Boyle bir adamla evliyim. Tak etti artik canima. Bosanmak istiyorum. Ben Bunun icin evlenmedim. Herkes kocasiyla birseyler paylasiyor ben burada kizimla tek kaldim. Kocam evli olmayi hak etmiyor? Neden boyle yapiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİşin çok zor. O iflah olmaz. Kocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır. Bende çok uzun süredir yalnız, olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
04 Yorumla
Soran+1 yılTelefonuma gizliden takip aldim kendi gorusmelerini. Kizlar pesinde abi aksam isimiz var diyor 2 tane kiz var diyor haberi yok bunlari okudugumdan
- +1 yıl
Belgelendir. Boşanmada ve nafakada gerekli olacak sana.
Soran+1 yılAldim telefonuma zaten. Bir erkek Neden boyle olur ki abi Neden boyle yapar
- +1 yıl
Yaşlar, tahsil ve meslek nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende böyle bir adama nikah bu ay düğünüm bar. ve. senin eşin gibi birde. tamam bir daha yapmam diyip yapıyor benim sözümü değil yoldan bir tanıdık geçse onu dinliyor ben kendimde boşanma görüyorum sen konuş düzelmezse ayakların üzerinde durursun
012 Yorumla
Soran+1 yılDevam etme. Sonu yok sakin devam etme. Ben zaten bosanmayi dusunuyorum 1 tane kizim var. Yapacam. Bizi hic hesaba katmiyor
Cevap sahibi+1 yılValla ben böyle giderse çocukta olsa birakacagimi söyledim lakin ciddiye almadı bunuda duyduğu için hemen çocuk istiyor bağlantı olsun da ayrilmiyim diye bu eylül de düğün var ve nikahlandigima pişmanım birakicaktim her şey için geçti salon eşyalar birsuru masraflar yapıldı bırakamadım ama böyle giderse boşanma görüyorum ya babasını dinliyor ya dışardan geçen bir insanı bazen düğüne gider haber bile vermez akşam bir abiden duydum dugune gitmis sorduğumda geçiyordum uğradım dedi haberim bile yok ustelik her saat yazistigi halde bir haber vermekten aciz ben korunma hapı kullanayim diyorum ya terk edip gidicem ilerde ya da dava açıcam olurum de bırakmam seni evi terk etsen de seni bulurum gibi lafları var kızıyla ilgileniyor mu bari ona sevgisi ilgisi var mı bende buna kızıyorum çocuğum olsa da bana şunu derdi alırım kızımı avm ye giderim peki ya ben dediğim oldu bu beni boşverip çocuğu kendine ilgi gostericek gibi şimdiden belli etti nikah olduguma o kadar pişmanım ki sende. konus düzelmezse çocuğunu da al ayrıl belki kıymete değere biner belki anlar seni bunlar terk edilmeden anliycaklarini bizi sanmıyorum
Soran+1 yılEvet kocamda aynisi cok Ayni. Yapamadim deme yap abla Benim maddi gucum yerinde sende bir is bul kendine Olmazsa. Kocamda Ayni annesini dinler babasini dinler Ya sürekli Ona ait degilmisim gibi beni benimsemez. Ayni… kac kere konustum ben. Tükendim. Gelmesini bekliyorum bosancam.
