Kürt kızları Türk kızlarından daha sadık güzel ve akıllı değiller mi?

Bakın işin içine güzellik olayını katmiyorum her iki tarafında güzelli vardır. Ama inanki bazen guzellik 5 para etmiyor. Kürt kızları erkeklerini deli gibi sevip bağlanabiliyor Ken Türk kızları ya bırakır ya da daha iyi birisi için terkediyor. Kürt kızları kocalarını kaybedince sanki dünyaları kaybetmiş ama Türk kızları hiç umrunda olmaz. Doğuda laik düzen tam oturmadığı için aile kavramı bu kadar önemli ve ön planda. onun için Türk kızları asla Kürt kızları kadar bağlı olamaz.

Ve sunuda ekliyim bugün bir Kürt partisi varsa ve Türkiye'de 3 cu partiyse ve herşeye rağmen etkiliyse bunun tek nedeni Kürt kadınlarının Kürt erkeklerini sevip desteklemesidir. Bakın HDP Kürt sayfalarına çoğu kadın ama bide Türk milliyetçi sayfalarına bakın istisnalar dışında çoğu erkek. Çünkü Türk kızları Türk erkeklerinin vatanseverligini milliyetçiliğini değil Kürt ayrılıkçılarını çekici buluyor hümanizm/ sosyalizm düşüncesi Türk kızlarının beynini yıkıyor. Çünkü Türk kızları Türk erkeklerini benimsemiyor buda benim gördüklerim ve tespitim 100/100 doğru olduğuna inanıyorum ve sunuda ekliyim ben bir Türkçüyüm.
Kürt kızları Türk kızlarından daha sadık güzel ve akıllı değiller mi?