Gerçek hayatda pek de sosyal olmayan biriyim. Sosyal medyada da tiktok, snapchat gibi app-leri kullanırım. İnstagramım yok. Şu ana kadar internetden tanışdığım insanlar hep bi değişik çıktı. Bu yüzden yollarımı ayırmak zorunda kaldım. Şu an yalnız hiss ediyorum, sizce nasıl arkadaşlık kura bilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bazen yalnız kalmak çok daha güvenli olabiliyor yani şunu söyleyebilirim yalnız kalmamak için için insan yanlış kişilerle tanışabiliyor ve geri dönülemez sonuçlara da yol açabiliyor maalesef insanlara güvenmek son derece zor internet üzerinden arkadaşlık kurmak güvenmek ise daha da zor kimse kendi çıkarına göre hareket ediyor insanlar sende ilgisini çeken bir durum yok ise yanaşmıyor yani aslında seni sen olduğun için sevecek arkadaş olacak insanı bulmak neredeyse mümkün değil tıpkı evrende yaşam olan başka gezegenleri aramak gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. Saf niyetimi kullanmak isteyen çok insan oldu. Ama ben kaçtlm onlardan kendimi küçük düşürmedim
Soran+1 yılSağ ol
En İyi Cevaplar
+1 yılŞöyle söyleyeyim arkadaş bulmak kolay aslında ama bu sitede biraz zor arkadaşlık kurulur çünkü çok kalitesiz insanlar var. 6 aydır kullanıyorum burayı fakat sağlam bir arkadaşlık kuramadım kimisi güvenmiyor biraz da haklı kimisi de Aptal saptal sorular soruyor. Ben bu uygulamayı arkadaşlar edinmek ve sosyalliğimi geliştirmek için indirmiştim. Dediğim gibi sağlam bir arkadaşlık kuramadım kurmak isterdim ama olmadı. Yine de arkadaş olabilecek insanlar arıyorum tabiii..
03 Yorumla
Soran+1 yılHayat bok gibi
- +1 yıl
Nasıl yani
Soran+1 yılSıkıcı ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaklaşık 1 ay kadar önce buradan biri ile güzel bir arkadaşlık kurdum mesela. Aktif olduğumuz zaman sohbet ediyoruz kendisiyle. Başlarda onun da sanaldan tanışıp abuk subuk erkekler çıkmış karşısına bu yüzden temkinliydi. Bundan dolayı niyetimi en başta belirtmiştim mesela. şu an güzel gidiyor. Ayrıca sanaldan tanışmak isteyen herkes kötü niyetli falan denmiş alakası yok. Olay tamamen şans işi.
Arkadaş olmayı denemek istersen mesaj atabilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle mi
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle. Ayrıca o kadar çok art niyetli insan var ki, bunlar yüzünden maalesef bütün herkes böyle algısı var insanlar da. Yani 90% art niyetli ise 10% değil. Böyle insanı gelde bul şimdi.
Sıkma canını, iyi ve güzel insanların karşına çıkması ümidi ile...
Soran+1 yılİnşAllah
İnternetteki insanların çoğu güvenilmez bazıları senin gibidir. Ama senin için en iyisi dışarıya hayata adım atman olacaktır gerçekten. Çünkü bende senin gibi sosyal değildim hep bilgisayarda vaktimi geçiren birisiydim, bunu anladığımda konuştuğum arkadaşlarım varsa onlarla dışarı çıkmaya, çizgi roman okumaya falan başladım ki bunlar bile bir ilerlemedir. Arkadaşlık kurabilmek istiyorsun, güvenebileceğin daha önce konuştuğun birisi var mıydı?
06 Yorumla
Soran+1 yılÜniversiteden bi kaç arkadaş var. Yakın olduğum. Bazen onlarla dışarı çıkarım. Şimdi tatil diye uzaktayım. Yalnız kaldım. üniversitede de çok arkadaş edinemiyorum
Soran+1 yılBurada gizliliğimi koruyorum. Ben böyle güvene bileceğim, birlikte güzel aktiviteler yapa bileceğim arkadaşlar istiyom da bulamıyom. Bu yüzden çok sıkılıyorum
Soran+1 yılÇok haklısın. Dua edeyim de normal insanlar bulayım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
49Cevap
+1 yılReel ilişkilere daha önem vermen lazım. Böylece kadın erkek ilişkilerinde daha bilgili ve aktif olursun. Bu tür mecralarda insanlar sana kendisini her şey olarak tanıtabilirler. Gerçeğini gördüğünde sorun yaşarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılİlişki istemiyom. Arkadaş istiyom
Netten bulmak istiyorsan bir bayan ismiyle instagram açman yeterli, mesaj yağar. Hepsinin derdi belli.