Cevap sahibi+1 yılBen çalışıyordum sayesinde işten çıktım durumları iyiymiş çalışma. dedi babası filan çıktım ama. ben boşansam bile çalışmasam da babamin durumu var maksadim çocuk olmadan ayrılmak birde bazı hovardalık lar i var insanın zoruna gidiyor hem söz dinlemez hem hovardalık yapar bu arada benim bunda narsistlik var hovarda hatalarını kabul etmeyip benim aileme. kendi ailesine kız psikolojik dedi ve kandırdı kanıtladım ss ler çektim hepsi akrabam diye yalan attı babası da oğlunu savundu o kadar. pismanim ki şimdi ise çocuk olmadan ayrılmayi düşünüyorum eğer yaşadığım şehirde rahat bırakmaz diye de düşünüyorum uzak şehirde bir kız arkadaşım var onun yanına br. miktar. para ile gidip iş yer ayarlamayı düşünüyorum yanlız bir süre idare etmek zorundayım bunun beni rahat edeceğini düşünmüyorum ayrılmak istediğimde. zor la tuttu beni barışana kadar. yoksa kaçıracaktı bile herşeyi yaşattı bana sende gelsin hakkında hayırlısı olsun terk. edilmeden anlamaz bu adamlar neden yanındakinin kıyametini bilmezler. bilmiyorum ama disardaki insanlara imreniyorum ne güzel ilişkileri var mutlular tabi ailesinde dinlemeli ama eş te önemli
Soran+1 yılSeninki hasta. Kesinlikle yap dediklerini. Bu Adam Senin sonun bile olur Allah korusun. Benim kocam benimle iliskiye bile 3/2 haftada bir girer. Telefonda baktim gizliden kari kiz pesinde Şu an tatil yerinde. Kesinlikle bosanacam
Cevap sahibi+1 yılBende onu düşünüyorum son olmayı olurum de ayrılmam diyip ilgilenmiyor ezberlenmiş seni seviyorum diyor iki op meye kalkınca kaçmaya yer arıyor bu bile. iliski de istemiyor aslında hem istemeyip hem neden devam. etmek istiyorlar evde yemek ütü yapan olsun hizmetçi gibi tutmak istiyorlar çocuk olsun diye bir kaç beraber olup bir daha yapmicagina kadar tahmin edebiliyorum aynı lar buda hovarda seninki de tatiller de kız peşinde aynı lar yanımda. bile bakar zaman zaman tartıştığımız oldu ama. seninki hasta değil benimki baya hasta narsist beni deli gösterdi çevreye aileme. ailesine akrabalarına beni kötülemiş arkadaşının annesine kadar beni kötülemiş sana mana buldular seni kötüledim istediğim Olmaz sa böyle olur işte dedi seninkinde hastalık yok ama hovarda peşinde sizide alsa tatil e rahat hareket edemiycek ondan gizli gidiyordur dava açtın mi
Cevap sahibi+1 yılBoşanırken altın ların varsa al bende alcam nikah hakkı diyi0 zaten saçma sapan tipleri çektik kahrini bir bedeli olmalı
Soran+1 yılBenimkileri özel kasamda abla sadece bana ait kasa
Soran+1 yılBenimkide bakiyor kizlara Benim yanimda. Bende guluyorum artik haline. Bosanmak icin cok sebeb var aslinda. Evet bir köle gibiyiz onlar icin.
Soran+1 yılBenim yanimda baska kadinlarla göz göze nerde saygi.. nerde sevgi..
Cevap sahibi+1 yılBizim düğün bu ay ya benimki dedi ortak hesap. acalim altınları koymaya ama kabul. etmicem oraya buraya giderken kasaya mi gidicem onlarla uğraşamam. evde ben saklarım dicem çünkü uzun süre yanında kalmam bunla bir süre idare edip ortamı bırakıcam şehriye terk edicem benim ailemde de suç var onu anlattım beni psikoljik hepsi akrabam diyip kandırdı beni birazda ailem mecbur bıraktı ben kaçmadan da ayrılmam zor ailem yine onu tutar diye düşünüyorum. zaten çalışan biriyim buna denk gelene kadar yine iş bulur gerekirse derim ki bir şey duydum ayakkabıyı tersten giymek istedi demis bir kadin hakim 25. miylar para cezası yazıp postalamış bir casede gerekirse onu da derim kanıt istemiyormuş
Cevap sahibi+1 yılBizim senle durum lar aynıymış işte milet ne ask ne sevgi yaşıyor bakıyor kızsam da duynamazlik tan geliyor ya da sen kuruyorsun hastasın diyor aynı senin eşin de insanın zoruna gidiyor geçen akşam bende baktin birine oda bana bakıyordu bir erkek kızdı ne bakıyorsa buda dedi güzel olmuyor muş öğrensin dedim ama onlar anlamaz hovardalar seninki şimdi ne zaman dönecek teyit ettin mi anasını arasaydın napıyor ver tele bi konuşayım diye
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
55Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaz tabi ki de
00 Yorumla
+1 yılŞimdi kocanla aranda ne olup ne bittiğini biz bilmiyoruz yani sadece bir köye gitti diye ortalığı bu kadar ververeye vermeniz anlaşılır değil hani farklı sebepler farklı nedenler vardır amenna burada gördüğün erkeklerin %70’i sana özelden işte yol yordam göstermenin derdine düşecek kadınların %60’ı boşan kurtul diyecektir ama boşandığın zaman buradaki hiç kimse senin yanında olmayacaktır buradaki hiç kimse seni anlamayacaktırk üç önce seni anlayabilen bir insanla problemlerini paylaşman lazım kurtarabileceğim bir alan varsa kurtara bilmen lazım artık hiç olmuyorsa evet yani bu evlilik müessesesi hiç yürümüyorsa boşanma tek çaredır
10 Yorumla
+1 yılBir yıllık evliyim diyorsun bir yıllık evliyken seni böyle görmezden gelip arkaya atıp gitmesi çok saçma bir yorum gördüm çocuğunuz var diye bırakıp gidemezsin gibisinden sana böyle davranıyor diye o arkadaşın yazdığı gibi de olabilir yani en azından Sana fikrini sorabilirdi Sen de gelmek ister misin diye Hani kendi anne babası olduğu için belki sen kayınvalidengile gitmek istemezsin diye düşünmüştür böyle olsa bile çok kaba bir davranış gelip sana özellikle sorması gerekiyor köye gideceğiz gelmek ister misin diye bir de yazmışsın Mesela bize vakit ayırmıyor 6 ayda bir Bu da yeter diyor falan yazmışsın bir senelik evliler için bence normal değil böyle şeyler okudukça yemin ederim evlilikten soğuyorum Allah yardımcın olsun umarım her şey istediğin gibi olur
10 Yorumla
+1 yılSende kendi ailen ile git onu yok say bak o zaman anlıyor mu anlamıyor mu.. bosuna kısasa kisasda hayat var demiyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapacam zaten.
