Güncellemeler
+1 yıl
Annesinin doldirusuna gelip şiddet uyguladigi zamanlar oldu ozluyorum ama bebeğimiz doğmadan şiddet uyguladı bana doğruyu söyledim diye
Kocam tatilde hamile olduğumu bilerek şiddet uyguladı ailemle kötu yapmisti aramı bir şey yokken bosanalim 1sene aynı evin içinde yaşayalım dedi kabul etmedim kaynanam üstüme çok geldi haksız yere oğlunu kusursuz gördü bende abimi aradim küs olduğum gelip aldı gece hastane gezdim kriz gecirdim düşük riski olmasına rağmen babaligini yapmadı 5aylik evliyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Zamanla geçer
boşanacaksın tabi çocuğuda yapmışssın erkek derdin olmucak işte ne güzel kafan rahat olacak kurtuldum diye sevin öyle teselli et kendini
Seviyordum onu bebeğime de banada şiddet uygulaması zoruma gitti
Çocuk düşük riskini bile bile böyle yaptı kanims dokunuyo bir anne olarak
tamam işte boşan ailende arkandaysa git ve zamanlada herşeyi yoluna koyarsın çocuğa yazık onun öyle bi ortamda büyümesi kötü
Arkamda tabi
ozaman basacaksın tekmeyi ve yoluan bakacaksın destekliyorum seni yapabilirsin hadi bakalım :9
Şiddet uyguladıdan sonrasını okumuyorum. Olması gereken boşanma kararı zaten. Umarım fikrini değiştirmezsin.
Dünyada şerefsiz çok var. Sen boşanmakla iyisini yapıyorsun. Bir kez yapan bir daha yapar. Şiddetin hiçbir haklı gerekçesi olamaz.
Biraz zaman geçince hayatına biri illaki girecek ve o kişiyle gecirecegin zaman unutturur
Bebeğimi üvey baba buyutmem ilk evliligimde şiddet gördüm gerek yok
Duzgunu cikar
Tanımadan bebeğim sağlıkla dünyaya gelmeden olmaz
Tabikide tanımak gerek bebek için de iyi olur babasız büyütme baba eksikligi nedir bilirim
Beni annem buyutu sevgimi çok güzel verdi
Eksik yanım olmadi vefat etti babam
Yanlış insanda sevgiyi buldum bu kadar
Yo ben sizden için demedim baba eksikligi olarak çocuğunuz için dedim tabikide sevgi önemli evlilikde ilişkide
coluk cocuk daha kendi kararlarini veremeyen insanlar evlenince boyle oluyor
Başkasını bulmuş galiba kocan
Ailesinin aklında biri vardı zaten onu alırlar
Uzaklaştırma şikayetçi oldum yani tutuklaması var
İyi yapmışsın
Sizin gibileri yüzünden soğudum evlilikden
Hamile iken şiddet uyguladı sustum annesini üstüme yolladı sinir krizi geçirdi bana istemedjm bende onu
Ve 5aylik evliyim
Öfke kontrolsüz kuğu vardı gözü dışarda idi herşeyi dortdorluk yapmams rağmen
Kardeşim ya şu evlilik niye acele ediyonuz kaç sene tanıdın eşini sen?
Tanımadan evlendim görücü usulü
E belli zaten yani daha ötesini sorgulamaya gerek var mı
Eve girince iyiydi başta sonra vurma başladı hamile olduğumu duyunca aldırma bahsetti istemedim 3aylik olmuş
Annelik hissi işte kiyamiyo cana
Düşürmek için vurdu tahminen
Ya öylesinden fayda yok git ayrıl
Sakın ha çocuğa vs sezeryan kürtaj vs aman diyim
Hastanede yatıştayim düşük riskine karşı avukata bugün gidicem
ya şerefsizi karında ki çocuğa vuruyor ha küfretmek sonra suç diyenin taaa...😡😡
Tek büyüttürum gerekirse evladımı kötü günümde yanimda olmadı gerek yok annesi babası da olurum
Kardeş çok bekleme git şikayetçi ol dava aç
Helal olsun valla bak bu işte hoşuma gitti en doğrusu bu
Knk psikolojik tedavi görcem durduk yere ağlıyorum yemiyorum içmiyorum ailem farkında sadece
Şikayetçi oldum uzaklaştırma var hamile olduğum için sidet uyguladı bildiği için suç yani tutuklama kararı var
Ablalarini yazdım çocuğun dusme ihtimali var kardeşinize söyleyin gelmiyosa kötü günümde babalık yspmasin
İyi deyiksin
Kuzenlerim bile solmussun zayiflamissin
Cokmussun
MK adamı doğmamis tüyü bitmeyen yetime vurmak nedir ya? Bu nasıl bir insanlık hali insan değil ya valla bak insan diyen insanliga hakaret etmiş olur hayvandan da aşağılık
Ya yaşadığın şey basit değil
Dedi kalsiyum eksikliği var kramp girme çok fazla oluyo
Polis koruması altında misiniz
Abim destek oluyo yük oluyorum dedim ağladım abime karşı sürekli ariyo iyi misin prenses anneme iyi bak diyo
Tutuklama aldırdım darp raporu aldım
Yani yapman gereken o zaten cezasını çeksin
Valla Allah yardımcın olsun arkadaşim...
