Sadece evdeyim sıkıldım?

Arkadaşlar çok sıkıldım su durumdan hep evdeyim sabahları yatıyorum geceleri uyanigim hiç iyi değilim depresyadaydim sonra iylestim depresyadan panik ataklarim da vardi, psikolojim biraz kötü ne yapacagimi ne edecegimi hayatimi nasıl duzelticegimi bilmiyorum her gun kendime diyorum kendini degistiriceksin tamam her şey yoluna girecek artık yeni bir hayat basliyor bi bakiyorum gene aynı 24h sadece telefondayim ya dizi izlerim ya da sevgilimle konuşurum ( en büyük destegim o o olmazsa üzülürdüm daha çok ) ailemle yaşıyorum kendi odam bile yok 1 tane odamız var bide oturma oda hiçbir yerim yok calisma masam da yok hicbiseyim yok soguk zamanlarda hepimiz aynı odada yatiyoruz... Gerçekten yani onları rahatsiz etmiyim diye bazen istediklerimi yapamıyorum mesela geceleri yazmak istiyorum ışık kapali oldu zamanda yazamıyorum bazen ama bazen de ışık açıyorum, sevgilim uzak 2 yıl birlikteyiz ne o geliyor ne de ben gidiyorum yanına onun para da yok benim para da yok onun yasi 26 benim yaşım 19 gerçekten sıkıldım yani aynı hayat aynı şeyler :( ailem sevgilimi kabul etmiyorlar resmen sevmiyorlar hala eski sevgilimi savunuyorlar onla barış diyorlar ben ise istemiyorum ne yapacam ben bu hayatla sevgilimle biz evlenmek istiyoruz ama paramız yok ogelemiyor bileyanimda
Sadece evdeyim sıkıldım?