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSal gitsin... Yalnız mutlu olmayı dene, kızınla mutlu ol... Odundan gül çıkmasını beklersen üzülürsün...
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten ayrilmayi dusunuyorum. Konusmalari gizli tayip ediyorum. Kari kiz pesinde.
Soran+1 yılRahat edebilmek icin birakmis bizi burada
- +1 yıl
O daha farklı konu. O zaman gerekeni yapman daha uygun olabilir
- +1 yıl
Peki sen gezip tozmadinda annesi veya babasının yanına gitmesinde kisitlama koyuyormsun
Soran+1 yılHayir git ara sor derim. Kisitlsmam. Ama ben Ve kizim dururken annesi Ve babasiyla gitti.
Ablacım bunu kocanizla acilen konuşmaniz gerekiyor...
15 Yorumla
Soran+1 yılAbi konustum birdaha olmayacak diyor ilk Ve son diyor ama surekli hata yapip ilk Ve son diyerek baska hatalar yapiyor bizi hesaba katmiyor yoruldum artik
Soran+1 yılInsAllah iliskide haftada 3/2 1 kere oluyor onuda dedim yapmiyor bosanmak istiyor kendisi Benim bosanmami bekliyor bende yapcam Neden evlendi benimle anlamiyorum
Soran+1 yılUmarim boyle evlilik mi olur abi. Ben Nerdeyim onun hayatinda. Hic var oldugumu hissedemedim. Ne anlami varki devam etmenin. Kendisi Hayir Oyle birsey yok desede boyle. Bekliyorum donmesini bosanmak istedigimi soylicem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba aynı durumdayım hangi uygulamadan konuşmaları takip ediyorsunuz acaba benim de canıma tak etti evlilik evlilik değil evli yalnız olmak çok zor
20 YorumlaKeşke hemen. çocuk yapmasaydın biraz daha bekleseydin bazı insanlar böyle. çürük çıkıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Ah bi bilseydim. Ama pisman degilim kizim dünyalara bedel.
Soran+1 yılYok abla onlarda kocamla gitti sende gel kizim bile demediler onlar zaten beni kabullenemedi daha
Soran+1 yılHenuz 1 yil
- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılNiye gitti onu da yazsaydın ya. İllaki aranızda sorunlar var ki böyle bir şey yapmış adam
01 Yorumla
Soran+1 yılYapsin artik. Bitti. Bitirdim.
+1 yılDaha iyi degil mi knk bok kokusumu cekicen orada kaynana dir diri mi al kizini keyfe keyif deme gez toz istedigin gibi takil sanki bekarmissin gibi
00 YorumlaÇok saçma tabiki ee siz evde süs olarak mı kullaniyot
014 Yorumla
Soran+1 yılOnuruma dokunuyor zaten artik bende oyle hissediyorum. Kendi degerimi farkindayim Bu davranislari hak etmiyorum
Soran+1 yılTelefonuma gizliden takip aldim kendi gorusmelerini. Kizlar pesinde abi aksam isimiz var diyor 2 tane kiz var diyor haberi yok bunlari okudugumdan
Soran+1 yılHayir burdan yaz birakmiyorum. Ama onu okudum Ya. Koptu gitti icimden birseyler. Demekki Bunun icin istememis rahat olmak icin
Soran+1 yılKizlardan mesaj gelmiyor kuzeniyle konusurken okudum. Galiba tek gecelik seyler kuzenide evli banada ayarla diyor
Soran+1 yılEvet. Bana Ve kizima altin yapmis Ozur dileme amaciyla. Haha. Bitti artik.