Bugün hastane cikisi raporu karakola vericem sonra avukat
Hayırlısı neyse o olsun...
İnşallah çocuğa bişey olmaz sağlıklı doğar ailenizi şenlendirir... 😀
Gorumcem yazmış bebeğe bir şey oldu mu diye sonra da ikimizde istemiyosunuz demis barışmak anasının sözüne gidip dövüp tartisirsa suçu bende bulursa istemem erkek mi yok
Biri yengeme tekme atacak ya da zarar verecek karnında ki bebeğe o bacağını ya musiat bir yerine monta ederim ya da kırarım
ya da eşime farketmez akraba vs kim olursa bu insanlık değil
La milletin kimisi çocuk sahibi olamıyor olsa adam kurban kesecek Allah'a söz veriyor çocuğum olsun diye olmayan üzülüyor MK salagina Allah nasip etmiş Allah'ın verdiği emananete hıyanet ediyor ona ceza vermeyen tutuksuz yargılayan hakime yazıklar olsun derim...
Yüzük parmağı ile vurdu saçımı çekti kasılma oldu sonra bebeği düşündü ozurdiledi affetim sonra annesine bosanicam konuştu başından beri öyleydi en ufak şeyde bosanalim derdi boşa dedim gidiyorum dedim gitme seviyorsan dedi herşeyi bıraktım gittim yanından
Başta vurduğunda bir şey demedim sustum sonra devam articakti öfkesi bebeğime zarardi
Herşeyi anlattım polise
Ne dedi polis?
İyi duruksun yine daha fazla da yaşama onunla hayat bitmez sana da çocuğunuda faydası yok böyle hayırsiz baba olmaktansa babasız büyüsün daha iyi
Şerefsizlik yaptığı dedi hamile kadına vuramaz suç dedi
Tutuklama çıktı
Darp raporu uzaklaştırma uzat uzatabildigun kadar dedi
Yaklasmasin sanada cocugada dedi
Doğru demiş helal olsun
Abime de dedim eve gelmeyim yük olurum iki canliyim
Ben bakarım dedi
Abiler bugünler için var dayısı yigenine bakar 😃
El üstünde tutuyo yemiyom zorluyo
Diken üstünde desene
Bebeği düşünmeliyim ikimizide dusunuyo agliyom durduk yere
🤗🤗
Sevdiğin halde boşanmakta ki sebebi nedir
Hamile iken şiddet uyguladı sinir krizi geçirdiğini bile üstüne geldi annesi ailesi
Kitlendim kaldım iki defa acılık oldum kan almadıkları yer kalmadi
Kötü durum gerekini yap
Evliliğimiz başından beri boşanmaları tek derdi
Dava acicam çocuğunuzda tek buyutucem
O zle gelrmsn
Çocuk yapmak için bu kadar acele neden ettiniz?
O istedi ben istemedim saygı duydum böyle yapicagini bilemezdim
Haklı olmak mı istiyorsun, yoksa mutlu olmak mı? Çoğu zaman hem haklı hem mutlu olmak mümkün değildir. Öyleyse bırak çoğu zaman başkaları haklı olsun. Sende mutlu olmayı tercih etmelisin, şu anda zamana bırak çocuğun için... baktın değişen bir şey yok kararlarini ileride verirsin... hamile olduğun için çok derin ve acılı duygusal duygularda yanlış kararlsr alma... birde güçlü ve olgun bir kimlik sergile, muhtemelen naif bir kişiliğin var oda kocana güç veriyor
Hemen boşan sevgiyle olmuyo bu işler
Arkadaş olalım onu unutturuyum sana
Yeni birini hayatına al
Çok iyi yapmışsın bı dk durma
Seninle ilgilenecek sevgili yap
Şiddet uygulaması kötü bir durum
Yakin mi oturuyorsunuz anasiyla
Kıyamam sana ya boşan kurtul boş ver
Kocana sor
Gez dolaş
Boşan bence haklısın
Daha yeni evlisiniz olur öyle
Hamile olduğumu bilerek vurup ana sözüne gidemez ailemi silmiştim onun için değmezmiş
Yüzümü kara cikarti abime yük oldum dedim çocuğumla ağladım
Önemi yok artık o çocuğunu bile dusunmedi düşük olucagini bile bile
Aldır çocuğu ayrıl
3aylik
Yemeden içmeden uyku dahi uyuyamiyorum stresden travmadan durduk yere ağlıyorum
Ona ait bir parça taşımak istemiyorum ama o cana kıyamam
Trol