Karmaşık kız ne yapmara çalışıyor?

Eskiden bir neden den dolayı bir kıza çok sinir oldum ama oda çok üzüldü aramız bozuldu, sonra 1 yıl kızla yine göze göze gelmeye başladık kız ilk önce çok trip atıyordu ama uzaktayken hep gözümün içine bakıyor devamlı, ama yanımda geçince ya da konuşuyorum trip atıyor umursamıyor tamam dedim bu sefer geri vites ettim kiz 2 gün sonra benle konuşmaya başladı, sonra kızdan sosyal medya istedim verdi tebessüm ederek , kızla konuşmaya başladım sosyal medyada kız orada kısa mesajlar yazıyordu, sonra başka erkekler le konuşmaya başladini hissettim kızla biraz tartıştık sonra yarın kızla konuşunca kız bana kendisini rahatsız etmememi söyledi bende tamam dedim bazı şeyler yazdım sildim sonra kız beni blockledi kız 2 hafta boyunca yüz vermedim kiz benle hep konuşmaya çalışıyordu ama ben hiç yüzüne bakamıyordum kiz bana neden yüzüme bakmıyorsun dedi bende Bir şey demedim sonra kız uzaktan benle göz göze gelmek için her şey yapıyor şimdi ben ne yapmalıyım kız ne benle konuşuyor nede bırakıyor ne istiyor? Hoşlanıyor mu?

Karmaşık kız ne yapmara çalışıyor?