Soran+1 yılInsan bilmiyor Ayni evde yasamadikca
Soran+1 yılAbi 1 yil oldu evleneli. Gel film izleyelim diyorum arkadaslariyla disarda ya da Gec gelir Benim hevesim gider. Ailecek disari cikalim diyorum 6 ayda 1 kere ciktik bide Bu artik gider epey dedi. Koye gitti bana hic demedi sensiz gitmek istemiyorum diye annesini babasininaldi gitti
Soran+1 yılIstek Yolladim abi
- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılSizi benimsemedi demekki, bunu ona sorsan daha etkili olur sanırım..
01 Yorumla
Soran+1 yılDurum onu gosteriyor abi zaten. Ben karisiyim Nasil boyle olur ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ne istiyorsun 😂 napacan köyde beee boş ver sende kızını alıp gez kafeye git denizkenarına git avm ye git ne bilim
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Nedeni bence önemli değil şu yaptığı rezillikten başka bir şey değil boşanmak en doğrusu olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı. Belki de gitmesi icap etti sana bisey demedi mi aciklama yapmadı mi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz, gerekeni yap, onu aldığın yere bırak...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhenuz kendi beyniyle karar veremeyen biriyle evlisin ya da evlenmissin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaş gecince senin degerinin farkina varacak tek sen olacaksin ama omür bitecek
00 YorumlaAsla olmaz. Şahsi görüşüm evli bir erkek gittiği yere eşi ve çocuğunuda götürmelidir. Özellikle bir seyehate asla sizi almadan gitmemelidir. Bu konuda ciddi bir konuşma yapmalısınız bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende burada benimle flörtleşebilirsin canım kocamla yapmak istediklerini beraber yaparız ne dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaynanan ve kayınbaban ile aran nasıl. kaynanan burnundan getiriyormu
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun derhal yeni fikirler üret ve onu kendine bağla
00 YorumlaTam size laik adam adam olanı sevmezsin böylesini seversiniz herkes hak ettiğini yaşarmış
00 Yorumla
+1 yılSeni götürmemesini nasıl açıkladı?
012 Yorumla
Soran+1 yılKendin istemiyordun dedi ama 1 kere olsun bize bana gel demedi
- +1 yıl
Ben de olsam trip yapanı götürmem.. Kocan haklı...
Soran+1 yılKocam seninle olmak istemiyorum demedi bana hic
- +1 yıl
Demesi lazım. Zamanı gelmiş.
Soran+1 yılDemi O yuzden boyleyiz. Asil sorun onun benden ayrilmak istemesi.
- +1 yıl
Artık çekilmez olmuşsun... Zaten kalçaların kamyon lastiği gibi genişlemiş, kendine de bakmıyorsun... Adamın bi çıtır bulmasının zamanı gelmiş. Belki köyde iyi bişeyler bulur :D
Soran+1 yılDogrudur bulsun kurtulurum
- +1 yıl
Artık seni de 60 lık bi emekli öğretmen alır :D Akşama kadar rakısını tazelersin :D
Soran+1 yılValla bosanim baska birsey istemiyorum
- +1 yıl
Sen köye de gitmek istemiyordun ama sonradan götürmedi diye ağlamaya başladın.. Boşanma işinde buna benzemesin? :D
Soran+1 yılElimde delil var. Gizliden takipe aldim telefonu. Mahkemede kullanip bosanacam.
- +1 yıl
Sen boşnamaya başladığında kocanın sevgilisi 3 aylık hamile olacak :D Gözün aydın üvey evladın oalcak :D
Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı. Ah ah bacim herkes farkki dertlerden meshul
05 Yorumla
Soran+1 yılOyle abi. Film izleyelim derim arkadaslariyla disarda. Ailecek disari cikalim derim 6 ayda 1 ciktik.
Iliskimiz 3 haftada 1. Istemiyor ama diyemiyor. Bosanacam.
Soran+1 yılArtik biraktim ama. Kesinlikle birsey demicem artik. Bosanmayi 4 gözle bekliyorum
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAma boşanmaya cesaretin yok dimi
02 Yorumla
Soran+1 yılArtik var
- +1 yıl
Takdir ettim o zaman seni. Ailen yanında olur mu kararında
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl adamla evlenmişsin ya yazık sana çocuğuna
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oyle. Bosanmayi dusunuyorum.
Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Neden götürmedi. Bişey demedi mi?