Netten değil de gerçek hayattan bulsan daha iyi olur. Akrabalar ve arkadaşlar bu konuda oldukça yardımseverdir 😀02 Yorumla
Soran+1 yılBok oluyo sonu
Internetteki insanlarin birçoğu guvenilmez insanlardir. Ama düzgün insanlar olupta birbirini bulup, evlenenler ve mutlu olanlar da vardır.
Allah iyileri iyi insanlar ile karşılaştırsin 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil dostluk istiyom
+1 yılBir kadının asla zorlanmayacagi bir şey ya. Erkek dese anlarım.
34 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani, arkadaş olmak mı
- +1 yıl
E tabii basit bir oyunda bile insanlar birbirleriyle tanışıyo ne kadar imkansız olabilir ki
Soran+1 yılYa kanka ben de öyle tanıştığım da oldu ki sonu hüsran. Ben istiyom ki güvene bileceyim bir arkadaş bulayım. Yani böyle bir zaman sonra sapıklaşıb gerçek yüzünü ortaya çıkaran birini değil
+1 yılAh bu ınternet arkadaşlığı illa sonunu sevgiliye ya da bişeylere bağlayıp kendilerini engellettirirler işe gir ordan otomatik arkadaş buluyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBen üniversitede okuyorum diye zaman bulamıyorum. Bi de dersden başka bir kaç sorun var diye zamanımı alıyor. Bi de okuduğum bölüm için iş bulmak ancak bitirdikden sonra ola bilir bence
Bugun dinden bahseden birisi yarın cinselikten bahseder bence iyi tanımalisin ilk önce arkadaş sonra flört olabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır flört değil sadece arkadaş istiyom
+1 yılAyarlarına gir, feromon boost butonuna tıkla yoksada merketten onun itemini al stamine full gözükmeli. Nihayetinde birileriyle tanışırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBir az daha açıklaya bilir misiniz lütfen
- +1 yıl
😂😂😂😂
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılFikirlerini sunup onun fikirlerini alabildiğin birini bulmalısın. Bu sayede sohbet oluşur ve kısa zamanda aradığını bulabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte onun için birilerini tanımam lazım. Snapte tanıdım boş çıktı. İnstada tanıdım zort oldum. Tt-de tanıdım sapık çıktı. Ben hep zort oluyom
+1 yılBir hobi edin, oradan ortak ilgi alanı olan arkadaşlardan bulabilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılHobim var aslında. Ordan arkadaş bulamadım.
- +1 yıl
Hobin ne peki?
Soran+1 yılResim çizmek
Benim muhabbetim iyidir normalde ama yaşın baya küçük anlaşamayız :D
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Ah ahhhh hiç bana denk gelmedi senin gibileri. Oysa çok istemiştim temiz saf bir arkadaşlık.
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi
Soran+1 yılMaalesef abi
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence buradan düzgün biriyle arkadaşlık yapabilirsin bir başlangıç yapabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBulamıyom
- +1 yıl
Neden bulamıyorsun bir yerde bir eksiklik vardır istersen özelden daha detaylı konuşalım
Soran+1 yılYo
Happn uygulaması güzel
Ama sonuç malum yere gidiyor kdlfmlf
09 Yorumla
Soran+1 yılYa ben işte sadece arkadaş istiyom da insanlar farklı yere çekiyor çok saçma kanka ya
Soran+1 yılNeyyyyy? Olum ne anlatıyon lan
Soran+1 yılSen olayı yanlış anlamışsın bacı ben sen dediğine yanaşmam. Sadece arkadaş istiyorum. Anlıyor musun ar-ka-daş
Soran+1 yılBen de dedim mi erkek olsun? Öyle bir şey belirtmedim.
Sosyal olarak bende aynı şeyden muzdarip oldum
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Aile & Toplum konusunda 986 cevap paylaştı. Snap zaten ne amaçla kullanıldığı belli. Oradan medet umman garip
03 Yorumla
Soran+1 yılBen çok kullanmıyordum. Dedim bir az kullanayım, zort oldum. Şimdi geçici olarak kapattım zaten sadece tt var
Soran+1 yılBenim 2800 filan
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım zamanla ilişkiye dönecek arkadaş arıyorsun
Bu kendini yanlız hissediyor olman ve ilgi görmek, değer vermeyi istiyor olmanı gösteriyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişki değil, sadece konuşa bileceğim arkadaş
- +1 yıl
Konuşalım o zaman
+1 yılGel iki el tavla atalım. Yenersem çayları ödersin baştan soyleyim
00 YorumlaBence tanışma değer verip değersizleşen sen olursun
00 Yorumla
+1 yılMaalesef ki doğru insan bulmak zor gerçekten aklı başka yerlerde sürekli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar sinir bozucu bi durum dimi, bide yaz mevsimindeyiz ertafında herkesin sevgilisi var sen yapa yalnızsın
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgili değil arkadaş istiyorum dedim kardeşim
Internette herkes kotü diye bir şey yok sadece ordan herkes fazla rahat atiyor. gercektede bir birini tutmayinca insan dogal olarak isteksiz oluyor. halbuki her şekilde herkes dobra olsa bir çok yer daha samimi ve güvenilir hale gelebilir.
