Diğer İsmimi bilenler kimler ? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bazen yorumlarda direkt yazanlar oluyor ismimi bilenler kimler yorumlardan mi görüp yazıyorsunuz veya gizli hayranlarım da mı artıyor :))#prensinismi Güncellemeler+1 yıl #prensinismi Güncellemeler+1 yıl Bilen biliyor ')) İsmimi bilenler kimler ? Cevapla Yorum Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Evet biliyorum senin adın: prens abidin gubidik ha bide no in ki habib i sunduk şıkkı has nunn bonn 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl o kadar uzun degil ki asdkasjdashdjashdasdasdsdfadf Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Ianshakz snkaanzu Yorumla PrensHazretleri +1 yıl kız asdasdasfadfadfadf asd Yorumla
Brutal-Betty Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Dal prensi idi sonra ışık prensiydi şimdiyse lale olmuş sabit bir isminiz yok. 1 39 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Onlar profil resimlerimdi fjfj tanışıyoruz seninle diyecem de yeni hesap mı? 😂 Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Kim bilir Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nickin neydi fjf Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Kendimi ifşa edemem Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye 😂 Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Keyfimin kahyası öyle istedi diye Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Oyle mi denir pembeli djfj Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Yoo neden sildiğimi bile hatırlamıyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Beni bildiğin için diyorum kız djg Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Artık ölsemde unutmam başımın etini yedikten sonra hayata unutmam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Dal prensi olarak mı fkdjxjvjf Yorumla Brutal-Betty +1 yıl O değil ışık Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Işık saçtığım için :)) Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Yok ütü yaptığınız için Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pembeliler yapar genelde onu djf Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Bu sefer tersi oldu😆ben şimdi tek bir kelime söylesem hatırlardınız ama söylemicem Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Söyle o tek kelimeyi :) Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Oldu oldu Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Ne demek hemen Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen öyle diyorsun ama pembeli djgh Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Neyi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bir kelimeyi söylesem bulursun dedin Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Doğru sonuçta lakabı takan sizdiniz😆 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nedir o pembeli :D Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Vallah söylemicem Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye ki djfj ben koymuşum sana onu 😂 Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Daha ne konuştuğumuzu bile bilmiyorsun😆 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen söyledin demin :D ne konuşmuşuz fjfj Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Parmaklarımdan boşuna laf almaya çalışma çok zor çok boşuna uğraşmayın derim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Acaba dhf Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Ne Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen en çok hangisini beğenmiştin dal mi ışık mı lale mi 😂 Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Beğenmemiştim ki gülmüştüm Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Onlardan hangisini beğendin diyorum kız 😂 Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Hiç birini diyorum sadece dal sorusu komikti Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O zaman dal djfj evet onunla ilgili sorum vardı 😂 Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Evet vardı Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla Brutal-Betty +1 yıl Ne oldu yoksa buldunmu Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum. Merak da etmiyorum. 1 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye kız djfj ben seninkini biliyorum 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Zeynep? 😂 Yorumla zeynebpbuyukinan +1 yıl Evet? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl da bildim 😂 Yorumla zeynebpbuyukinan +1 yıl Bravo (!) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Parantez içi yazman gerekmezdi Zeynep :D Yorumla
-benbeyaz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben biliyiyorum. 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla -benbeyaz_ +1 yıl Evet.)) Yorumla -benbeyaz_ +1 yıl Yetmez mi? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😊 Yorumla
приветсукаa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Narsistti en son 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O isim değil sıfat ve ne alaka pembeli djdh Yorumla приветсукаa +1 yıl Narsistsin desem isim koklu yuklem sus bakim sen Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet ayrıca 2. Tekil kişi Eki de almış sjdb Yorumla приветсукаa +1 yıl Tdknin gozu yasli Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O profil resmindeki sensen seninkidir bence djfh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet biliyorum senin adın: prens abidin gubidik ha bide no in ki habib i sunduk şıkkı has nunn bonn
o kadar uzun degil ki asdkasjdashdjashdasdasdsdfadf
Ianshakz snkaanzu
kız asdasdasfadfadfadf asd
Dal prensi idi sonra ışık prensiydi şimdiyse lale olmuş sabit bir isminiz yok.
Onlar profil resimlerimdi fjfj tanışıyoruz seninle diyecem de yeni hesap mı? 😂
Kim bilir
Nickin neydi fjf
Kendimi ifşa edemem
Niye 😂
Keyfimin kahyası öyle istedi diye
Oyle mi denir pembeli djfj
Yoo neden sildiğimi bile hatırlamıyorum
Beni bildiğin için diyorum kız djg
Artık ölsemde unutmam başımın etini yedikten sonra hayata unutmam
Dal prensi olarak mı fkdjxjvjf
O değil ışık
Işık saçtığım için :))
Yok ütü yaptığınız için
Pembeliler yapar genelde onu djf
Bu sefer tersi oldu😆ben şimdi tek bir kelime söylesem hatırlardınız ama söylemicem
Söyle o tek kelimeyi :)
Oldu oldu
Ne demek hemen
Sen öyle diyorsun ama pembeli djgh
Neyi
Bir kelimeyi söylesem bulursun dedin
Doğru sonuçta lakabı takan sizdiniz😆
Nedir o pembeli :D
Vallah söylemicem
Niye ki djfj ben koymuşum sana onu 😂
Daha ne konuştuğumuzu bile bilmiyorsun😆
Sen söyledin demin :D ne konuşmuşuz fjfj