021 Yorumla
Soran+1 yılHic demedi abi siz yanimda olun diye.
Soran+1 yıl1 yil abi cok yeniyiz boyle yapti. Bende kendim kararsizim deyip durdum 1 kere demedi gel diye
Soran+1 yılYok onlar beni zaten kabullenemediler
Soran+1 yılSeverek abi. 1 yil ciktik. 2 yil nisanli kaldik. Evlendigim ertesi gunu basladi hersey. Ailesine cok bagli. Bizi yok sayacak kadar.
Soran+1 yılAyni Evde yasamadigin surece bilmiyormus insan.
Soran+1 yılBitti abi kac kere konustum anlamiyor ya da anliyor isine geldigi gibi devam ediyor. Bosanacam.
Soran+1 yılBiliyor abi anlattim artik herseyi. Anlatiyorum artik bilsinler diye. Cunki bosanmayi istiyorum O yuzden anlattim. Annem farkinda zaten. Bekliyorum kocamin donmesini.
Soran+1 yılOnurumu 2 oldu kirdi. Bitti.
Soran+1 yılIlkinden annemi Ve kendi annesini arayarak beni sikayet etti karim kimseyi istemiyor anneme boyle yapiyor diye. Cok bile sabrettim.
Soran+1 yılAz 3/2 haftada 1 kendisi istemiyor
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılHayir istedigim halde boyle istemiyor iste bende bosanacam
+1 yılSanirsam bayaga umursuz bir kocan var
04 Yorumla
Soran+1 yılBosanmak istiyorum zaten artik
- +1 yıl
Zor iş Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılSaol abi. Gizliden takip ediyorum telefonunu kari kiz pesinde.
- +1 yıl
boşanacaksan takma yoluna bak kendin için en iyisini yap
Benimsememis demek ki
02 Yorumla
Soran+1 yılDurum onu gosteriyor zaten abla
+1 yılSizi birakip memlekete mi gitti
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet annesi Ve babasiyla
- +1 yıl
Yuh ya bunu nasıl yapar canım o
Soran+1 yılKendim gelmicem dedim önce sonra gelcem dedim kararsizdim kocam 1 kere gel sizinle olmak istiyorum demedi. Annesini babasini aldi goturdu
- +1 yıl
Anladim zaten istekli degilmis sizi götürmeye
Soran+1 yılBen karisiyim Ve kizimiz var sebebi ne abi istekli degil diyorsun
- +1 yıl
Sebebi sizi yaninda istemiyo iste ya basks isler yapacak orada
Soran+1 yılNe gibi baska isler abi
- +1 yıl
Zamparalik yaparmi orada
- +1 yıl
ya da annesini koye birakip o baska yerevde gidebilir
- +1 yıl
Hadi ya bak sen dedigim gibi tahmin doğru çıkmış
+1 yılKaç yılık evlisiniz
058 Yorumla
Soran+1 yılDaha 1 yil oldu abi
- +1 yıl
Yonunnve senin yaşın kac
- +1 yıl
Onun ve senin yaşın kac
Soran+1 yılBenim 29 onun 37
- +1 yıl
1 aldatma falan var mı yok mu 2 eşin sana nasıl davranıyor ve çocuğuna nasıl davranıyor sadece bu mu yani annesi güle köye gitmesi mi sorun
- +1 yıl
Bir yıldır hiç dışarı çıkıp gezmediniz mi beraber yani lokantaya gitmediğiniz mi ne bileyim herhangi bir AVM'ye gitmediniz mi yani her zaman annesi gülle mi takılıyor
- +1 yıl
Ve seni niye götürmedi
Soran+1 yılAbi 1 yil oldu evleneli gel
Birlikte film izleyelim diyorum arkadaslariya disarda. ya da Gec donuyor benimde hevesim gidiyor. Disari cikalim ailecek diyorum 1 kere gittik 6 ay icinde bide diorki Bu artik 2 ay gider diyor. Kendisi hic demedi sensiz gitmek istemiyorum diye annesini babasini aldi gitti.- +1 yıl
Sen gitmek istediğini söyledin mi 1 2 sorunsuzluk var mı yani tamam yemek yememişsiz faaliyette bulunmamışsınız da yani sana karşı iyiymiçocuğa iyi mi
- +1 yıl
Bak ben şu anda boşanma aşamasındayım ve 3 yıllık düz evli mi var ve 3 yılda toplamda doğrusu beraber yaşamadık git gel git gel git yerlerle ve birçok olayla geçti ne kadar iyi davrandıysan anlamadı kısacası bir insan hiçbir zaman değişmez eğer eğer bu adam sana karşı iyi ise ihtiyaçlarını karşılıyorsa çocuğuna iyiyse biraz daha devam et ancak orada burada sürtüyorsa ailesine bakmıyorsa eğer ailen ne diyorsa ona göre davran yani şu şekilde ailen ne diyorsa ilkin senin kararı daha sonra ailenin düşüncesi ama her şey için evlilik bozulmaz
- +1 yıl
Bu arda burada çok çakal var senin bu halinden yararlanmak isteycek mesla bir tane okudum soruna cevap veren bir yavsagi sakin bunların sözünü dinleme
Soran+1 yılBiliyorim abi yok dinlemiyorum. Abi Ama bende insanim. Kocamla kac kere konustum. Degismiyor. Bir film bile izlemek istemiyor. Birlikte olmamiz bile azaldi onuda istemiyor. Beni istemiyor iste
- +1 yıl
Ama diğer kislere verdiğin cevaplarda kızların peşinde olduğunu yazmışım eger böyle bir şey varsa ayrıl derim
Soran+1 yılEvet telefonunu gizliden takip ediyorum. Evli kuzenine yazmis 2 kiz var gel diye Oda geliyorum banada ayarla yazmis. Gozu disarda. Bitirmis beni.
Soran+1 yılKuzenide Yeni evlendi abi 2 hafta oldu.
- +1 yıl
Eğer birileri varsa bu adam düzelmez ben yaşadım ve gördüm tekrar söylüyorum hayatında birileri varsa bu adım hiçbir zaman düzelmez ailenle konuş anlat her şeyi ailene eğer sana destek oluyorsa seni aldatıyorsa bu adamı bir b** olmaz
- +1 yıl
Boşa hayatında birileri varsa
Soran+1 yılKizlardan mesaj gelmiyor. Ama kuzeniyle yazismalari var. Sanirim tek gecelik.
- +1 yıl
Ben buna inanırım sen ona sevgini veriyorsan sen onu sayıyorsun seviyorsan o sana aynı şekilde davranmıyorsa bil ki bu evlilikten hiçbir şey olmaz ancak şunu söyleyeyim aldatma dışında tabii ki ailesini gizleyecek görecek ailesinde konuşacak çünkü siz farklı insanlarsınız ancak aldatma kesinlikle varsa boşa bu adamdan bir b** olmaz
- +1 yıl
Eğer öyle bir mesaj yakalanırsa biraz daha sabret delil topla ve bu pisliği boşa ve dönüp arkana bile bakma
Soran+1 yılResim felan yok elimde sadece 2 kiz var gel yazmis. Bunun disindada mesaj gelmiyor bir kizdan felan. Sizce?
- +1 yıl
Ve bunu inanıyorum ben diyelim ki boşandınız bu gider başka alınsın da evlenir ama hiçbir zaman mutlu olmaz
Soran+1 yılEvlenmez abi. Evlilik Ona göre degil.
- +1 yıl
Sen takip etmeye devam et onun devamında gelir İnan bana ben sana ne söyledim ben bu erkek halimle yaşadım gördüm
- +1 yıl
Bir süre sonra kızlardan da mesaj gelir bekle ve takip. et
Soran+1 yılNe yazik… Neden boyle oldu Bilmiyorum… herseyime Tamam diyen Adam gitti baska biri oldu…
- +1 yıl
Gün gelir bunları yüzüne vurduğunda bana şans ver derse sakin şans verme
Soran+1 yılIliskidende uzaklasti abi… ama mesaj gelmiyor kizlardan… belliki Oda istemiyor artik
- +1 yıl
Bak bacım ben bu erkek halimle bile boşanacağım kişinin mesajlarını gördüm ben utandım bak ben sana söylüyorum boş ver kardeşim bak cidden soruyorum boşa çünkü zaman öyle çabuk akıp geçiyor ki gün gelecek şunu düşüneceksin ben niye buna şans verdim diye sen diyorsun ya artık mesaj gelmiyor diye ya saf olma saf olma
- +1 yıl
Benim bir arkadaş var bu sözü çok güzel her şeyi zaman gösterecek bak zaman geldiği zaman bu sözümü unutma bu adam da sana ne koca olur ne çocuğuna eş olur çünkü bunu yapan bir insan bir süre durulur daha sonra tekrar başlar ve hal ve hareketlerinden belli eder sonra aklına bir düşünce girer tamam mı acaba dersin ve acabalarla zamanı geçirirsin daha sonra bir bakmışsın ki o adam seni kimlerle aldatmamış
Soran+1 yılAcik acik konus ama tecrubem yok Evet belki safim acik konus ozaman
- +1 yıl
Son olarak karar senin hayat senin ama bak sen belki başka şeyler de anlatmak istiyorsun ama anlatamıyorsun belki başka şeyler de var ama bilmiyorum saf olmadı tekrar söyleyip saf olma çocuğum var diye de bu adamla vakit geçirme
Soran+1 yılHersey ortada. Beni kendinden sogutmaya calisiyor. Basardi.
