite lazım tabi. İnanmamaya inanıyorsunuz ama farkında değilsiniz. İnançsızlık diye bir şey yoktur yeryüzünde bunu bile bilmiyorsunuz ama öğreneceksiniz zamanla sayemizde😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yahu dostum sana mı kaldı insanların giyimini kuşamını başörtü takıp takmadını sorgulamak eşek sıpası büyü de gel ilk önce
@sosyalist_yahudi07 Akıl fakiri kardeşim insanlara saçma sapan vaaz vereceğine buraya bak 1. si Müslümanım elhamdülillah
2. si İslam dini hiçbir zorlamayı kabul etmez ne Peygamberimizin zamanında ne de başka zamanlarda asla İslama mensub olunması için zorlanmamıştır insanlar
3. sü Daha Koskoca Peygamber böyle asıp kesmemişken zamanında sen hangi hakla insanları yargılıyorsun
4. sü Git biraz ilim irfan öğren yaşın büyüsün akıl fakiri kardeşim benim
Abim senin dinin olan islam islamdan çıkmak isteyeni öldürüyor ne diyorsun? İrtidad kavramına bak yani. Ama tabi erkeğe Müslümanlık kolay ama bi kadın olarak düşün kendini... ondan sonra öyle gel benim karşıma.
İnsanları yargılayamazsın dostum konu kapanmıştır sanane ya başörtüsü takmış takmamış
İslama da zorla sokmuyor ama insanları bunu da bil
Zorla sokmuyor demek ulan bu araplar zamanında türkleri kılıçtan geçirdi sen ne anlatıyon la. Zorlama yokmuşmuş bak hele sen şu işe. Tarikatçı bozuntusu manyak. Bizler bu cumhuriyetin evlatları olarak islamı yok edeceğiz.
Cumhuriyet islama karşı değildir evladım bak senin gittiğin yollardan ben cenabrt gittim geldim
2. si ben tarikatçı falan değilim İzmirdeymişsin zaten Cumhuriyet öğrenmek istiyorsan Genç Atsızlara git akıl fakiri kardeşim tarikatçılığın T siyle alakam yok sadece insanları yargılamandan rahatsız oldum hadi var git yoluna
Ben Türkçü değilim ki neden Atsız öğretilerini öğreneyim ki? Sonuna kadar sosyalizm ama ulusal sosyalizm.
Peki dostum Cumhuriyetçi görüşü savunduğun için Atsız öğretilerini tavsiye ettim kendi bildiğini uygula
Ama böyle anonim yerlerde yargılarsın insanları reelde yap bakalım nasıl linç ederler seni kulağına küpe olsun bu da
Onu ileride görürüz kardeşim sen merak etme. Ama bi bakmışsın destekçilerim var. Hadi yolun açık olsun👍🏻
Peki
Takmıyorum çünkü mantığını anlayamıyorum
Kendine Müslüman olarak ifade eder misin peki?
Aslında pek sayılmaz yani sadece ailemden dolayı
Ben agnostik olduğumu düşünüyorum
Mantığını anlamayacak ne var. Teşhircilik yapmayın örtünün mahreminiz sadece eşinize özel olsun diyor.
O yolda devam et ablam. #Özgürlükçü Kadın ol ablam.
Teşekkürler 😄👍
@gizli En saçma felsefe. Bak seni biraz gerçeklerle yüzleştireyim. Eğer Dinler yalan ise bu insanlar ölmeden önce ne görüyor da kime tepki veriyorlar? @gizli İslam'da bunun cevabı var. Neden felsefelerinizde bunların cevabı yok? Sen de son nefeste ne yapacağını uzun uzun düşün şimdi
https://youtu.be/MMupTyyPy2c
https://youtu.be/4NP2pylCZp0
@Handsomehell01 Bu Azrailin kanıtı mı sence gerçekten?
@Handsomehell01 ulan o zaman bu peygamber bozuntuları neden tek bi coğrafyadan çıkıyor ya? Onu cevapla.