013 Yorumla
Soran+1 yılAbi var ya internetden tanıdığım ve arkadaşlık yaptıklarımın sonda bi değişikliyi çıkıyor. Esasen erkekler saçmalıyor ben de uzaklaşıyorum. Güvenemiyorum
Soran+1 yılAbi aynen. Ben bi de mal gibi direkt yazınca arkadaşlık kurmak istiyom. Karşı taraf sapık çıkınca korkuyorum kaçıyorum
Soran+1 yılAbi var ya ben şimdi asosyelim ya. Ben instada birini bulup aşık oldum. Bana kendini o kadar iyi biri gibi tanıtdı ki. Sonra reale taşıyınca ilişkini değişti. Çok üzüldüm. Zaten ondan kaçmak için Instagram hesabımı kapattım, bulmasın diye de açmıyom
Soran+1 yılÇok haklısın. Bi defa da bir erkekle tiktoktan tanıştım. Çok iyi arkadaşlık kurmuştuk. Gerçekten kardeş dediğim biriydi.2 yıla yakın arkadaşlığın sonunu saçma konular açmakla ve saçma "aşıksın" şakaları getirmekle bitirdi. O yüzden artık erkeklere hiç bir anlamda güvenemiyorum
Soran+1 yılTatlım filan deyince baya abla gibi konuştun 😃💅🏻Ama çok iyisin
Soran+1 yılYaaa sağ ol☘️😃
+1 yılPeki tanışmak istediğin insanlardan beklentin vakit geçirip zaman oldurmek mi ileriye taşımak mı? En önemlisi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş
Böyle sitelerden yazmasi hoşuna giden birini daha yakından taniya bilmen için özel olarak yazis kafana yatarsa bulusursun
03 Yorumla
Soran+1 yılBilemem ki
Soran+1 yılYok ben flört değil zaten arkadaş istiyom. Yanlış anladın
Sosyal medyada sapıktan başka hiç bir kişiye denk gelmessin onu söyliyin
013 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söyledin. Ben de zaten o yüzden doğru insan bulamıyom arkadaşlık edeyim
Soran+1 yılŞöyle benim internetden erkek dostlarım olmuştu. Bazısıyla kavga etdim uzaklaştım, bazıları da arkadaşlığı başka yöne çekmeye çalıştı kaçtım. İnternetden 1 tane kız arkadaşım var sadece. Şimdi ben de isterim böyle arkadaşım olsa bi kız olsun. Eş istemiyorum henüz
- +1 yıl
Aynen o sapıklardanm bir tanesi de Halil
Soran+1 yılBu beni ilgilendirçeyen bir konu
- +1 yıl
Banami dedin
Soran+1 yıl@sessiz1insan ne
- +1 yıl
Hiç
- +1 yıl
Kes lan
Soran+1 yılNoluyo ya
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- Tanışabiliriz bende sen gibiyim
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye güvenim
Cevap sahibi+1 yılZamana bırakırsan görebilirsin
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yeni ortamlara gir
01 Yorumla
Soran+1 yılVay be
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılPlay storyden indir 😂 bence
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş mı ffgloffhx
+1 yılHobi edinerek
Gelişim kurslarına katılarak01 Yorumla
Soran+1 yılHobim var. Ama gelişim kursları filan buna katılınca bi şey elde etmedim. Mesela dil gelişimi için katıldım aynı
+1 yılacele etme bu tür şeylerde
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlış insana rastlıyorum haklısın
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılburada mesaj kutunu aç bak neler oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz
- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları tanımayı öğrenin
02 Yorumla
Soran+1 yılOha Aynştayn
- +1 yıl
Ney?
Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı. mecbur sosyalleşeceksin
018 Yorumla
Soran+1 yılUtangaç biriyim, cidden böyle. Bi de sosyal anksiyetem var
Soran+1 yılİşte öyle kolay olmuyo. İçine kapanık biriyim
Soran+1 yılYo, yabancıyım ben
Soran+1 yılDua et iyi insanlarla tanışayım abi
Soran+1 yılSağ ol ya gene de
Soran+1 yılBoş ver ya
Soran+1 yılİyi sabahlar
Soran+1 yılO ney gız
Soran+1 yılHiii
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olabilir arkadaşlık gerekli bir şey
012 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ben de istiyom da, nasıl olayım onu bilmiyom
Soran+1 yılAbi bunun için biriyle konuşmam lazım
Soran+1 yılOnlarla ediyom da arkadaş değilim. Yani böyle bayramdan bayrama konuştuğum insanlar sadece ve bu sıkıcı
Soran+1 yılBi kaç tane var. Ama yeni ve güvenilir insanlar tanımak istiyom
Soran+1 yılZortlama part 99
Soran+1 yılMdkdkdkdbxnsm
- Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılHangi sehirdesiniz
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kurslara falan git yorumlara katil flan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAktifler ve hemen iletişime geç
00 Yorumla
+1 yılSeninle arkadaş olabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal medyanı kapat hepsini🙃🙃🙃
05 Yorumla
Soran+1 yılKanka o zaman nasıl tanışcam
Cevap sahibi+1 yılKankam değilim ben senin 😄
Güven bana sanala çok bulaşmışın
Soran+1 yılNeyse
Cevap sahibi+1 yılBak sosyal medyaya vakit harcamayıp… aramayınbırakır sadece kendini geliştirmeye odaklanırsan… doğal olarak karşına çıkar ve bu güzel olur
Soran+1 yılKendimi geliştirmeye çalışıyorum zaten
+1 yılboş ver sosyal olma zaten her şey çok pahalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılÖnce sosyal olmaya çalış
01 Yorumla
Soran+1 yılVay Aynştayn
- Aile & Toplum konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılAyni durum
01 Yorumla
Soran+1 yılYes
- Aile & Toplum konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşalım istersen
05 Yorumla
Soran+1 yılZort zamanı mı
- +1 yıl
O ne demek
Soran+1 yılYani zort olayım mı
- +1 yıl
Zort olmak ne demek
Soran+1 yılHiç
+1 yılsosyalleş
01 Yorumla
Soran+1 yılOha çılgınsın
+1 yılBulursun illa ki
01 Yorumla
Soran+1 yılHım
Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı. Burası yeter sana
01 Yorumla
Soran+1 yılOps no
+1 yıldeğişik derken?
017 Yorumla
Soran+1 yılİşte değişik
- +1 yıl
nesi değişik
- +1 yıl
3 gözümü vardı 4 kulağı veya 4 kolu mu vardı
Soran+1 yılSapık çıkıyo sonradan
- +1 yıl
ahaha sapılıktan kastın ne tam olarak?
Soran+1 yılArkadaşlığı başka yöne çekmek
- +1 yıl
Bunu yapmayanda bi sürü insan var
Soran+1 yılKim
- +1 yıl
Benim tanıdığım insanlar
Soran+1 yılMesela
- +1 yıl
Ev arkadaşım, eski ev arkadaşlarımdan bir kaçı kuzenim...
Soran+1 yılBen interneti kast etdim. Hiç normal internet arkın var mı
- +1 yıl
Var hepsi internet kullanıyor 😂
- +1 yıl
Lol oynuyon mu
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Hee oynasan arkadaş olabilirdik 😂
Soran+1 yılTamam bye
İyi insanlarda var
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir arkadaş bulmak istediğine bağlı
00 YorumlaBuyur gel konuşalım
00 Yorumla
+1 yılKurslara katil
02 Yorumla
Soran+1 yılBoş yere para vermek istemiyorum ya, bi de durumlar malum
- +1 yıl
Ücretsiz kurslar var halk eğitim merkezleri tarafından veriliyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBulamazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstersen konuşabiliriz kafana uyarsa devam ederiz
06 Yorumla
Soran+1 yılAhm
Cevap sahibi+1 yılAhm?
Soran+1 yılÖhm
Cevap sahibi+1 yılSakin ol ben sırtına vururum kjkjkj
Soran+1 yılBoğuldum
Soran+1 yılİyi
+1 yılBuradan birine yürü
00 YorumlaGel tanışalım
00 Yorumla
+1 yılYazik olmuyormu sana
00 Yorumla
+1 yılkonuşalım
00 Yorumla
+1 yılhızlımısın
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yeni birileriyle tanışmak istiyorum ama aktif değilim, nasıl arkadaşlık bulunur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler