Aile & Toplum Benim adımı bilen var mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Beni herkes tanır tanımayan ve adimi bilmeyenlere kırılırım Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar her şey gece 3 gibi olduğu için sordum BLYLE bir soru owkdpwldpspdpa Benim adımı bilen var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ayşe mi? Fatma da olabilir. Zeynep ve Tuğçe de ihtimaller arasında. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evt 4 ismim var tanıman hoşuma gitti Yorumla eternity-a +1 yıl Adın mubeccelnurdu demi Yorumla
mehmet0234 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 62% +1 yıl Kesin adın Züleyhadır. Değilse yalan de hadi bakalım 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Biliyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana güvenim sonsuz kanka Yorumla Boavistaa +1 yıl Sağ ol aslan parçası Yorumla
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. Sizi tanımamak ne mümkün :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ay ayıptır söylemesi ünlüyüm de Yorumla Benjamin542 +1 yıl İşte o yüzden dedim ifşa etmeyeyim diye de isim vermedim Yorumla Soran +1 yıl Çok nazıksıb benjamın ❤️❤️ Yorumla Benjamin542 +1 yıl Rica ederim... Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı. İlgim İçekmiyor olabilirmi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ah deme öyle knk kırıldım bak Yorumla Adartmnskc +1 yıl Kırılma sen nazik bir insansın seni geri birleştiremeyiz Yorumla Soran +1 yıl Doğru zor birleşirim ben Yorumla Adartmnskc +1 yıl O zaman kırmayalım güzellik çiçek gibi bakalım güzel kok Yorumla
SADECEYASINN Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Hayriye abla sen misiiin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ta kendisi Yorumla SADECEYASINN +1 yıl Nettin abla yaa çocuklari everdin mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İkinizde 5 para etmessiniz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İkizim yok ki benim Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı. Hüsniye neden verdin hüsnü ye 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahah cansın y Yorumla Soran +1 yıl Ya Yorumla
gunesliabdlh Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Nerden bilek gizlisin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İşte bak bildin Yorumla gunesliabdlh +1 yıl Komik seni güldürdün beni ,😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Öyleyimdir ahaha Yorumla gunesliabdlh +1 yıl Tebrik ederim bu işi biliyorsun😉 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Kezban 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilen 4 kişisin tebrikler evladim Yorumla
the03 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 84% +1 yıl Ben biliyor muyum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorsundur beni tanımayan insan yokk. Yorumla the03 +1 yıl Gelsene o zaman😂😂😂 Yorumla
mertygt211 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl gizli üyeleri tanimayan yokki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İşte herkes gizli üyeleri tanıması lazım 🙁 Yorumla mertygt211 +1 yıl Sen yüz bin buğdaydan farklı olanı tanımısn! Yorumla mertygt211 +1 yıl k&z#m ism yk profle grlmiyr nasil taniyacaklar Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Keriman adıçirkin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasl bildin 🙁 Yorumla Çatapatagelbro +1 yıl Kuşlar söyledi Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin adın gizli üye 0 0 Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Knk gizlisin 0 0 Yorumla
Ertann21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. Zülfiye sen misin 😂 0 0 Yorumla
Behçet45 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Kezban mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bak bilmeyen yoktur dedim doğru demişim aferim evladim Yorumla Behçet45 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben biliyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende seni çok seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne dion knk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ayşe mi? Fatma da olabilir. Zeynep ve Tuğçe de ihtimaller arasında.
Evt 4 ismim var tanıman hoşuma gitti
Adın mubeccelnurdu demi
Kesin adın Züleyhadır. Değilse yalan de hadi bakalım
Biliyorum
Sana güvenim sonsuz kanka
Sağ ol aslan parçası
Sizi tanımamak ne mümkün :)
Ay ayıptır söylemesi ünlüyüm de
İşte o yüzden dedim ifşa etmeyeyim diye de isim vermedim
Çok nazıksıb benjamın ❤️❤️
Rica ederim...
İlgim İçekmiyor olabilirmi?
Ah deme öyle knk kırıldım bak
Kırılma sen nazik bir insansın seni geri birleştiremeyiz
Doğru zor birleşirim ben
O zaman kırmayalım güzellik çiçek gibi bakalım güzel kok
Hayriye abla sen misiiin
Evet ta kendisi
Nettin abla yaa çocuklari everdin mi
İkinizde 5 para etmessiniz
İkizim yok ki benim
Hüsniye neden verdin hüsnü ye
Ahahahah cansın y
Ya
Nerden bilek gizlisin
İşte bak bildin
Komik seni güldürdün beni ,😂😂😂
Öyleyimdir ahaha
Tebrik ederim bu işi biliyorsun😉
Kezban
Bilen 4 kişisin tebrikler evladim
Ben biliyor muyum
Biliyorsundur beni tanımayan insan yokk.
Gelsene o zaman😂😂😂
gizli üyeleri tanimayan yokki
İşte herkes gizli üyeleri tanıması lazım 🙁
Sen yüz bin buğdaydan farklı olanı tanımısn!
k&z#m ism yk profle grlmiyr nasil taniyacaklar
Keriman adıçirkin
Nasl bildin 🙁
Kuşlar söyledi
Senin adın gizli üye
Knk gizlisin
Komutan Logar?
Zülfiye sen misin 😂
Var Tuğba
Seni nerden tanıyacam ki
1 kırılabilirsin🤣
Aleyna tilki?