O siz dinsizlerin uydurması
Biz mi uydurduk sjsj
@gizli Azrail aleyhisselam her insana değişik surette görülür. Amelin iyi ise ne ala ama kötüyse geçmiş olsun. Siz saçma sapan inançlarla kendinizi kandırmaya devam edin. Yerinizde olsam İslam'ı araştırırdım. Ben de önceden deistttim. Bu bilgisiz arkadaş ile aynı yolun başındaydım. Aklımda bir sürü soru vardı. Bütün sorunların cevabını tefsirde bulunca tüm taşlar yerine oturdu. O yüzden millete soru sormak yerine elinizin altında internet var. Aklınızdaki soruların cevabını İslam'dan öğrenin. Gidip de İslam düşmanlarından değil. Sizin yaptığınız hata. Sağdan soldan nerde İslam'a sallayan insan varsa onların söylediklerine inanıp İslam'ı öğrendiğinizi sanıyorsunuz. Yani örnek verecek olursam : Şimdi diyelim ki Filistin hakkında kitap yazmak isteyen birisinin ne yapması lazım? Filistin'e gidip oranın yerli halkı ile konuşup onların kültür ve tarihini onlardan dinlemesi lazım değil mi. Ama bu vatandaş, Filistin'e hiç uğramadan direkt İsrail'e giderse , sadece Yahudilerden dinlerse Filistin halkının nasıl insanlar olduğunu, sence Filistin'i gerçekten tanımış mı olur? Ve yazacağı kitap nasıl olur? Tamamen müslüman düşmanı bir kitap olur. İşte siz dinsizler de bunu yapıyorsunuz hayatınız boyunca Kur'an meali dışında İslam'ı gerçekten öğrenmek için kaç kitap okudunuz isimlerini sayım desem şey kem küm demeye başlarsınız
@Handsomehell01 "Siz saçma sapan inançlarla kendinizi kandırmaya devam edin." Demişsin de biz inanmıyoruz zaten inanan sensin kardeşim..
@gizli Ve andolsun ki senden önce nice peygamberler gönderdik, onlardan, sana anlattıklarımız da var, anlatmadıklarımız da ve hiç bir peygamber, Allah'ın izni olmadıkça bir delil, bir mucize gösteremez; derken Allah'ın emri gelince gerçek olarak hükmedilir ve işte buracıkta, boş şeylere uyanlar, ziyan eder gider (Mumin Süresi 78 ) bak ne diyor sana anlatmadıklarımız da var yani neymiş anlatılmayan başka coğrafyalara gelen peygamberlerde varmış demek ki.
youtube.com/shorts/tEfeBatMe34?feature=share
Senin agnostiği de böyle patates ediyorlar işte 😂
https://youtu.be/8MUyJiH9NJU
@Handsomehell01 kardeş bak zorlama işte olmuyor yeter artık yani? Bana da bildirim gelip gelip duruyor. Git müslümallığını başka yerde yap.
@gizli😂 inanmamak da bir inançtır ama bunu idrak edecek kapasite lazım tabi. İnanmamaya inanıyorsunuz ama farkında değilsiniz. İnançsızlık diye bir şey yoktur yeryüzünde bunu bile bilmiyorsunuz ama öğreneceksiniz zamanla sayemizde😀
@Handsomehell01 git artık
@sosyalist_yahudi07 soru sordun cevap aldın şimdi otur oku ve izle sorduğun sorunun cevabını da öğrenirsin bu sayede
Sen bu gavur soykalara ne anlatıyosun be abi
@tanrimrevami Gavur soyları diyor bize ulan kocan için bana kaça vurduruyorsun diye sordun bi de gelmiş bize gavur diyemezsin.
@tanrimrevami sen önce kendi yediğin halttlara bak öyle konuş?
Soyka dedim
Kocam yok ki awk
İnanmış bide
@tanrimrevami Soyka ne mkx tatlısı?
mkx kexzosu
Cinsel organa denir aslında
Takanda var takmayanda