Çok yıpranıyorum aile içerisinde, lütfen güzel bir şeyler söyler misiniz bana 🥺 ?

Aile bireylerim yani anne baba ikiside toksik insanlar bana göre , annem temizlik bağımlısı baba hayatı para kazanmaktan ibaret sayıyor ; yani işe gittim para getirdim tamam benim işim bitti sizle gibi, evi otel gibi görüyor sadece para kazan akşam gel yemek ye yat bu kadar , annem sürekli sabah akşam temizlik yapıyor hiç durmuyor yerinde , yani ben de tam tersine yemek yapıyorum 2/3 gün sonraki yemeklerin planını yapıyorum ne yapsam diye ama annem bundan o kadar rahatsız ki ; anca yemek yiyorsun yapıyorsun akşama kadar oturuyorsun bir yere elini atmiyorsun bir bez sürmüyorsun hiçbir yere diye söylenip duruyor artık psikolojim bozuldu yani her sinirlendiğimde birini öldūrmek sesini kesmek istiyorum, akşama kadar çocuklarına beddua ediyor ; olun geberin arabanin altında kalın Allah belanızı versin geberesiceler lanet olsun size ve daha neler neler , oturuyorum dert oluyor yemek yapıyorum dert oluyor akşama kadar kova elimde temizlik yapmamı istiyor çok bunaldım psikolojim yok artık
Çok yıpranıyorum aile içerisinde, lütfen güzel bir şeyler söyler misiniz bana 🥺 ?