- +1 yıl
Zaten gayet açık konuşuyorum bak ne diyorum ben bir erkeğim boşanmakta olduğum kadın her zaman bazı imalarda bulunurdu bana daha sonra baktım ki bu katında her ayak var aynı senin kocan gibi senin kocan bir mesajını yakalamışsın tamam mı bunun da devamı geleceğine inanıyorum ben çünkü bir kez yapan bir süre durulur tekrar yapar diyorum ya sana daha nasıl açık konuşayım kardeşim bazı insanlar vardır evlenmek için evlenir aynı senin kocan gibi adresin belli olsun der sonra her boku yer
- +1 yıl
Şimdi sen diyorsun ki çocuk var beni aldatmış bir daha yapmaz etmez diyeceksin değil mi Bir süre sonra bakacaksın ki bu adam her türlü haltı yemeye devam ediyor ne zaman geçmiş bir yıl 2 yıl 3 yıl anlatabildim mi Bir insanın mayası neyse ruhu neyse ona devam eder özüne döner ben bunu tecrübe ettim nasıl daha açık konuşayım ya sana
- +1 yıl
Sen diyorsun ya her şey ortada beni kendinde soğutmaya çalışıyor işte adam seni istemiyor ha sen daha ne diyorsun istemiyor sen daha çok şey yaşarsın biliyor musun bu gidişle saf saf düşünme
- +1 yıl
Seni gaza getirmiş olmayayım ama bak yakında böyle belli bir zaman sonra ah buyur bu adamı sen kendi yatağında bile yakalarsın
- +1 yıl
Sen aç bir soru soracağım diyelim ki bu adamla birisini yatağında yakaladı ne yaparsın onu bırakır mısın yoksa çocuğun var diye devam mı edersin
Soran+1 yılBirakirim tabi.
- +1 yıl
Eğer bir adam seni soğutmaya çalışıyorsa kendinde o çoktan kendini birilerini alternatif olarak bulmuştur
Soran+1 yılIstemiyor iste zaten birakmayi dusunuyorum. Ne istedi benden Ya Neden evlendi benimle.
- +1 yıl
Bende bu soruyu kendime çok sordum ve hala sormaktayim eğer evlilikte gözü yoksa neden evledi benimle bir insan hiç bir zaman değişmez bu lafımı unutma belki yazmisindir okuyamamisindir ailen ne diyor
- +1 yıl
Bırakmayı düşünme delil topla ve ayrıl
Soran+1 yılAilemde farkinda herseyin. Bosanacam dedim zaten anneme bana hicbirsey yapmiyor dedim. Farkinda Annem. Bosanacam diye arasam birsey demezler.
- +1 yıl
Ne güzel işte ailen de farkındaysa delinin topla git boşanma davasını aç bitsin zaten diyecek ben seni seviyorum boşanma davası açınca Bir daha yapmam diyecek ben yaptım sen etme diyecek ama daha sonra bakacaksın ki diyelim ki boşanmaktan vazgeçti bir süre sonra baka yazacaksın ki yine aynı şeyler yapıyor
- +1 yıl
Bu tür insanların sorununu şu elindekiyle yetinmiyor tamam mı daha fazlasını istiyorlar daha fazlası isteyince de senin benim gibi insanlar üzülüyor
- +1 yıl
Bu adamın sorun ne biliyor musun senin ondan vazgeçemeyeceğini sanıyor niye çocuk var diye ve heraltı yiyor
Soran+1 yılHaklisin abi. Kendimi evli hissetmiyorum zaten artik. Manevi olarak hicbirsey katmadi evlendigimden beri
Soran+1 yılYaniliriyor. Bosarim.
- +1 yıl
Peki sen kocana ailenin yanına gitme az git gibi kısıtlamada bulundun mu
Soran+1 yılHayir abi hic demedim. Sadece annesi cok fazla gelir diye onu kisitladim ozelimiz kalmiyor diye. O günden beri boyleyiz. Kocam annesine cok bagli. Anneme kurban ol bile dedi Bu Adam bana.
- +1 yıl
Bosancaksanda anlaşmalı boşanma bak çekişmeli uzun sürüyor 😀
- +1 yıl
Bir boşanma davası açarsan ve odamdan hiçbir ses çıkmazsa bil ki seni çoktan gözden çıkarmıştır
- +1 yıl
Nasıl yani çok fazla gelmesinimi. kisitladin yoksa hiç gelmesini dedin
- +1 yıl
Niye anneme kurban ol dedi sen birşeyin söyledin ki öyle dedi
Soran+1 yılHaftada 1/2 Yeter dedim. Annesi bizi istemiyor diyor boyle dedigim icin.
- +1 yıl
O kadının yerinde olsam bende öyle düşündüm hergun hergun gelmek. olmsz tabi kavga ediyorsunuz peki
- +1 yıl
Annesi hergun gelmesi ayrı bir şey hergun gelir diye kısıtlamak ayrı bir şey aynı apartmanda mi oturuyorsunuz
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKızgınlıkla hatalı düşünmemek lazim
00 Yorumla
+1 yılhaklısın yazıklar olsun o kocaya
00 YorumlaGitsin sende tek başına pijama partisi yap
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Dur sakin ol gel bi konuşalım dertleşelim dm..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKafa dinlemek için olabilir
00 Yorumla
+1 yılsenin bence aşk ve seks hayatında berbat
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz bunu onunla konuşsan?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Eşşek işte ne olacak eşşek oğlu eşşek
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılsize değer vermiyor çünkü
00 Yorumla
+1 yılGidip napican memlekete otur işte mis gibi evinde
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. öküz demek ki ne diyelim.
02 Yorumla
Soran+1 yılYoruldum artik bosanmayi dusunuyorum
Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hangi gerekçeyle sizi köye götürmüyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Demedi hic sizde gelin diye. Bende gitmedim. Annesiyle babasiyla gitti. Takip ediyorum gizliden konusmalarina. Kuzenine yazmis 2 kiz var gel diye Oda evli. Bunun icin demekki rahat olabilmek icin.
Soran+1 yılBekar hayatini ozledigi icin.
Soran+1 yıl37
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl kocaymış öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle abi 1 kere olsun gelin sizsiz gitmek istemiyorum demedi. Onuruma cok dokundu. Bosanmayi ciddi dusunuyorum artik
- +1 yıl
İlginç bir koca senin ki. Gel birlikte tatile gidelim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan ben sizi gezmeye götürürüm
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte kafa dinlersin yalnız olmak en iyisi
04 Yorumla
- +1 yıl
Oha demek o yüzden ya sende onu aldat ya da boşan ondan
Soran+1 yılHerkes kocasiyla ama Benim kocamin yaptigina bak. Degmez.
- +1 yıl
boş ver hayatına bak ama sakın affetme
+1 yılSiz çalışıyor musunuz?
04 Yorumla- +1 yıl
Hangi şehirde bıraktı sizi? Memleketiniz uzak mı?
Soran+1 yılEvet uzak abi Biz yurtdisindayiz turkiyeye gitti
- +1 yıl
Hiçbir şey demememsi çok tuhaf
Soran+1 yıl1 kere olsun sizsiz gitmek istemiyorum
Demedi. Ben kendim gelcem gelmicem dedim onaardse tamam dedi Ve sonunda gitmedim
+1 yılwayy babo wayy..
012 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu
- +1 yıl
siç mi wevmedi seni
saymadı? - +1 yıl
hiç mi
Soran+1 yılDurum onu gosteriyor abi.
- +1 yıl
kaç senedir ewlisiniz
Soran+1 yılYeni abi 1 yil oldu
- +1 yıl
hmm walla zamane insanları oyle
ama sen oyle olma..
sana gurban olsun
Soran+1 yılOyle abi. Kurtulmayi artik cok istiyorum
- +1 yıl
napacan ki..
Soran+1 yılmaalesef
- +1 yıl
ciddi olamazsn yaa
+1 yılBen olsam donmesin derim gelirse de almam eve
00 Yorumlacanı cehenneme de çayını demle keyfine bak
00 YorumlaBöyle olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz olsun
00 Yorumla
+1 yılBence ayrılmak için çok geç değil ama sen bilirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bole olmaz
00 Yorumla
+1 yılcanım bile evleniyor ya
00 Yorumla
+1 yılSabırlı ol Sakin ol.
00 Yorumla
+1 yılSen de bana gel... gtxe
00 YorumlaEsinle güzel güzel konuş
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam annesini, babasını alıp köye gitti. Kızımla beni götürmedi. Böyle evlilik mi olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler